• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çok ayıp birşey mi yaptım?

ben bu konuda seni haksız buluyorum canım kusura bakma.neden dersen sen boşanmış biri olduğun halde hep bekarlarla görüşmüşsün.ne diye bekarlarla görüşüyorsun ki kendine denk biriyle evlenmem daha iyi olmaz mı?ilerde başına kakar,iyi olsan kocan bırakmazdı der ,etrafı sana laf sokar bilmem ne daha bir çok sıkıntı.

olayı bakirelik boyutuna indirgeme.bir insan ilk kez evlenecekse (kadın erkek farketmez) o kişinin ilk göz ağrısı olmak ister,ilk heyecanları onun da ilki olsun ister.üstelik eski eş karşımıza çıkar mı bela olur mu durumları da var.davul bile dengi dengine.o 2 çocukla bekar koca bulmuş kadına ne kadar imrenmişsin öyle!!!.nedir bu bekar erkek sevdası?sen boşanmış oalrak bekar isteyeceksin ama bekar adam bekar kadın isteyemeyecek.

kendinde diyorsun beni isteyenler ya geçkin ya çocuklu diye.sen onları nasıl kendine layık bulmuyorsan,bekar bir erkek de seni kenmdine denk bulmayabilir.bakirelik deyip çıkma işin içinden.ben ilk kez evlenirken kocamın ikinci eşi olmayı asla istemezdim.

bence sen de kendine denk birini bulmaya çalış bekarsa baştan görüşme,boşanmış ama çocuğu varsa da görüşme her türlü sıkıntı olur.en iyisi boşanmış ama çocuksuz biriyle evlenmen en sağlıklısı bu.ama çok aşık olunur herşeye göğüs gerilir o ayrı.

hep erkeklerin ilk olma arzusu bu.aman olurda başkası ile kıyaslanır dünyası çöker o zaman düşüncesi ile egolarını yüksek tutmak için tecrübesiz kızlara yönelirler.hatta bu ayrı bir başlık olabilir düşüneyim ben bunu :34:
sen ve senin gibiler güçlüsünüz aslında boşanmayı düşünüp uygulayan yeni hayat kuran kadınlar.her şey nasiptir umarım bir gün sizi olduğunuz gibi seven bir adam çıkar.

walla ne denmeli bilinmez. allah böyle düşünenlerin cezasını verir inş. benim ablamda boşanmış bir bayan. o da yanına kimseyi yaklaştırmıyor çünkü güvenemiyor niyetleri ne belli değil. terbiyesiz insanlar. boşanmış kadın diye kolay görüyorlar midesizler. allah inşallah karşına senin anlayışında güzel insanları çıkartır arkadaşım. kafana takıcak şey mi bulamadın booooşşveeerrr. allah a havale et gitsin. :16::16::16:

ben bu konuda seni haksız buluyorum canım kusura bakma.neden dersen sen boşanmış biri olduğun halde hep bekarlarla görüşmüşsün.ne diye bekarlarla görüşüyorsun ki kendine denk biriyle evlenmem daha iyi olmaz mı?ilerde başına kakar,iyi olsan kocan bırakmazdı der ,etrafı sana laf sokar bilmem ne daha bir çok sıkıntı.

olayı bakirelik boyutuna indirgeme.bir insan ilk kez evlenecekse (kadın erkek farketmez) o kişinin ilk göz ağrısı olmak ister,ilk heyecanları onun da ilki olsun ister.üstelik eski eş karşımıza çıkar mı bela olur mu durumları da var.davul bile dengi dengine.o 2 çocukla bekar koca bulmuş kadına ne kadar imrenmişsin öyle!!!.nedir bu bekar erkek sevdası?sen boşanmış oalrak bekar isteyeceksin ama bekar adam bekar kadın isteyemeyecek.

kendinde diyorsun beni isteyenler ya geçkin ya çocuklu diye.sen onları nasıl kendine layık bulmuyorsan,bekar bir erkek de seni kenmdine denk bulmayabilir.bakirelik deyip çıkma işin içinden.ben ilk kez evlenirken kocamın ikinci eşi olmayı asla istemezdim.

bence sen de kendine denk birini bulmaya çalış bekarsa baştan görüşme,boşanmış ama çocuğu varsa da görüşme her türlü sıkıntı olur.en iyisi boşanmış ama çocuksuz biriyle evlenmen en sağlıklısı bu.ama çok aşık olunur herşeye göğüs gerilir o ayrı.

peygamber efendimiz nasıl olmuşta ilk evliliğini 2 kocadan terk!!!!!!üstelik de kendisinden 25 yaş büyük bir bayanla yapmış acaba?
bir de ALLAh ın e n sevgili kulu en temizlere en bakirelere en ilk lere layık değilmiş demekii!!!!!!!!!!
demekk ki günümüz erkekleri peygamber efendimizden daha üstün ki(haşa) boşanmamış bayan istiyor....
peki senin pazarlığın var mı kardeşim yaratanla? evlendin bir çocuğun oldu ve eşin( ALLAh göstermesin) bir şekilde öldü.ya da çocuğun olmadan öldü...ne olacak bekar erkeklere layık görmicek misin sen kendini...bırakın bu işleri yaaa...Hayatta her şey insanalr için....bu kadar katı esnek konuşmayın...hayat öyle bir ters yüz eder ki,...ya da senin kızıın olsa dayak yese her türlü aşağılamayı sinene çek boşanma sakın diceksin o halde...bırak biraz at gözlükleriyle bakma hayata...görüş açını genişlet...

Elbette sizin hiç bir ayıbınız ve kabahatiniz yok nedeni bizim erkeklerimizin bir çoğunun ailesi tarafından vicdansız, merhametsiz ve ahlaksız yetiştirilmelerindendir. Ne demek sen boşandın diye ciddi düşünmüyorum bunu diyen bir adam hangi ahlaka ve vicdana sahip ki sizi resmen ezik işe yaramaz değersiz bir varlık olarak görmüş boşandığınız için. Malesef erkek oldukları için onların her türlü ahlaksızlıkları ve vicdansızlıkları aileleri ve toplum tarafından kabul gördüğü müddetçe buna devam edecekler üzülen yine kadınlar olacak. Zihniyet değişikliği önce kadında olacak ama hala o erkek yapar , yok erkeğin tecrübelisi daha iyidir, yok benden önce ciddi düşünmemeş kızlarla eğlencesine takılmış diyen bir kadın zihniyeti var bunlar yok olmadıkça zor gibi pek çok dul kadın sizin yaşadıklarınızı yaşamaya mahkum olacak .

evet kesinlikle kızlarımız bunu çok yapıyor ben elimden geldiğince söylüyorum bir kadını üzen erkekten ahyır gelemz diye ama, başa grelmeyince anlaşılmıyor işte..

bu senin ayıbın tabiki değil,neden üzülüyorsun? baştan bu tür kişileri görmen daha iyi saklasalar kendilerini ikinci kez daha çok yıkıma uğrayacaksın belki...
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ,"dul olmak" toplumumuzda sadece bekaretini yitiren yalnız kadın anlamına geliyor sanki...
çoğu kişi bunu dillendirmese de ortak kanı bu malesef ,hemcinslerimiz bile böyle düşünürse erkekler de düşünür ,
hayatta her şey garanti değil kim bilbilir yarın ne olacağını....

onu diyenlere birşey olmaz arkadaşım onlar boşanmaz böyle şeyler onların başına gelmez..

Çok üzüldüm :50: İnanın o onların densizliği terbiyesizliği.Kesinlikle kendinde kusur bulma.Toplumumuzda maalesef dul bir bayan hemen gezmek tozmak için uygunmuş gibi görülüyor.Bunun sizin hafifliğinizle(!) hiç ama hiç alakası yok.Zaten yazdıklarınızdan gayet aklı başında hanımefendi bir insan olduğunuz aşikar. Üzülmeyin öyle insanların hayatınızda olmamış olması sizin için daha iyi görünüyor.İnşallah sizi seven sayan koruyan birisiyle tanışır mutlu olursunuz en yakın zamanda..

yooo uzun zaman görüştüğüm biri boşanmıştı aldattı beni, konumun başında da dedim bir kişiyle ciddi görüştüm diye.. o da benim gibi bpoşanmıştı.. ya ben defalarca yazdım burada ben dengim biriyle tabi daha mutlu mesut evlenirim etrafımdaki insanları genelde bekar oluyor ondan öyle... onlar ondan bekardı ben bekar boşanmış ayrımı yapmıyorum ki kendi başıma gelmiş bu kadar saçma bişey olur mu.. ki bu gayrıresmi olarak kırk kere evlenenlerdense boşanmış ama namuslu adamı başımda taşırım...

birde bekaret konusuna girmişsinizde bakir erkek ne kadar var sizce.. bütün ilk evliliğini yapan erkekler bakir mi evleniyor? ayy ne kadar yanlı bakmışsınız bana diğer yorumlarımı okusaydınız asla bunları yazmazdınız 26 yaşımda 45 yaşında adamla mı evleneyim? herkes dengi dengine diyen siz değil misiniz? ben zaten boşanmış adamla daha rahat ederim..ayrıca eşi yaşayan kişi sıkıntı eder diye korkuyorum ben sadece korkum bu..

arkadaşım gerçekten mesajın beni çok üzdü bu kadar yanlı bakmana üzüldüm.. evet bende denklik kavramında senin gibi düşünüyorum sace karşıma çıkanlar bekar bunu ben demiyorum ki onlara boşanmış bir adamla daha rahat ederim dedim defalarca.. ayrıca o bekarla evlenen kadına özendiğimden demedim.dikkat ettiysen onunla evlenen erkek değil mi dedim? tamam bekar adam ilk olmak ister kendi de bakirse hakkıdır sonuna kadar.. ama bana faklı niyetle yaklaşamaz tamam mı... boşanmışi kadını kaldıramıyorsa nefsi uzak dursun benim canımı sıkan bu.. isterseniz bir daha okuyun...

peygamber efendimiz nasıl olmuşta ilk evliliğini 2 kocadan terk!!!!!!üstelik de kendisinden 25 yaş büyük bir bayanla yapmış acaba?
bir de ALLAh ın e n sevgili kulu en temizlere en bakirelere en ilk lere layık değilmiş demekii!!!!!!!!!!
demekk ki günümüz erkekleri peygamber efendimizden daha üstün ki(haşa) boşanmamış bayan istiyor....
peki senin pazarlığın var mı kardeşim yaratanla? evlendin bir çocuğun oldu ve eşin( ALLAh göstermesin) bir şekilde öldü.ya da çocuğun olmadan öldü...ne olacak bekar erkeklere layık görmicek misin sen kendini...bırakın bu işleri yaaa...Hayatta her şey insanalr için....bu kadar katı esnek konuşmayın...hayat öyle bir ters yüz eder ki,...ya da senin kızıın olsa dayak yese her türlü aşağılamayı sinene çek boşanma sakın diceksin o halde...bırak biraz at gözlükleriyle bakma hayata...görüş açını genişlet...

ya mesajı okuyunca her satırda öyle ezik hissettim ki bir kadın yapıyor bunu üstelik..ben zaten defalarca denklik istiyorum dengim istiyorum dedim. 26 yaşımda 45 yaşında adam ile mi evleneyim niye evleneyim o zaman ben evlenmem daha iyi... valla böyle bir sınıflandırma olayı var ki kimse kendine birşey olmaz sanıyor..bu arkadaş demiş hep bekarda gözün diye benim gibi boşanmış adam elimi tutturmuyorum diye aldattı beni.. bunlar mı bekar şimdi bunlar mı namuslu.. buyrun namuslu erkekler onların olsun... ben ne istediğimi biliyorum...

canım hemen negatife baglamışsın , dünyada çeşit çeşit erkek var , araba modeli değilki bunlar, hepsi aynı hızla gitsin aynı miktarda benzin yaksın, sabırlı olacaksın, senin gibi düşünen biri buldun mu ona şans vereceksin, 3 kişiyle görüş 3. süyle hemen evlen, yok öyle bir dünya, öyle olsa dünyada bekar kalmaz. Sabır sabır sabır. Kötü örnek, örnek teşkil etmez sayısı fazla olsa bile.

canım hemen negatife baglamışsın , dünyada çeşit çeşit erkek var , araba modeli değilki bunlar, hepsi aynı hızla gitsin aynı miktarda benzin yaksın, sabırlı olacaksın, senin gibi düşünen biri buldun mu ona şans vereceksin, 3 kişiyle görüş 3. süyle hemen evlen, yok öyle bir dünya, öyle olsa dünyada bekar kalmaz. Sabır sabır sabır. Kötü örnek, örnek teşkil etmez sayısı fazla olsa bile.

benzetmelerin çok güzel :D o kötü hava sabahtandı ya çok üzgün olduğumda yazdım şimdi öyle değil geçti.. çok tecrübe ettiğim için çom üzüyor çabuk geçiyor :D

ya mesajı okuyunca her satırda öyle ezik hissettim ki bir kadın yapıyor bunu üstelik..ben zaten defalarca denklik istiyorum dengim istiyorum dedim. 26 yaşımda 45 yaşında adam ile mi evleneyim niye evleneyim o zaman ben evlenmem daha iyi... valla böyle bir sınıflandırma olayı var ki kimse kendine birşey olmaz sanıyor..bu arkadaş demiş hep bekarda gözün diye benim gibi boşanmış adam elimi tutturmuyorum diye aldattı beni.. bunlar mı bekar şimdi bunlar mı namuslu.. buyrun namuslu erkekler onların olsun... ben ne istediğimi biliyorum...

CANIM benim sorumada saçma yorum yapan bir bayan vardı ama onun ağzının payını verdiler...ben artık kendimi çok güçlü hissediyorum kardeşim...sen de öyle hisset...
şimdi biz evlendik ayrıldık değil mi? hiç evlenmemiş ama genelevden bu yana gelmemiş adamlar da bize layık değil...ne yani...bu mudur?
ya bak benim kuzenim evlenmeden başkarıyla da birlikte olmuş ve bunu eşi bilmiyor kız aldım sanıyor ve şu anda da eşini aldatıryo...eşinin ruhu duymuyor...eşinin ailesi de seviniyor hiç evlenmemiş kız aldık diyee....
aklı başınd aolan erkek at gözlüğüyle bakmaz...boşandığını söyleyince kestirip atmaz.(benimki öyle yaptı.kestirdi attı.) araya mesafe koyarak konuşmaya çalışır..o güveni de aldıysa evlenir...valla boşandıysak boşandık namusumuz cebimizde...
canı isteyen alsın kız:)
valla ben de çok kötüydüm bikaç gün öncesine kadar da....biraz burdaki bayanların yorumlarıyla biraz mantığımı kullanarak biraz da ilaçların etkisiyle kendime geldim:)
bakma sen canım öyle diyenlere aaa sen boşanmışsın ille de boşanmıuş biriyle evlenmelisin?nerde yazıyor bu kural?devletin böyle bir yasası var da biz mi bilmiyoruz ha bizim bekar erkek takıntımız da yok sadece hayırlısı diyoruz..

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah bundan sonraki yaşantınızda...

Allahın sevdikleri kullarıymışsınız ki fazla vakit kaybetmeden bu tarz insanların gerçek yüzlerini görmüşsünüz....

Morallerinizi bozmayın,yaşlarınız daha çok genç...Allah bir kapıyı kapatıyorsa diğerini açıyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
illa ewlenıcem dıye bakma bence hayata
normal yasa karsına bırı cıkarsa kafana gore ewlenırsın. gorucu usulude yapma bence ewlılık...
ama bı cumlende yası geckınler var demıssın sunuda unutma sen 26 sın senle aynı yaslarda bırı olmayabılır bıraz buyuk olabılır senden cnku 26 27 28 30 vs bu yasın erkeklerı daha hıc evlenmemıs oluyor. ılerde sorun cıkartabılırler sana

ınsallah hakkında hayırlısı olsun

normal yasa karsına bırı cıkarsa kafana gore ewlenırsın. gorucu usulude yapma bence ewlılık...
ama bı cumlende yası geckınler var demıssın sunuda unutma sen 26 sın senle aynı yaslarda bırı olmayabılır bıraz buyuk olabılır senden cnku 26 27 28 30 vs bu yasın erkeklerı daha hıc evlenmemıs oluyor. ılerde sorun cıkartabılırler sana

evlenmemiş bir erkek boşanmış bir bayanı baştan kabul etse onunla evlense sonradan sorun çıkarı mı
:SSS

ben de severek evlendim ama

görücü usulü de evlilik yapılabilir bence

şöyle ki aracılar tanıştırır

adaylar da konuşur birbirlerinden hoşlanmışlarsa

ortak noktalarının fazlalığına kanaat getiriyorlarsa neden olmasın

kendimiz tanısak da bunlar konuşulmuyor mu zaten

bu arada görücü usulü evlilik savunucusu falan da değilim yanlış anlaşılmasın:1:

evlenmemiş bir erkek boşanmış bir bayanı baştan kabul etse onunla evlense sonradan sorun çıkarı mı

Canım benim, aklı başında bir adamsa, insan evladı ise sorun çıkarmaz. Ne güzel moral vermişsin arkadaşa neden ufacık bişey de kuşkuya kapılıyorsun, emin ol kendinden, dik dur, sen yanlış bişey yapmadın, dürüst, aklı başında bir insansın, sen kendini biliyorsun seni yanlış bilen ya da bilmek istemeyen insanlara ayıracak vaktin de yok, hayat gerçekten çok kısa unutma.

canım turkıyede yasıyoruz turk erkeklerını bılıosun. sadce ondan degılkı en ufacık bır eksın varsa ondan ( kı bosanmıs olmak eksı degıl bnce yanlıs anmala onlara gore) kesınlıkle sınırlı bır anında yuzune vurur...

ben de severek evlendim ama

görücü usulü de evlilik yapılabilir bence

şöyle ki aracılar tanıştırır

adaylar da konuşur birbirlerinden hoşlanmışlarsa

ortak noktalarının fazlalığına kanaat getiriyorlar neden olmasın

kendimiz tanısak da bunlar konuşulmuyor mu zaten

bu arada görücü usulü evlilik savunucusu falan da değilim yanlış anlaşılmasın:1:

ya gorucu usulu dusmanı degılım bende canım
ama bnce normal yollarla olması daha saglıklı yanı ılla evlenıcem dıye evlenmesın dıye dedım ben

canım turkıyede yasıyoruz turk erkeklerını bılıosun. sadce ondan degılkı en ufacık bır eksın varsa ondan ( kı bosanmıs olmak eksı degıl bnce yanlıs anmala onlara gore) kesınlıkle sınırlı bır anında yuzune vurur...

eğer sinirli bir anında yüzüme vurursa onu doğduğuna pişman ederim...
arkama bile bakmadan çeker giderim....:((((((

Back
X