ben bu konuda seni haksız buluyorum canım kusura bakma.neden dersen sen boşanmış biri olduğun halde hep bekarlarla görüşmüşsün.ne diye bekarlarla görüşüyorsun ki kendine denk biriyle evlenmem daha iyi olmaz mı?ilerde başına kakar,iyi olsan kocan bırakmazdı der ,etrafı sana laf sokar bilmem ne daha bir çok sıkıntı.
olayı bakirelik boyutuna indirgeme.bir insan ilk kez evlenecekse (kadın erkek farketmez) o kişinin ilk göz ağrısı olmak ister,ilk heyecanları onun da ilki olsun ister.üstelik eski eş karşımıza çıkar mı bela olur mu durumları da var.davul bile dengi dengine.o 2 çocukla bekar koca bulmuş kadına ne kadar imrenmişsin öyle!!!.nedir bu bekar erkek sevdası?sen boşanmış oalrak bekar isteyeceksin ama bekar adam bekar kadın isteyemeyecek.
kendinde diyorsun beni isteyenler ya geçkin ya çocuklu diye.sen onları nasıl kendine layık bulmuyorsan,bekar bir erkek de seni kenmdine denk bulmayabilir.bakirelik deyip çıkma işin içinden.ben ilk kez evlenirken kocamın ikinci eşi olmayı asla istemezdim.
bence sen de kendine denk birini bulmaya çalış bekarsa baştan görüşme,boşanmış ama çocuğu varsa da görüşme her türlü sıkıntı olur.en iyisi boşanmış ama çocuksuz biriyle evlenmen en sağlıklısı bu.ama çok aşık olunur herşeye göğüs gerilir o ayrı.
Elbette sizin hiç bir ayıbınız ve kabahatiniz yok nedeni bizim erkeklerimizin bir çoğunun ailesi tarafından vicdansız, merhametsiz ve ahlaksız yetiştirilmelerindendir. Ne demek sen boşandın diye ciddi düşünmüyorum bunu diyen bir adam hangi ahlaka ve vicdana sahip ki sizi resmen ezik işe yaramaz değersiz bir varlık olarak görmüş boşandığınız için. Malesef erkek oldukları için onların her türlü ahlaksızlıkları ve vicdansızlıkları aileleri ve toplum tarafından kabul gördüğü müddetçe buna devam edecekler üzülen yine kadınlar olacak. Zihniyet değişikliği önce kadında olacak ama hala o erkek yapar , yok erkeğin tecrübelisi daha iyidir, yok benden önce ciddi düşünmemeş kızlarla eğlencesine takılmış diyen bir kadın zihniyeti var bunlar yok olmadıkça zor gibi pek çok dul kadın sizin yaşadıklarınızı yaşamaya mahkum olacak .
bu senin ayıbın tabiki değil,neden üzülüyorsun? baştan bu tür kişileri görmen daha iyi saklasalar kendilerini ikinci kez daha çok yıkıma uğrayacaksın belki...
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ,"dul olmak" toplumumuzda sadece bekaretini yitiren yalnız kadın anlamına geliyor sanki...
çoğu kişi bunu dillendirmese de ortak kanı bu malesef ,hemcinslerimiz bile böyle düşünürse erkekler de düşünür ,
hayatta her şey garanti değil kim bilbilir yarın ne olacağını....
ben bu konuda seni haksız buluyorum canım kusura bakma.neden dersen sen boşanmış biri olduğun halde hep bekarlarla görüşmüşsün.ne diye bekarlarla görüşüyorsun ki kendine denk biriyle evlenmem daha iyi olmaz mı?ilerde başına kakar,iyi olsan kocan bırakmazdı der ,etrafı sana laf sokar bilmem ne daha bir çok sıkıntı.
olayı bakirelik boyutuna indirgeme.bir insan ilk kez evlenecekse (kadın erkek farketmez) o kişinin ilk göz ağrısı olmak ister,ilk heyecanları onun da ilki olsun ister.üstelik eski eş karşımıza çıkar mı bela olur mu durumları da var.davul bile dengi dengine.o 2 çocukla bekar koca bulmuş kadına ne kadar imrenmişsin öyle!!!.nedir bu bekar erkek sevdası?sen boşanmış oalrak bekar isteyeceksin ama bekar adam bekar kadın isteyemeyecek.
kendinde diyorsun beni isteyenler ya geçkin ya çocuklu diye.sen onları nasıl kendine layık bulmuyorsan,bekar bir erkek de seni kenmdine denk bulmayabilir.bakirelik deyip çıkma işin içinden.ben ilk kez evlenirken kocamın ikinci eşi olmayı asla istemezdim.
bence sen de kendine denk birini bulmaya çalış bekarsa baştan görüşme,boşanmış ama çocuğu varsa da görüşme her türlü sıkıntı olur.en iyisi boşanmış ama çocuksuz biriyle evlenmen en sağlıklısı bu.ama çok aşık olunur herşeye göğüs gerilir o ayrı.
peygamber efendimiz nasıl olmuşta ilk evliliğini 2 kocadan terk!!!!!!üstelik de kendisinden 25 yaş büyük bir bayanla yapmış acaba?
bir de ALLAh ın e n sevgili kulu en temizlere en bakirelere en ilk lere layık değilmiş demekii!!!!!!!!!!
demekk ki günümüz erkekleri peygamber efendimizden daha üstün ki(haşa) boşanmamış bayan istiyor....
peki senin pazarlığın var mı kardeşim yaratanla? evlendin bir çocuğun oldu ve eşin( ALLAh göstermesin) bir şekilde öldü.ya da çocuğun olmadan öldü...ne olacak bekar erkeklere layık görmicek misin sen kendini...bırakın bu işleri yaaa...Hayatta her şey insanalr için....bu kadar katı esnek konuşmayın...hayat öyle bir ters yüz eder ki,...ya da senin kızıın olsa dayak yese her türlü aşağılamayı sinene çek boşanma sakın diceksin o halde...bırak biraz at gözlükleriyle bakma hayata...görüş açını genişlet...
canım hemen negatife baglamışsın , dünyada çeşit çeşit erkek var , araba modeli değilki bunlar, hepsi aynı hızla gitsin aynı miktarda benzin yaksın, sabırlı olacaksın, senin gibi düşünen biri buldun mu ona şans vereceksin, 3 kişiyle görüş 3. süyle hemen evlen, yok öyle bir dünya, öyle olsa dünyada bekar kalmaz. Sabır sabır sabır. Kötü örnek, örnek teşkil etmez sayısı fazla olsa bile.
ya mesajı okuyunca her satırda öyle ezik hissettim ki bir kadın yapıyor bunu üstelik..ben zaten defalarca denklik istiyorum dengim istiyorum dedim. 26 yaşımda 45 yaşında adam ile mi evleneyim niye evleneyim o zaman ben evlenmem daha iyi... valla böyle bir sınıflandırma olayı var ki kimse kendine birşey olmaz sanıyor..bu arkadaş demiş hep bekarda gözün diye benim gibi boşanmış adam elimi tutturmuyorum diye aldattı beni.. bunlar mı bekar şimdi bunlar mı namuslu.. buyrun namuslu erkekler onların olsun... ben ne istediğimi biliyorum...
illa ewlenıcem dıye bakma bence hayata
normal yasa karsına bırı cıkarsa kafana gore ewlenırsın. gorucu usulude yapma bence ewlılık...
ama bı cumlende yası geckınler var demıssın sunuda unutma sen 26 sın senle aynı yaslarda bırı olmayabılır bıraz buyuk olabılır senden cnku 26 27 28 30 vs bu yasın erkeklerı daha hıc evlenmemıs oluyor. ılerde sorun cıkartabılırler sana
ınsallah hakkında hayırlısı olsun
illa ewlenıcem dıye bakma bence hayata
normal yasa karsına bırı cıkarsa kafana gore ewlenırsın. gorucu usulude yapma bence ewlılık...
ama bı cumlende yası geckınler var demıssın sunuda unutma sen 26 sın senle aynı yaslarda bırı olmayabılır bıraz buyuk olabılır senden cnku 26 27 28 30 vs bu yasın erkeklerı daha hıc evlenmemıs oluyor. ılerde sorun cıkartabılırler sana
ınsallah hakkında hayırlısı olsun
evlenmemiş bir erkek boşanmış bir bayanı baştan kabul etse onunla evlense sonradan sorun çıkarı mı
:SSS
evlenmemiş bir erkek boşanmış bir bayanı baştan kabul etse onunla evlense sonradan sorun çıkarı mı
:SSS
ben de severek evlendim ama
görücü usulü de evlilik yapılabilir bence
şöyle ki aracılar tanıştırır
adaylar da konuşur birbirlerinden hoşlanmışlarsa
ortak noktalarının fazlalığına kanaat getiriyorlar neden olmasın
kendimiz tanısak da bunlar konuşulmuyor mu zaten
bu arada görücü usulü evlilik savunucusu falan da değilim yanlış anlaşılmasın
canım turkıyede yasıyoruz turk erkeklerını bılıosun. sadce ondan degılkı en ufacık bır eksın varsa ondan ( kı bosanmıs olmak eksı degıl bnce yanlıs anmala onlara gore) kesınlıkle sınırlı bır anında yuzune vurur...
eğer sinirli bir anında yüzüme vurursa onu doğduğuna pişman ederim...
arkama bile bakmadan çeker giderim....(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?