Ben bu kaynanayla ilgili baslik acmaya biktim!

Asil sen benim ustume sinir getirdin sacma sapan yorumlar yapicaksan yapma be iki duzgun insan cikar aralarinizdan annem kv den yasli nasil baksin bide cocuk mu vereyim ona baksin diye acizlikle ne,ilgisi var oldu o zaman ben evi gecindireyim herseyi ben odeyim herseyi ben yapayim o zaman oyle olur dimi bu evde yasiyosak tek laf yiyen ben olamam herkes istedgni yapiyosa evde bu kadin agzini acmiyosa bende yaparim banada acmasin o zaman ben yapicagimin fazlasini yaptim benim suanki gorevim cocuguma bakmam buyunce isede girerim evede,cikarim ev alicaklardi takilarla takilari aldilar kendi borclarini odediler simdide bakmak zorundalar ev almadiysalar.

iyi de zorundalar da

bakmıyorlar işte

ben bu kadar bakarım diyor

beğenmeyen gider diyor

gerçekten iyi ki kv den ben değilmişim deyip susuyorum ben

Asil sen benim ustume sinir getirdin sacma sapan yorumlar yapicaksan yapma be iki duzgun insan cikar aralarinizdan annem kv den yasli nasil baksin bide cocuk mu vereyim ona baksin diye acizlikle ne,ilgisi var oldu o zaman ben evi gecindireyim herseyi ben odeyim herseyi ben yapayim o zaman oyle olur dimi bu evde yasiyosak tek laf yiyen ben olamam herkes istedgni yapiyosa evde bu kadin agzini acmiyosa bende yaparim banada acmasin o zaman ben yapicagimin fazlasini yaptim benim suanki gorevim cocuguma bakmam buyunce isede girerim evede,cikarim ev alicaklardi takilarla takilari aldilar kendi borclarini odediler simdide bakmak zorundalar ev almadiysalar.
bu şekilde düşünerek ve davranarak hiçbir şeyi çözemezssin.
niyetin nedir anlamadım ki.
kv yi mecbur tutuyorsun bize bakacak diye.
var mı böyle bir dünya.
madem mecbur diyorsun seni çekmeye sen de onu çekmeye mecbursun bir yerde.
cidden nasıl bir yorum nasıl bir tavsiye istediğini de hiç anlamadım.

iyi de zorundalar da

bakmıyorlar işte

ben bu kadar bakarım diyor

beğenmeyen gider diyor

gerçekten iyi ki kv den ben değilmişim deyip susuyorum ben
Bize baktigi yok bi dogalgazi var evdede tek biz yasamiyoruz ikitane oglu var kocasi var biz isiniyosak onlarda isiniyo.

Bize baktigi yok bi dogalgazi var evdede tek biz yasamiyoruz ikitane oglu var kocasi var biz isiniyosak onlarda isiniyo.

eee bu evde halka annene iş mi yaptırıyorsun

çocuğa bakamaz yaşlı ama elin oğlunun işini mi yapacak

kusura bakma ama eşin adam olmaz

evde başka kardeşleri vs varken hala babamın işi modunda ise onun ile hayat yaş

ev mev de almaz oğlanlar evlenecek derler vs v s

almak zorunlu mu

nasıl durumunuz yok yani

eşiniz gitsin iş bulsun asgari ücret 300-500 arası ev bulun ve çıkın

hiç olmazsa ısınırsınız ya da saçma kavgalar etmezsiniz

bir de anlamadım cidden kadın fabrikada çalışıp eve gelince ev işi yapmıyor diye mi laf çarpıyorsunuz

yani genç olan sizsiniz tün gün evde olan sizsiniz evin işini o mu yapacak
Arkadaslaryla cafeye gitmeye gelince hicbisey yok kendisi,diyo ben usengecim zor geliyo diye ayrica iste yorulmuyorum diyo istedgm zaman molaya cikiyorum istedgim zaman calisiyorum rahat benim isim diyo uyuyo arkdsi ariyo oraya buraya gtcez diyo kahvalti etmeden hazirlanip cikiyo cogunuz beni haksiz bulur belki ama ayni cati altinda yasamadan kimin hakli kimin haksiz oldugunu bilemezsiniz belki kendimi tam ifade etmis olamayabilirim ondan da boyle yorumlar yapiyosunuz ayni sekilde kocasida karisini haksiz buluyo o zaman bi kaynana hakli evdeki herkes haksiiz size gore ☺️

Valla sen fazla şımarıksın hic kusura bakma ohh keyfe bak kaynanası çalışsın birde o kadincagizdan is bekliyor benimde 1 yaşında evladım var geceleri uyumuyor ama işlerimi kendim görüyorum çok şükür eksik yada fazla bebek uyuyunca yapıyorum veya uyanıkken anneniz fazla simartmis sizi

Konu sahibi sonuna kadar haksızsın, üzgünüm..

Suçlu güçlü durumu gibi gördüm ben.

haklı olduğu nokta olsa dahi yazışmalarındaki uslup nedeni ile haksız çıkartıyor kendisini.

Genelde kayınvalidelere yaptıkları davranışlardan dolayı kızarız fakat bu durum başka.

Kadın hem çalışıyor, bir de vardiyalı. Hem de kendisinden iş bekleniyor, saçma yani...

Arkadaslaryla cafeye gitmeye gelince hicbisey yok kendisi,diyo ben usengecim zor geliyo diye ayrica iste yorulmuyorum diyo istedgm zaman molaya cikiyorum istedgim zaman calisiyorum rahat benim isim diyo uyuyo arkdsi ariyo oraya buraya gtcez diyo kahvalti etmeden hazirlanip cikiyo cogunuz beni haksiz bulur belki ama ayni cati altinda yasamadan kimin hakli kimin haksiz oldugunu bilemezsiniz belki kendimi tam ifade etmis olamayabilirim ondan da boyle yorumlar yapiyosunuz ayni sekilde kocasida karisini haksiz buluyo o zaman bi kaynana hakli evdeki herkes haksiiz size gore ☺️

Hayır insanların burada sizi haksız bulmalarının sebebi farklı.
Evlenmişsiniz,kendi evinizin sorumluluğunu almayı kabul etmişsiniz,ama hala yok para yok şu yok bu meseleler için gerek annenizden yardım istiyor gerek kv nize suç buluyorsunuz.Böyle olmaz.Evlenip ailesinden/eşinin ailesinden binlerce km ötede oturan kaç tane kadın var,onlar nasıl yapıyor hiçbir yardım almadan hiçbir şey beklemeden ?
Burada suçlu kv değil.Burada suçlu ''ev alınacaktı sonra ne oldu bilmiyorum''daki pasif eşiniz.Ne demek bilmiyorsunuz eşiniz bu işin peşine düşmedi mi ? Sormadınız mı ona para nerde hani biz çıkacaktık diye ?

Yaşınızın çok küçük olduğunu düşünüyorum. Hayatınızda çok fazla yanlış karar almışsınız ve şu anki durumunuzda suçlanacak en kolay insanı suçluyorsunuz. Kvnin bu soğukta durumu varken kendi torunu hastayken kaloriferi kapatması kötü bir davranış mı kötü bir davranış ama sizin aldığınız kararlar sizi bu hayata, bu kadına mahkum etmiş.
Ben bir tek çocuğunuz için üzülüyorum. Siz kendi hatalarınızın ceremesini çekiyor olabilirsiniz ama malesef o da çekiyor.

Sordu hala daha ys
Hayır insanların burada sizi haksız bulmalarının sebebi farklı.
Evlenmişsiniz,kendi evinizin sorumluluğunu almayı kabul etmişsiniz,ama hala yok para yok şu meseleler için gerek annenizden yardım istiyor gerek kv nize suç buluyorsunuz.Böyle olmaz.Evlenip ailesinden/eşinin ailesinden binlerce km ötede oturan kaç tane kadın var,onlar nasıl yapıyor hiçbir yardım almadan hiçbir şey beklemeden ?
Burada suçlu kv değil.Burada suçlu ''ev alınacaktı sonra ne oldu bilmiyorum''daki pasif eşiniz.Ne demek bilmiyorsunuz eşiniz bu işin peşine düşmedi mi ? Sormadınız mı ona para nerde hani biz çıkacaktık diye ?
Sordu hala daha soruyo ustunde duruyo gecistrip duruyolar

Eşin haftada 200 tl alıyodu babasından değil mi ?

Çıkıp başka yere girse alacağı para enkötü 1300 lira daha öncede yazmıştım.
Sende yarı zamanlı çalışabilirsin evde sarma sararsın börek yapar satarsın
Sakın çevrem yok deme bağla bebeni kucağına git pazarda sat.

Ama ayrı eve çıkın 1+1 olsun ama siz olun içinde sadece böyle geçmez hayat

Evlendiysen evi sen gecindircen her şeyi sen yapacaksın evet.Cocuk yapmadan evvel hatta evlenmeden evvel düşüncektin bunları tabi ama koca kaçıyordu herhalde düşünmedin onu.
Evde herkes istediğini yapar çünkü orası onların evi.Sen yapamazsın orası senin evin değil.Vermeseydin takını da doğalgazı inatla açtırmayı biliyosun.
Kadının kafeye gitmesine laf etmişsin bi de ya sanane güzelim sanane.Kendi kazanıyor kendi harcıyor kadın sende kazan sende harca.Ibretliksin yemin ederim ya

Eşin haftada 200 tl alıyodu babasından değil mi ?

Çıkıp başka yere girse alacağı para enkötü 1300 lira daha öncede yazmıştım.
Sende yarı zamanlı çalışabilirsin evde sarma sararsın börek yapar satarsın
Sakın çevrem yok deme bağla bebeni kucağına git pazarda sat.

Ama ayrı eve çıkın 1+1 olsun ama siz olun içinde sadece böyle geçmez hayat
Haklisiin mantikli aslinda yapabilirim

O kadindan cok annemin emegi var evde ben yapamdigim icin o geliyo temizliyo mutfagini bulasiklarini ben burda laf yapcak diye yemek bile yemiyorum annem getiriyo hadi sen cocuk bakmaktan yapamiyosun bisey demesin sana ondan yapiyorum diyo evi dun temizledi benim odami temizledivpogca yapar borek yapar getirir herkes yer ama bi tesekkur bile etmez getirdigi canaklari bile yikamaz ben yiakyim diye kenara koyuyo makinaya koymak cok zor degil eline yapismaz alip koysa
Siz niye evi temızlemıyorsunuzda annenız gelıp evı temızlıyor anlamadım kaldıkı ıkı tarafda haksız gıbı geldı bana

Sendeki rahatlığın onda biri bende olsa ya. Hem kadının evine çök, hem iş yapma, hem fatura ödeme hem laf söyle. Oturduğun yerden "bize ev alacaklar". Niye alsın yahu senin özelliğin ne. Mecbur değil ki.

Kadinin butcesi falan degil olmiycak seylere milyarlar veren biri istedgi zaman hesabindan gidip para cekiyo buz dolabi bozuk camasir makinasi bozuk almiyo bosver simdi diyo para yok degil olmasa anlarim halinden bende zaten kendim icin actirmiyorum ben soguktada dururum onemli olan oglum hasta olunca kimsenin umrnda olmuyo

Yuhh kadının harcamalarına bile laf söylemişsin nereden geliyor bu özgüven? Burada tek mağdur kaynana bence.

Oda istemiyo baska isi babasini birakamiyo baba yeri gibisi varmiymis oda ayri bi dert

O zaman kocana patla. Eve iki kuruş getirmekten, fatura ödemekten aciz kocana.

Hep derim, asalak gibi yaşayacaklar evlenmesin arkadaş. Sonra yaşlı başlı insanların başına bela oluyorlar.

X