- 18 Temmuz 2008
- 1.460
- 239
canım rica ederim dediğim gibi resmen kendimi gördüm yazında bende devam ediyorum ve kendimi hep bişilerle meşgul olmaya zorladım ilk başlarda hergün caddelerde gezdim desem abartı olmaz evde oturup sigara içmemek için çıktım devamlı cildim için aktardan salyangoz özlü krem aldım çok işime yaradı yüz yogamıda 2defa yapıyorm günde..resmen yapmadan evden çıkamıyorm yürüyüşlerim desen spor gibi oldu bana genelde koştururum ztn bi yere gidersem :) şu ısırganda iyi gidiyo bakalım içim temizlenmeden yüzüm beyazlamaz gibi geliyo ama sigara içtiğim dönemki yüzümle şimdiki hiç alakalı değil bembeyaz ve dipdiri duruyo şimdi..sende kararını verdin ve uyguluyosn canım o yüzden bişileri eksik yaptım deme kendine aferim diyerek dolaş çünkü iğrendin ve bıraktın sigarayı sanırım sabahları eskisinden daha rahat ve biraz daha erken uyanıyosundur ben sırf bu rahatlık için bidaha içmem elime alınca içemiyorum bile bikaç kez dur bakıym iğrenecekmiyim dedim ve sonuç güzel içemiyorum ve en ince sigara bile ağır gelir oldu evde içenler çok yanlarında durunca gidip banyo yapasım geliyo başka nasıl temizlenilirki huy oldu bu bende
aynen, ben bu sene 6 ayligina birakmistim sigarayi. yarim sigara icince tiksiniyodum, yere atiyodum gizlice :) arkadaslarim gorup kiziyolardi. sonra salak gibi turkiye ye donunce tekrar basladim. ve o gun bugundur birakamadim dogru duzgun. benim de baya yuzum beyazlamisti. ama su an ev arkadasim karsimda sigara iciyo :) daha onceki birakma denemelerimde baska odada camin onunde icmisti, anlayisli kizdir ama ben yuz kere birakicam dedim birakamadim, o yuzden ev arkadasim ocakta geri dondugunde soyliycem, ben biraktim sigarayi diye. simdi soylemiyorum icmedigimi. ben de bol su, yesil cay, limonlu su adacayi vs ile temizlenmeye calisiyorum. ne kadar oldu sen sigarayi birakali?