ben bu yola bas koydum!

of 2 gundur callanetics yapmiyorum, erken kalkamiyorum. neyse yarin kalkicam. kapatip alarmi yatiyorum salak gibi.

aralik ayi diyetim soyle bu arada:

sabah: elma yesil cay
oglen: soya sutu ve elma ya da yesil salata
aksam: sebze yemegi, salata ya da et veya balik

boyle detoks gibi. bi de spor salonuna yazilmadim hala. ve acaba yazilmasam mi? ona vericegim parayla evde de yaparim spor ama disiplinli olmak sart. ocakta baslarim spor salonuna da. galiba boyle yapicam.

cok super bi salata yaptim, kekikli falan. bugun guzel gidiyo. bakalim simdi kirtasiye alisverisine cikiyorum, bi de dergi alicam, bi de elmam bitti.

bu arada cildim bozuldu, bi kac tane sivilce cikti -ki normalde hic sivilcem cikmaz-. sigara sonrasi detokstan kaynaklaniyo olabilir. bi de bi hafta saglikli beslenip ustune kocaman cikolatayi yemenin de etkisi vardir. artik cok cok daha dikkatliii !! sigara ve yedigim fast foodlarin, igrenc yaglarin atilmasini hizlandirmak icin cardio yapmam lazim bi de. sonra sicak dus, peeling, bi suru cay falan... neyse hevesliyim, moraller iyi

su an canim cok pis sigara cektigi icin, naneli cilek cayi iciyorum, az once de cilekli soya sutu ictim, bi suru de su. boyle cici kiz seyleri yapiyim, iyyyy duman cok pis sigara igrenc, evet bebekler simdi detoks ve guzellesme zamaniiii!!! bi tane de kirmizi meyve cayi icip dusa giricem.
bu arada aksam yemeginde de bi kase zytinyagli karisik sebze yedim, ustune peynir dokup.
yarin aksam zeytinyagli pirasa

dogru duzgun diyet yapamama ragmen 1 kilo falan vermisimdir. son uc gundur guzel yiyorum ama. listede yazdiklarimi yiyorum, bi de aciktigim icin peynirli salata ya da peynirle elma falan yiyorum. ev arkadasim gitse bi rahatlasam cok guzel olucak. ondan sonra atistirmalari da kaldiricam cunku ocak ayindaki indirimlerde kendime milyarlarca kiyafet almak istiyorum

cok cok cok mesgul oldugumdan uzun zamandir yazamadim, ama cuma gunu upuzun baya bi guncelleme yapicam

Yazdıklarında kendimi gördüm (sigara kısmı hariç).. İnsanlar morali bozulduğunda, stres olduğunda yemeden içmeden kesilir, ama peki ya ben, yok arkadaş, tam tersine güzel bir haber almışçasına iştahım açılıyor..
Ama ben de artık düzenli bir hayat istediğime karar verdim, kendime nemlendirici almakla başlamaya karar verip "clinique" hakkında bir araştırma yapayım derken bu yazın çıktı karşıma, çok hoşuma gitti üslubun, blog açsana kendine, ilk takipçin ben olurum valla :)
Neyse ama soya sütü içiyorum demişsin, "soya ve mısır" genetiği ile en çok oynanmış gıdalar, tavsiye etmiyorum..
Bir de bölümünü merak ettim, benimki de bir hayli zor, uğraşıyorum işte.. Kolay gelsin bize..

Hadi tam gaz devam, destekçinim..
Mutlu kal :KK8:

X