- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ziraat mühendisi olduğu özellikle belirtilmiş, lütfen rica ederim.Gücü ona yetmiştir o ay sıkışıktır utanmıştır size verememiştir bilemezsiniz.
Kocam sagolsun o kadar duskunki akrabalarına altın takalım hediye alalım diye yedi omrumu. Akrabaları onu umursamıyor bile
İnanılmaz komik Ergence ve varoş bir hareket olur yapmayın. Bir daha görüşmez veya size geldiklerinde bir kuru çay verirsiniz olur biter . Bu kadar kinlenmek ne yahu bir nevresim icinSöyle bisey düşündüm evine iadei ziyarete gideyim 10 dakika oturup çıkayım cikarken de kayinvalideme böyle bir şey vermişsiniz teşekkür ederim ama kabul etmiyorum deyip vermeyim kendisine. Sizce saçma mı olur. Zaten kendileriyle bir daha görüşmeyecegim yaptığı hatayı anlasınlar
Çok üzücü bir durum gerçekten. Çok üzüldüm bu büyük derdinize.Kendimi o kadar değersiz hissettirdi ki çok üzüldüm. Ben buna bisey yapmazsam çatlarım. Siz olsanız ne yapardınız. Bana bir akıl verin.
Hmmm 200tl değilde 2000tl yada 200€/$ verseydi yinede gidip paralarını suratlarına çarpmak isterdiniz yani?Ya para yerine bir hediye yapıp gelse hiç önemsemem sorun paranın miktarı da değil kendimi aşırı değersiz hissettirdi ben onun için kaç saat gezip hediye aradım
Ya hayat , dayiya bugüne kadar yapılan şeylerin geri dönüşünü onemseyecek kadar uzunmu. ALLAH başka dert vermesin ama dertsizlikten napicanizi sasirmissiniz.Söyle bisey düşündüm evine iadei ziyarete gideyim 10 dakika oturup çıkayım cikarken de kayinvalideme böyle bir şey vermişsiniz teşekkür ederim ama kabul etmiyorum deyip vermeyim kendisine. Sizce saçma mı olur. Zaten kendileriyle bir daha görüşmeyecegim yaptığı hatayı anlasınlar
Hahahhahaha ah bacım tek sorun hiç kimseye hiç bir şey götürmeyip kmsedende bişy beklemeyecksn ben bunu burdan öğrendim yoksa çok konum var senin gibi ben en lüx en son model hediyeyi aldm kadına bana ebesinin çeyiiznden kalma takım getirmiş o yzdn kimseye bişy de götürmüyorm artk kimsede bana eski şeylerini getirmesinMerhaba. Benim eşimin bir dayısı var kendisi ziraat mühendisi. Kendisinin 3 çocuğu var. Benim kızım doğduğunda altın taktı. Sonra oğlu evlendi bende götürüp oğluna altın taktim. Sonra bu dayı bey ev aldı evine şu anki değeri 1500-2000arasi olan ünlü bir markadan kutu işi nevresim takımı aldım götürdüm. Ardından ben ev aldım bana hediye filan almadı. Sonra bu dayının kızı doğum yaptı ben iki tane takım elbise aldım yolladım. En son küçük oğlu evlendi düğününe gidemedim ama evine ziyarete gidip altınıni dayının eline verdim. Bu senede ben doğum yaptım (Bu arada farklı şehirde yaşıyoruz) kayınvalidemlere geldim onlarda akşam çocuk görmeye geleceklerini söyledi. Aksam 8 buçuk 9 gibi çocuk görmeye geldiler. Neyse saat 11 e kadar oturduk benim bebeğin uykusu geldi uyutmaya gittim. Bebeğin uyuması uzun sürdü. Onlarda kalkmış. Dayının eşi olan hanımefendi kayınvalideme çocuk görme hediyesi vermiş. Bilin bakalım ne kadar vermiş. Tam tamına 200 TL. Şaka gibi. Ben bu kadınin herseyine özenerek en güzel hediyleri alıp gittim. Bu bana 200 lira gibi Bi para getirmiş. Ya insan bari Bi takım alıp gelir para getirmek de nedir. Bide beni adam yerine koymayip parayı kaynanama veriyor. Kendimi o kadar değersiz hissettirdi ki çok üzüldüm. Ben buna bisey yapmazsam çatlarım. Siz olsanız ne yapardınız. Bana bir akıl verin.
Ay çok çiğ bi davranışSöyle bisey düşündüm evine iadei ziyarete gideyim 10 dakika oturup çıkayım cikarken de kayinvalideme böyle bir şey vermişsiniz teşekkür ederim ama kabul etmiyorum deyip vermeyim kendisine. Sizce saçma mı olur. Zaten kendileriyle bir daha görüşmeyecegim yaptığı hatayı anlasınlar
Hanımefendi afedersiniz de görgüsüz müsünüz? Bu ne biçim bi mesaj ya bugün de başkası adına utandıkSöyle bisey düşündüm evine iadei ziyarete gideyim 10 dakika oturup çıkayım cikarken de kayinvalideme böyle bir şey vermişsiniz teşekkür ederim ama kabul etmiyorum deyip vermeyim kendisine. Sizce saçma mı olur. Zaten kendileriyle bir daha görüşmeyecegim yaptığı hatayı anlasınlar