buraya yazılan sorunlardan sosyoloji ve psikoloji alanında tezler çıkar , çok ciddi söylüyorum :) çünkü kızlar sizler sayesinde insanların değişik yüzlerini görüyoruz bu sayfalarda. Erkeklik ölmüş , kaldıranı yok.. İşlerine gelince beyler konuşur" ben erkeğim kızım, sen kadınsın sus" ya da erkek adamız ,onunla görüşme bununla görüşme şuraya gitme, evi temizle, yemeği pişir, çocuga bak, vs. .. bunun yanı sıra şimdilerde yeni moda " çalış, para kazan, sen kazanıyorsun bana borç ver, ne yani eşit değilmiyiz vs vs" Farkındamısınız kızlar , işlerine geldikleri gibi kullanıyor beyler durumları.. kimi zaman ataerkil ailenin yıkılmaz savaşçcı oluyorlar, maskülen rollere bürünüyorlar, ancak kimi zaman da bakıyorlar kadın da çalışıyor eli para görüyor ya eşitlik kisvesi altında ona laf ediyorlar. Anlamak mümkün değil
aynen öyle arkadaşım o kadar güzel özetledin ki.. bu dünya erkeklerin dünyası.. ama şu katkıda da bulunmak isterim erkekler bu işlerini kadınlar üzerinden yürütüyor.. erkekten daha fazla erkek yalakalığı yapan kadın çookkk.. çok güzel avucuna alıp kadını bir güzel empoze ediyor kendini aklama konusunda.. hatta bazen erkek uğraşmıyor bile erkek ağzını açmadan kadın yapıştırıyor cevabını.. kadınlarımız malesef akıllı değil.. gerçekten akıllı değil, bir zamanlar bende dahildim bu kadınlara ama, artık erkekler bana masum gelmiyor.. hepsi kötü demiyorum ama, genelinde hastalık var.. kadınlarımızda da var.. biz hastalıklı bir milletiz.. burada demin bir ark. konu açmış görümcesi kızın nişanlısının eski sevgilisiyle fotolarını face koymuş.. 30 yaşında kadın iş mi bu.. ne gerek var derdin ne... gerçekten hasta insanlar bunlar..farkında da değiller insan sanıyorlar kendilerini. otursan sorsan ohoooo sana insanlık edebiyatı okur..