Kararlığınızı takdit ettim, inşallah birkaç ay sonra da konuya gelip azminizi takdir ederim.
Darısı hala harekete geçemeyen (benim gibi) insanların başına.
Fırsat buldukça kendinizde gördüğünüz fiziksel ve psikolojik değişimleri de yazarsanız, bu açtığınız konu tadından yenmez...
cok cok tesekkur ederim. haftada iki-uc kez rapor vermeyi planliyordum zaten burda, ama bu yorumunuzdan sonra sadece sizin icin bile yazabilirim :)
psikolojik degisimi simdiden yazayim, ben 3 yildir bosvermis bir haldeydim her konuda, hayal dunyasinda yasiyordum ve bir cok konuda dogustan sansli oldugum icin islerim bir sekilde ilerliyordu ama cok mutsuzdum. tabi ki 2-3 ayda bir kararlar aliyordum, kendimi degistiricem, artik boyle devam edemez, daha iyisini yapabilirim diye; ama icten ice bunu hak etmedigimi dusunuyordum. kararlarim da sacma sapan ucuk planlardi genelde :) bir sabah kalkip bambaska biri olucagimi dusunuyordum. artik mantikliyim, ve en onemlisi poztifim. endiselenmiyorum, korkmuyorum. "ayy yapamazsam nolucak" diye dusunmuyorum, cunku yapicam. ve her gun dua edip sukrediyorum, iyi dusunuyorum.
Çok teşekkür ederim, çok zarifsiniz.
Öncelikle hepimiz hayatımızda dediğiniz dönemleri yaşıyoruz ki ben hala o dönemdeyim.
Kısa vadede alınan kararlar, 2-3 uygulamadan sonra 'aman' deyip eski hale dönmeler, en iyisi için değil sadece oluru için çabalamalar...
İnsanı bir saatten sonra tatmin etmemeye başlıyor, bu konuda çok haklısınız.
En başta aldığınız radikal değişiklikleri maddelemiş ve buraya paylaşmış olmanız bile çok büyük bir adım bana göre.
Buradaki veya kendi yaşantınızdaki alacağınız geri bildirimler ve kendinizde gözlemlediğiniz değişimler sizi sürekli kamçılayacaktır.
O uçuk kaçık planlar, şansla hep direkten dönme durumları bende de mevcut, o sebeple sizi çok daha iyi anlıyorum sanırım.
Üzerinizdeki ölü toprağını attığınıza göre artık canlanma vakti, bir adım bile ileri gidebiliyor olmak büyük başarıdır.
Siz fırsat bulduğunuzda paylaşın, bizler kendimize feyz alalım, birdir ikidir diye düşünmeden imrenerek yolunuzda ilerleyelim.
Her şey den öte bu yolda size başarılar diliyorum, takipteyim ve destekçiyim, bilmenizi isterim.
abla o 13 numarayi nasil yapacaksin ?
Canım topiğin hayırlı olsun. Bu arada 13. madden bana kendimi hatırlattı. Yaklaşık iki sene önce bende sevgilimden ayrıldığımda sürekli faceten twitter dan takip ediyodum. Hoş o beni faceten silmişti ama bizim bütün arkadaşlarımız ortaktı. O yüzden bende diğerlerinin profilinden takip edebiliyordum. Sonra baktım böyle olmuyor kafayı yiyecek gibiyim. bütün arkadaşlarım onunla arkadaş bende ülke değiştirmeye karar verdim ve de giderken internete falan girmeme sözü verdim kendime. Hoş pc mi aldım yanıma. İlk iki ay çok az nete girdim. Ama sonra şimdiki sevgilimi buldum. Malesef internetle işi olan bir insanım. Neredeyse 7/24 nette olmam gerekiyor şu aralar. O yüzden telime bile internet bağlattım yaniBöylelikle okula kadar pc mi taşımak zorunda da değilim. Ama bu tür olayları iyiye kullanırsan ne güzel. Ben çok da iyiye kullanamamıştım. Not ortalamam artmıştı ama çok ders çalışamamıştım. Çünkü ayrıldıktan sonra 7 ay ağladım.. Ama şimdi iyikide beni o kadar üzmüş bu kadar kısa sürede hayatımı mahvetmiş diyorum çünkü şu anda çok mutluyum.
Ayrıca yeşil çayla ilgili olarak kansızlığı olan özellikle de b12 vitaminiyle ilgili sorunu olan arkadaşlar, siyah,yeşil ve beyaz çaydan uzak duruyorsunuz. Doktor tavsiyesi hatta zorlaması diyelim
aaa bilmiyordum kansizlik olayini.
hahaha ben ayrilali milyon yil oldu zaten, ve ben gercekten de baska ulkeye tasindim :) sadece takinti, procrastination icin kullandigim bi sey yani.
neyse callanetics yapildi, yuz egzersizleri yapildi, dun peeling yapildi ve bu kiz okula gider
canım merhaba..
programını çook beğendim okurken kendimi gördüm birden bende aynen yazdıklarını yapıyorum emin ol zamanla rutine biniyo ilk günler görev gibi yapabilirsin ama sonra ööle hoş bi alışkanlığı olyoki bakımzılık bi yana sigarayı içtiğine anlam veremiyosn..tebrik ederim inşallah sana bana ve bizim gibi arkadaşlara faydalı olur..bu arada ısırgan çayınıda içmeye başla kozmik bakımda ısırgan çayı ön plandaydı arınma amaçlı olarak dilersen daha detaylıda yazarım kolay gelsin diyorum yepyeni hayatında şimdiden başarılar arkadaşım..
isirgan cayi olayini gordum ama usendim ya :) simdilik bulasmiyorum ona, burdaki maddeleri hallediyim daha sonra oyle detoksumsu bi sey dusunuyorum ben de.
cooook tesekkurler destegin icin. sigaradan artik tiksindim. ozellikle ders arasinda icip, insanlarin yanina donunce o kadar rahatsiz hissediyorum ki. zaten hava olumune soguk burda, disari cikip icmek zorunda kaliyorum bi de. ayrica midemi agritiyor, ve daha cok yemek yememe neden oluyor. yani bi cok insanin aksine sigara bana kilo aldiriyor.
bu arada kizlar, durust davraniyorum her zaman, su an her maddeyi yapamiyorum. arada aksakliklar oluyor ama bu daha birinci haftamdi, ve ben bu programi hayatimin programi yapicam kucuk degisikliklerle. o yuzden normal. yani ilk gunden hepsini eksiksiz yapmak imkansiz aslinda. bi de spora dun basliycaktim guya ama gidemedim, ptesi basliyorum. (bugun burda her yer kapali)