Merhaba. Benim eşimin bir dayısı var kendisi varlıkli biri. Kendisinin 3 çocuğu var. Benim kızım doğduğunda altın taktı. Sonra oğlu evlendi bende götürüp oğluna altın taktim. Sonra bu dayı bey ev aldı evine şu anki değeri 1500-2000arasi olan ünlü bir markadan kutu işi nevresim takımı aldım götürdüm. Ardından ben ev aldım bana hediye filan almadı. Sonra bu dayının kızı doğum yaptı ben iki tane takım elbise aldım yolladım. En son küçük oğlu evlendi düğününe gidemedim ama evine ziyarete gidip altınıni dayının eline verdim. Bu senede ben doğum yaptım (Bu arada farklı şehirde yaşıyoruz) kayınvalidemlere geldim onlarda akşam çocuk görmeye geleceklerini söyledi. Aksam 8 buçuk 9 gibi çocuk görmeye geldiler. Neyse saat 11 e kadar oturduk benim bebeğin uykusu geldi uyutmaya gittim. Bebeğin uyuması uzun sürdü. Onlarda kalkmış. Dayının eşi olan hanımefendi kayınvalideme çocuk görme hediyesi vermiş 200 lira vermiş.Ben bu insanlarin herseyine özenerek en güzel hediyleri alıp gittim. Bu bana 200 lira gibi Bi para getirmiş. Ya insan bari Bi takım alıp gelir para getirmek de nedir. Bide beni adam yerine koymayip parayı kaynanama veriyor. Kendimi o kadar değersiz hissettirdi ki çok üzüldüm. Siz olsanız ne yapardınız.