Ben bu kaynanayla ilgili baslik acmaya biktim!

Bıkmış kadın sizden valla haklı da.Daha ev geçindirmekten acizsiniz bi de çocuk yapmışsınız.Kayınvalide evinde otur annen ev temizlesin yemek getirsin.E sen neden evlendin peki.Saygısızlık yapıyosun bi de.
Ver çocuğu annene baksın madem gir bi işe çalış.Bayılıyosunuz bedava yaşamaya ya sinir getirdin üstüme

Kizlar vallahi biktim usandim artik bu kadindan.Kac defa yazdim bugun iyice delirme noktasina geldim hic konusmuyorum ne derse duymamazliktan geliyorum. İlk once dun aksamdan bahsedeyim oglumu uyuttum bende yattim kalktim tekrardan saat 00.22 ydi. Kaynana 4 12 calisiyo bu hafta 12 bucuk gibi evde oluyo bende esime dedim bak annen gelcek birazdan kalorifleri kapatmasin evin icin buz gibi. Oglumun eli yuzu dondu uyurken bi yandan karni agriyo agrisina basliyo aglamaya herneyse tamam dedi ben yattim ama sesleri duyuyorum kaynana geldi daha ayakkabilarini cikarir cikarmaz kombiye dogru firlamis kapatmaya , esimde dedi anne napiyon sen oyunmu oynuyosun resmen cocuk gibi inatlasiyosun ac sunu ne kapatiyosun cocuk zaten hasta sen usumuyosun diye bizdemi usunlmiycez dedi. Anneside sizmi oduyosunuz parasini sadece sizin oda yansin o zaman ben odemek zorunda degilim ikiniz odersiniz dedi cekildi odasina elledim petekleri sogumus kapatmis esime dedim git ac gitti acti aksam kacta kalktysa gitmis kari gene kapatmis kombiyi herneyse bundan dolayi surat yapiyorum konusmuyorum bisey dersede vurucam yuzune. Bugun olani anlatiyorum simdi az once markete gidicem ayakkabilarimi giyiyodum kapiya dikildi o ne oyle ayakkabilarin eski caglardan kalma gibi dedi yok kiyafetlerime laf soylemeler ben zargana gibiymisim cok cirkinmisim giydigim hicbisey yakismiyomus esimde o dunyalar guzeli benim icin diyince kahkaha atiyo , ya oyle derler zaten diyo kendisi patronmus fabrikada calisiyo ama evle is yeri onun ustune oldugu icin patronmus o yuzden o ne derse o olurmus iyice sinirlerim bozuldu evi bok goturuyo o yatmis telefonla oynuyo sonra susleniyo pusleniyo ise gidiyo. Sinirden aklima gelmiyo yazicagim seyleride unuttum oyle iste kizlar ben bu kariya nasil davranayim napayim ne diyim dedigim seylerede alinmiyo .
davranışla düzelecek bir durumda değilsin ki sen.
nasıl bir akıl verelim sana.
eşin harçlık alıyordu değil mi senin karıştırmıyorsam.
çocuğunuzun hastalığına bile vicdanı sızlamayan vicdansız bir kv var.
ha bir de kendi elleriyle seni ve çocuğunu bu hayata mahkum eden aciz bir kocan.
çözümü çıkar yolu yok.
kv nin vicdana gelmesi için dua etmekten başka

Anneme hak veririm hizmet etmekten yoruldu ama bu kadin kimseye hiznet etmiyo hicbisey yapmiyo neyine yorulcak kendisi diyo benim,isim cok rahat istedigim zaman molaya,cikiyorum yorulmuyorum diye yorulmasini gerektircek bisey yokki ben gelincemi bu eve yoruldu benden oncede aynisiymis calisiyomus o zaman temizlikte yapiyodu yemekte o zaman yorulmuyomuydu

Yapar yapmaz hanımefendi size ne ?
İşinize gelmiyorsa ayrılırsınız dediğim gibi.Bu nedir yahu,kadın sizinle evini paylaşıyor hala suç buluyorsunuz.

Anneme hak veririm hizmet etmekten yoruldu ama bu kadin kimseye hiznet etmiyo hicbisey yapmiyo neyine yorulcak kendisi diyo benim,isim cok rahat istedigim zaman molaya,cikiyorum yorulmuyorum diye yorulmasini gerektircek bisey yokki ben gelincemi bu eve yoruldu benden oncede aynisiymis calisiyomus o zaman temizlikte yapiyodu yemekte o zaman yorulmuyomuydu

eee o zaman üç kişilikti her şey şimdi 4 kişilik

onu da geçtim yani evde tüm gün birisi varken işten eve gidip tüm işleri yapmak adil geliyor mu

burada kv ile oturan kızlar var

ben işten gelip bir de çay dağıtıyorum

kv onu da yapsa ne olacak diyorlar mesela

oysa kv yemek yapmış çamaşır yıkamış vs vs ama eskiden çay da veriyordu şimdi de versin

yani dışarıdan gelen evde olandan iş bekler

bu düzen böyle

ya iyi de istediği kadar yorulmuyorum desin işe gitmek bile başlı başına yorgunluk evden çıkıyosun istediğin gibi hareket edemiyorsun istediğin gibi davranamıyorsun
senden önce evet yapıyordur ama sen ve eşin buradan bakılınca hiçbişe yapmıyor görünüyorsunuz
kimse kusura bakmasın bu durum beni de sinir eder
ben evden çıkayım bütün gün yorulayım evde bütün gün biri otursun eve geldiğimde bi de hala benden iş beklesin yok öyle şey kusura bakma
yine söylüyorum bu kadar rahatsızsan kayınvalidenden ki karı diye bahsettiğine göre hiç hazetmiyorsun o zaman bul bi iş çalış ayrı eve çıkamasan bile en azından kendi paranı kazanır dilediğin gibi harcarsın

Onada soyledim saydirdim illede baba yaninda calismak diyo baska bisey demiyo

tamam baba yanında çalışacaksa da o zaman ihtiyaçlar karşılanacak

ev sıcak olacak

gerekirse temizlikçi gelecek vs vs

yani annen o eve tek lokma getirmeyecek

hiçbir iş yapmayacak

kocan babasının yanında çalışıp gerekirse ev işi yapıp o evde huzuru sağlayacak

sen burada kv ye ne dersen de ya da yüzüne ne dersen de sorun çözülmez

ya kv cinnet geçirip kovacak ki kocan sorumluluk alacak ya da birinizden biri Mazhar Osman lık olacak

Oooo kuzum herkes senin gibi cocugum var diye ev temizlemeyi, yemek yapmayi biraksa ne olurdu saniyorsun. Benim cocugumun ilk dört ayi o kadar zor gecti ki, aglamakdan bayiliyordu artik o dereceydi, yine de evi toparlayim, camasirlari bitirip bide evi süpürmeye vaktim oluyordu. Ha tabi yemekde vardi hep icli köfte manti yap diyen yoktur sana eminim, kolay ve capuk olan bi sürü yemek var.
Kocan da koca degil malesef. Babasinin minnak oglusu..... rest cek onada. Sonra cik git kendi evinize tasinin. Madem annen sana yemek yapabilecek ev temizliyecek durumda, o zaman cocuguna da bakabilecek durumdadir. Git bir is bul calis.
Üsümeninde caresi var, git al bi elektirikli tak odaya, ohh miss..

Bıkmış kadın sizden valla haklı da.Daha ev geçindirmekten acizsiniz bi de çocuk yapmışsınız.Kayınvalide evinde otur annen ev temizlesin yemek getirsin.E sen neden evlendin peki.Saygısızlık yapıyosun bi de.
Ver çocuğu annene baksın madem gir bi işe çalış.Bayılıyosunuz bedava yaşamaya ya sinir getirdin üstüme
Asil sen benim ustume sinir getirdin sacma sapan yorumlar yapicaksan yapma be iki duzgun insan cikar aralarinizdan annem kv den yasli nasil baksin bide cocuk mu vereyim ona baksin diye acizlikle ne,ilgisi var oldu o zaman ben evi gecindireyim herseyi ben odeyim herseyi ben yapayim o zaman oyle olur dimi bu evde yasiyosak tek laf yiyen ben olamam herkes istedgni yapiyosa evde bu kadin agzini acmiyosa bende yaparim banada acmasin o zaman ben yapicagimin fazlasini yaptim benim suanki gorevim cocuguma bakmam buyunce isede girerim evede,cikarim ev alicaklardi takilarla takilari aldilar kendi borclarini odediler simdide bakmak zorundalar ev almadiysalar.

Faturalaridami odemiyorsunuz gazi odeyin mesela istediginiz kadar yakin. Kaynana oduyorsa soz hakki olacak tabi. Pek anac bi kaynana degil anlattiginiz kadariyla yaninda kaliyorsaniz mecbursunuz katlanmaya. Esinizin maasi cokmu düşük kaynana ev alacak diyorsunuz ev alip gidince faturalari napacaksiniz

tamam baba yanında çalışacaksa da o zaman ihtiyaçlar karşılanacak

ev sıcak olacak

gerekirse temizlikçi gelecek vs vs

yani annen o eve tek lokma getirmeyecek

hiçbir iş yapmayacak

kocan babasının yanında çalışıp gerekirse ev işi yapıp o evde huzuru sağlayacak

sen burada kv ye ne dersen de ya da yüzüne ne dersen de sorun çözülmez

ya kv cinnet geçirip kovacak ki kocan sorumluluk alacak ya da birinizden biri Mazhar Osman lık olacak
Haklsiin vallah

X