Ben bulamadım ..Yardım eder misiniz?

canım benim kuzenim de ikinci çocugu için yıllarca tedavi gördü olmadı. sonra başka kuzenim ona demiş ki ''olmazsa olmasın allah iyisini bilir de hiç kafana takma''
sonra kuzenim kafaya takmamış allaha bırakmış ve hemen hamile kaldııı

doğrudur inanırım biz de Allah a bıraktık zaten daha ötesi yok ; çünkü elimizden geleni yaptık ..İster istemez insan acaba olcak mı diye düşünüyo işte insanız sonuçta

bu arada hattımı değiştirdim net e hiç giremiyorum desem yeridir o yüzden geç cevaplarım için kusura bakmayın kızlar işe gelince bakabildim

doğrudur inanırım biz de Allah a bıraktık zaten daha ötesi yok ; çünkü elimizden geleni yaptık ..İster istemez insan acaba olcak mı diye düşünüyo işte insanız sonuçta
haklısın canım inşallah olur hayırlısıyla hayırlı evlatlarımız. ben 9.ayımda bebeğimi kaybettm kucağıma alamadan. allah her seyin hayırlısını versin.

haklısın canım inşallah olur hayırlısıyla hayırlı evlatlarımız. ben 9.ayımda bebeğimi kaybettm kucağıma alamadan. allah her seyin hayırlısını versin.

çok üzüldüm canım bir arkadaşım da öyle olmuştu kucağına alamadan kaybetmişti . farklı bir arkadaşım da doğduktan 2 gün sonra falan kaybetmişti kucağına alıp kokusunu duyduktan sonra.Her ikisi de kötü..İkinci arkadaşım şu an hamile.
Allah ın bir bildiği var O bilir biz bilemeyiz sonuçta.Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin.Tüm isteyenlere hayırlı bir evlat nasip etsin inşaallah

Bu stresten olmama olayı çok yaygın galiba iki aydır istiyorum bende ama sonuç yok bu sıralar kendime iyi e sıkıntı yaptım nasıl atıcam kafamdan bilmiyorum

Bu stresten olmama olayı çok yaygın galiba iki aydır istiyorum bende ama sonuç yok bu sıralar kendime iyi e sıkıntı yaptım nasıl atıcam kafamdan bilmiyorum

benim bir arkadaşım var onlar da bizim gibi ve bugün de güneş gözlüğüm için işyerimin yanına uğradım ordaki kızda da aynı durum varmış..Bilmiyorum bu aralar ben de çok karşılaşıyorum.Çözümünü bulamadım

Çözümü düşünmemek meşgul olmak heralde ama ben çok yoğun olduğum halde atamıyorum kafamdan.en ksa zamanda olurda çok sıkıntı çekmeyiz inşaallah

Çözümü düşünmemek meşgul olmak heralde ama ben çok yoğun olduğum halde atamıyorum kafamdan.en ksa zamanda olurda çok sıkıntı çekmeyiz inşaallah

İnşaallah canım ne diyeyim ben de sürekli yoğun olmaya çalışıyorum işte yoğunluk dediğim kendimle başbaşa kalmamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…