- 28 Kasım 2010
- 41.532
- 137.418
- Konu Sahibi MeltemMelo
CanoooAğzını yiyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CanoooAğzını yiyim.
Cok haklısınız işte bazen insan bu gercekleri tekrardan hatırlatacak birini arıyor bu yüzden buraya yazdım . Bana vururken ağlatırlen vicdanı neredeydi . Annem uğruna bizi bırakırken bebeği ile vicdanı neredeydi. İnsan bari hastane odasında bebeği ve beni görünce biraz merhamete gelir yook hala kötüşük peşinde.. iyi dilekleriniz için teşekkürlerBu yüzden en az 3 yıl çocuk sahibi olunmaması taraftarıyım.
Bu konuyu okuyan bekar,nişanlı kadınlar var ise en kötü ihtimali düşünerek evlendikten sonra en az 3 yıl beklesinler.Mazallah ne olur ne olmaz.
Sizin içinde büyük geçmiş olsun.
Fakat eşinizin pişman olduğunu düşünmüyorum.Büyük ihtimal mahkemede ben çocuğumu görmek için şunu şunu yaptım diye anlatmak için o lafları söylemiştir.
Gönül rahatlığı ile boşanın, bu eşten çok büyük ihtimal size de bebeğe de hayır gelmez.
Bakın ne güzel aileniz, anneniz yanınızda.
Onlardan destek alın, sevdiklerinizden destek alın.
Bu adama (!) Yol verin.
Çocuğu da çok görmek istiyorsa evinize gelecek.9 günlük bebeği öyle alıp 2 gün gidemez.Hiçbir hakim buna izin vermez.
Bu adam için artık vicdan yapmayın.
O size şiddet uygularken vicdanı neredeydi?!
Umarım ileride hak ettiğiniz gibi biri karşınıza çıkar.
Ağzınıza sağlık diyecek laf bulamadım:)Kusura bakmayın, şiddet uygulayan, evliliğimi cehenneme çeviren; doğumdan sonrasına kadar beni arayıp sormayan adama, bebeğimin değil fotoğrafını atmak, tırnağını bile göstermezdim. Anası, babası danası hepsi de dahil... Çok görmek isteyen adam, doğan çocuğunun hatırına kendine biraz çeki düzen verir, eline bebeğine aldıklarını, ihtiyaçları, parasını artık ne gerekiyorsa sıkıştırır; önünü ilikler kapınızı çalar, özür diler ancak görürse öyle görür.
Pislikler ya, böyle top tüfek savaş çocuk mu sevilir?
Cevap vermeyin, tehdit mesajı vb. her şeyi biriktirin ve duruşmada aleyhine kullanın.
Babalığı bile hak etmeyen adamlara da acımayın.
Babalık hakkıymış, yok isim koyacakmış... Karın 9 ay karnında taşırken, her şeyi ayarlamaya çalışırken neredeydin a şrfsiz?
Haklısınız adam hala ego savaşında, kinini kusma derdi var kullandığı da yavrum . YazıkLohusa bir insana bunu asla yazmazdim ama madem konu acip sordunuz ben iyi degil diger alternatif oldugunuzu dusunuyorum. Bunu siz yazmissiniz:
kavgalarda şiddete başvurması üstelik alkollü ise
Adam psikopat, cocugu kacirma meyili var, doguma kadar arayip sormamis. Simdi dava acma sebebi sizi yildirmak, size eziyet etmek derdi cocuk falan degil.
Öyle bir yük ki hem de .. haklısınızResmen adam dünyaya yük olmak için gelmiş. Böyle insanlar anne babasına yük, eşine yük, çocuğuna yük, topluma yük olur hep.
Babalıkmış bir de söylenecek çok şey var da ben fazla sinirlendim yazmiyim şimdi.
Hayır açmadımSiz bu konuyu daha önce de açmadınız mı ya
Haklısınız adam hala ego savaşında, kinini kusma derdi var kullandığı da yavrum . Yazık
Niye irtibat halindesiniz ki şuan da o adamla, dava açmışsınız zaten mahkemenin verdiği bir karar olacaktır babanın görmesiyle ilgili o nasılsa o zaman görür çok kıymet verdiği çocuğunu! Ben olsam telefondan falan engellerdim bir müddet, şuan sizin çocuğunuzla huzur içinde olmanız lazım ne diye irtibata geçip zaten zor olan sürecinizi daha da zorlaştırıyorsunuz..Hayır açmadım
Cok haklısınız işte bazen insan bu gercekleri tekrardan hatırlatacak birini arıyor bu yüzden buraya yazdım . Bana vururken ağlatırlen vicdanı neredeydi . Annem uğruna bizi bırakırken bebeği ile vicdanı neredeydi. İnsan bari hastane odasında bebeği ve beni görünce biraz merhamete gelir yook hala kötüşük peşinde.. iyi dilekleriniz için teşekkürler
Maddi manevi bir sıkıntım yok çok şükür ama bu adam böyle olduğu sürece en fazla 1 ay durup tekrar döneceğim bu belli . Ben elimden gerekeni yaptım acıkcası mahkeme nisan ceya mayıs ayına duruşma verirmiş dedi avukatım o zamana kadar ne olur bilmem ama ondan bana hayır gelmez ben anladım.. çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Cnm benim sana en güzel zamanlarını zindan eden bu adamdan fayda geleceğini sanmıyorum. Barışıp dönsen yarın daha beter şekilde baba evine döneceksin gibi hissettim. Hamileyken eşimde beni annemlere bırakmıştı. Sonra oğlumla da bıraktı birkaç kere :) ( bizde şiddet, alkol gibi durumlar yoktu bu arada. Kavga eder boşanmaya karar verirdik) yani kıssadan hisse nasıl başlarsa öyle gidiyor insanın evliliği. Boşan diyemem çünkü maddi manevi ne durumdasın bilemiyorum. Lohusalık dönemini atlatana kadar belki işleri ağırdan alıp, sağlam kafa ile sonuca varırsın. İnşallah bebişin ve sen sonsuz mutlu ol ❤
Öyle stresliyim ki yine mesaj atacak cocugumu görmek istiyorum diyecek diye . Daha duruşma günü bile belli değil dedi görmek istiyorum babalık hakkımı elimden alamazsın o ilk benim kokumu alacaktı benim bebeğimi elimden aldınız dedi . Benim de ne kadar merhametli ve vicdanlı olduğumu biliyor oradan yürüdü.. tüm ailesini engelledim tek ona resim atıyordum istiyordu her akşam ama onu da engellemem gerek haklısınız.Niye irtibat halindesiniz ki şuan da o adamla, dava açmışsınız zaten mahkemenin verdiği bir karar olacaktır babanın görmesiyle ilgili o nasılsa o zaman görür çok kıymet verdiği çocuğunu! Ben olsam telefondan falan engellerdim bir müddet, şuan sizin çocuğunuzla huzur içinde olmanız lazım ne diye irtibata geçip zaten zor olan sürecinizi daha da zorlaştırıyorsunuz..
Benim hala ona karşı içimde duygumun olması , vicdanımın yüksek olması beni bazen saçma sapan düşüncelere itiyor. Ama onun her hareketi zaten şüpheci mahkemede ben oğlumun peşine düştüm imajı vermek olduğunu düşünüyorum açıkcası çünkü gerçekten bebeğini düşünen insan bu evliliği kurtarmak için her şeyi yapardı.Vicdanı olsaydı bu dediğiniz hadiselerin birinde mutlaka, ben eşime ve çocuğumun annesine neler yapıyorum diye içsel bir sorgulama yapardı. Hatasını telafi etmeye çalışırdı.
Ben bu olaylardan sonra eşinizde mucizevi bir düzelme beklemiyorum. Tabi ki son karar sizin ama lütfen temkinli olun.
Artık eşinizin bu davranışlarınızdan sadece siz etkilenmeyeceksiniz, çocuğunuz da etkilenecek.
O yüzden bence eşinize karşı çok şüpheci olun.Duygu sömürüsünü de hiç ciddiye almayın.
Yani hiç küfür etmem ama şuan eşinize böyle ağız dolusu küfür edesim geldi,yok çocuk ilk onun kokusunu alacakmış , babalık hakkıymış dalga mı geçiyor sizinle. Engelleyin, sizi rahatsız etmesine müsade etmeyin.Öyle stresliyim ki yine mesaj atacak cocugumu görmek istiyorum diyecek diye . Daha duruşma günü bile belli değil dedi görmek istiyorum babalık hakkımı elimden alamazsın o ilk benim kokumu alacaktı benim bebeğimi elimden aldınız dedi . Benim de ne kadar merhametli ve vicdanlı olduğumu biliyor oradan yürüdü.. tüm ailesini engelledim tek ona resim atıyordum istiyordu her akşam ama onu da engellemem gerek haklısınız.
Kesinlikle konusmalariniz yazışma olsun. Çocuk dışında birşey knsmayin. Cevap vermeyin . Görmek istiyorsa ilişiği düzenleme davası açsın . Sizden ayıramaz. İlla göstermek istiyorsanız dava sonucuna göre gösterin. Velayet düzenlemesi açın gerekirse. Ama hala göstermek istiyorsanız. Yanınızda biriyle polis karakoluna yakın bir yerde bir cafede görüşün . Ama kesin ve net bir şekilde çocuk dışında başka birseyden konuşulmaya ağını belirtin. Konuşursa kalkin gidin birşey yapmaya kalkarsa polis çağırın. Alkolik olduğunu kanıtlayacak sosyal medya da resimleri varsa. Sunun . Sakın barışmayin düzelmezzz!!!!1 sene dolmadan boşanma aşamasına geldik 2.5 aydır anne evindeyim hamile olarak geldim 9 gün önce bebeğim dünyaya geldi . Evliliğimde eşimin ailemle zamanında olan sorunları yüüznden ailemle iletişimime karışması, kavgalarda şiddete başvurması üstelik alkollü ise , ben senin kocanım benim sözüm geçerli ailen konusunda tavrını takınması ve benim psikolojik ve fiziksel şiddetten dolayı evden gitmeme neden oldu. Ama o hiçbir zaman hatalarını kabul etmedi . Ben eşimi çok sevdim sevginin en güzelini yaşadım diyebilirim ama gün geçtikçe değişti şeytanlaştı. Ayrı olduğumuz süre zarfında beni hiç arayıp sormadı bebeğini bir kez olsun sormadı erken doğum riski ile hastaneye yattım bir kez olsun aramadı. Ve ben doğum yaptıktan 10 saat sonrasında ablasına bir resim attım sadece bebeğin resmini eşimde ne yaptı ne etti hastaneyi buldular sabahın köründe ağzı alkol kokulu bir şekilde ailesi ile geldi 5 dk bebeğini sevdi cıktı annesi kaldı .Ailesi de beni hiç arayıp sormamıştır . Annem cok bozuldu ve tersledi annesini 2.5 aydır nerdeydiniz dedi şimdi alkollü bir şekilde içeri geliyor hala dedi artist artist. Neyse eşimle annesi 1 saat sonra gittiler biz de öğlen hastaneden cıktık . Nüfus müdürlüğüne gidip kimlik cıkarttırdım bebeğe . Eşim de bana dava açmış ismini onun istediği isim koymadığım için dava açmış :) ben zaten 10 gün önce boşanma davası açmıştım . Çarşamba günü tebligat eline ulaştı. Benden her akşam resim istiyor. İki gün önce bana bebeğimi görmek istiyorum dedi neden bana 10 saat sonra haber verdin dedi annenin korkusuna mı diye sordu . Babalık hakkımı elimden alamazsınız cocugumu 8 gündür görmğyorum dedi. Konusmaları mahkemede delil olarak kullanma yönündeydi . Ve ben bu konuşmalardan sonra cok fazla vicdan yaptım ama ailem bebeği ona göstermemi istemiyor eşim psikopat olduğu için cocuğu kaçırabilir bir şey yapar diye korkuyorlar ve ben yaşadığım onca acılara rağmen ayrılma aşamasında olduğum eş için üzülüyorum. Lütfen beni kendime getirtin