• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu kaynanayla ilgili baslik acmaya biktim!

Tabikide istiyorum

Basta boyle konusulmadi diyorum ev alincakti bulundu bakildi paralar ele gectimi ev mev kaldi oyle naptilar paralari bilmoyorum
Bu nasıl istemek ,eşine baski yap ama sende ayni evde kalıyorsanız yapılacaklari yapacaksınız sevmek zorunda değilsiniz ama saygi olmali...
Biraz empati yap gezerken yorgun değil vs diyorsun eee buna karisamazsin ki , sen evde olduğun icin yapmak zorunda gibi görüyor...
Ayrica çocuğu olan kadinlar bi iş yapmaz diye bir kanun mu var hayir..
Kombiyi kapamasi yanlis yani senin için değilsede torunu için ama bence gidin fiye yapiyor...eşiniz, kp,kv oturun birlitke konusun eşin o istem cikip baska is bulsun...sen düğün takilarini aldılar ev almalılar vs diye dusnursen o evden cikamazsin.anladigim kadarıyla evde bir tanede kayin var , yarin onun eside eve gelirse...

Ben.olsam altin vs beklemem eşimi ikna eder cikarim ya da göz dagi ver bu yaşadığınız gerçekten yaşam değil, evlilik evlilik degil.
Yalnız anneniz illaki size yardim ediyordur ama kv niz çalışıyor yorucu değil isi vs diyerek onuda görmezden geliyorsunuz..annenizi farklı yere koymakta haklısınız ama adaletli olun.

İyi de ev zaten evlenmeden önce alınır/kiralanır.
Bir iş doğru başlamazsa nasıl doğru ilerleyecek ki?

Benim,anlatmak istedigimi anlamadan niye sacma sapan yorumlari yapiyosunki yeri geliyo ben yemekleri yapiyorum hamileyken elini biseye surmezdi herseyi ben yapardim ama simdi yaptgm herseyi gormezden geliyo bende biktim biseye yapmayinca hemen goze batiyorum kadinin bi bulasigi oluyo kendi yediklerini toplasnlar bari onuda benden beklemsnler ben yapicagimi fazlasyla yaptim ekmek elden su golden degil yani
Pardonda ekmek elden su gölden yaşayan birazda sizsiniz kadının evi kadın ödüyor çocu seyı anladıgım kadarıyla pek esya almadan kadının evıne yerlesmıssınız kadının evı yani orası nasıl cesaret edıp eşinizin ve sızın dogru duzgun bır ısı yokken kıraya cıkacak durumunuz bıle yokken evlenıp ustune bıde cocuk yaptınız tebrık edıyorum

Bu nasıl istemek ,eşine baski yap ama sende ayni evde kalıyorsanız yapılacaklari yapacaksınız sevmek zorunda değilsiniz ama saygi olmali...
Biraz empati yap gezerken yorgun değil vs diyorsun eee buna karisamazsin ki , sen evde olduğun icin yapmak zorunda gibi görüyor...
Ayrica çocuğu olan kadinlar bi iş yapmaz diye bir kanun mu var hayir..
Kombiyi kapamasi yanlis yani senin için değilsede torunu için ama bence gidin fiye yapiyor...eşiniz, kp,kv oturun birlitke konusun eşin o istem cikip baska is bulsun...sen düğün takilarini aldılar ev almalılar vs diye dusnursen o evden cikamazsin.anladigim kadarıyla evde bir tanede kayin var , yarin onun eside eve gelirse...

Ben.olsam altin vs beklemem eşimi ikna eder cikarim ya da göz dagi ver bu yaşadığınız gerçekten yaşam değil, evlilik evlilik degil.
Yalnız anneniz illaki size yardim ediyordur ama kv niz çalışıyor yorucu değil isi vs diyerek onuda görmezden geliyorsunuz..annenizi farklı yere koymakta haklısınız ama adaletli olun.
Kusura bakmayin ama kv nin kendi annesi bile,onu haksiz buluyosa cevrede onu taniyan herkes ogullari,kocasi dahi onu haksiz bulupta sizin gelip burda beni haksiz buluyo olmaniz butun insanlarn salak sizin akilli oldugunuzu gosteriyo o zamansa oyleyse tamam ben haksizim o hakli

Pardonda ekmek elden su gölden yaşayan birazda sizsiniz kadının evi kadın ödüyor çocu seyı anladıgım kadarıyla pek esya almadan kadının evıne yerlesmıssınız kadının evı yani orası nasıl cesaret edıp eşinizin ve sızın dogru duzgun bır ısı yokken kıraya cıkacak durumunuz bıle yokken evlenıp ustune bıde cocuk yaptınız tebrık edıyorum
Nerden biliyosun esya almadigimiziki boyle,konusuyosun yatagimi dolabimi halimi herseyi ben aldim onun bi ignesini kullanmiyorum yani bi evinde kaliyoruz esyalarim benim esyalarim diger oglunun odasina bile haliyla dolabi ben aldim

Kusura bakmayin ama kv nin kendi annesi bile,onu haksiz buluyosa cevrede onu taniyan herkes ogullari,kocasi dahi onu haksiz bulupta sizin gelip burda beni haksiz buluyo olmaniz butun insanlarn salak sizin akilli oldugunuzu gosteriyo o zamansa oyleyse tamam ben haksizim o hakli
kv neden haksız ama.
sapla samanı ayırt etmek lazım.
torununa acımayıp doğalgazı kapattığı için cidden çok vicdansız bence.
ama size bakmak zorunda değil.
neden mecbur görüyorsun?
sen de eşin de kusura bakma kendi hayatınıza sahip çıkabilir durumda değilsiniz.
sen neden ek iş yapmıyorsun mesela.
eşine kızmak yerine kv ye kinlenmek saydırmak sana birşey kazandırmaz ki

Kadın sizi istemiyo gidin diye yapıyo anlamadınız mı hala ?
Hangi şehirdesiniz kiralar nekadar ?

Suçlu güçlü durumu gibi gördüm ben.

haklı olduğu nokta olsa dahi yazışmalarındaki uslup nedeni ile haksız çıkartıyor kendisini.

Genelde kayınvalidelere yaptıkları davranışlardan dolayı kızarız fakat bu durum başka.

Kadın hem çalışıyor, bir de vardiyalı. Hem de kendisinden iş bekleniyor, saçma yani...
Bir de yorulmuyormuş onu söylüyor ya ayrıca ifrit oldum, bizim gelin de benim işime maaşıma kafasını takmış oh ne güzel işin var oh ne rahatsın sizin kadar paramız olsa şunu bunu yapardık deyip duruyor çıldırtıyor beni.

Bu kadar şahane ise sen de gir üni sınavına kazan oku bitir atan sen de benim şartlarıma sahip ol , yok olur mu hazır getirin yiyip içeyim bir de ev işlerinden şikayet edeyim:kızgın:

demek ki o kadar insana bi de kadının dedikodusunu yapıyorsunuz
evden kovsa haklı sonra annende yaşarsınız bakalım ne kadar yaşayabileceksiniz.

Ayy valla okurken bunalma girdim..bence boş zamanında otur bu yorumların hepsini baştan sona oku derim sana...Bu kadar insan eleştirmiş bi de kendinde hata ara be kardeşim.. Valla evlat olsan sevilmezsin..senin gibi bi gelinim olduğunu düşündümde keçileri kaçırırdım heralde...bak ne dicem sana kocanda sende büyümeden evlenmişsiniz....yaşalrınız18-19 galiba...siz evlilik ve sorumluluğun ne olduğunu bilmeden evlenmişsiniz..Kocanda sende ekmek elden su gölden hayat istiyosunuz ama öyle bir hayat yok.. Annen çocuk baksın demişler yaşlı diyorsun..o yaşlı annneye ev temizleten zihniyetide ayakta alkışlıyorumm..Kayınvalidenin evi orası sizin susup bi köşede oturmanız ve o evin işlerini yapmanız gerekiyor.. Bitek sen değilsin dünyada çocuk doğuran..24 saat çocuk mu bakıyorsun..bu çocuk hiçmi uymaz.. eve annen gelip senin bulunduğun evi temziliyosa ben sana değil o anaya bulurum kabahati...ne münasebet evlenmeyi bilen kadın otursun yaşadığı yeri temizlesin bi zahmet..Anladığım kadarıyla sen iş yapmayıda beceremiyorsun...Sen dua et dogalgazı kıstığına dışarı atsa hakkı var..Kaynanana acıdım kimbilir etrafına senin hakkında neler anlatıodur..

Nerden biliyosun esya almadigimiziki boyle,konusuyosun yatagimi dolabimi halimi herseyi ben aldim onun bi ignesini kullanmiyorum yani bi evinde kaliyoruz esyalarim benim esyalarim diger oglunun odasina bile haliyla dolabi ben aldim
Baştan konusmamıssınız maalesef ev ev ustune olmuyor yatak od.kendınız almanız normal ama bır yatak od halı dolap maalesef bir ev etmiyor

demek ki o kadar insana bi de kadının dedikodusunu yapıyorsunuz
evden kovsa haklı sonra annende yaşarsınız bakalım ne kadar yaşayabileceksiniz.
Dedikodumu millet goruyo ben,oturupta annesiyle kocasiyla dedikodumu yapicam birine kizini anlatirim,birine karisini anlatirim dedikodu yapariz o zaman gordukleriyle hakliyi haksizi soyluyolar isim gucum yok oturup dedikodu yapicam bide

Ayy valla okurken bunalma girdim..bence boş zamanında otur bu yorumların hepsini baştan sona oku derim sana...Bu kadar insan eleştirmiş bi de kendinde hata ara be kardeşim.. Valla evlat olsan sevilmezsin..senin gibi bi gelinim olduğunu düşündümde keçileri kaçırırdım heralde...bak ne dicem sana kocanda sende büyümeden evlenmişsiniz....yaşalrınız18-19 galiba...siz evlilik ve sorumluluğun ne olduğunu bilmeden evlenmişsiniz..Kocanda sende ekmek elden su gölden hayat istiyosunuz ama öyle bir hayat yok.. Annen çocuk baksın demişler yaşlı diyorsun..o yaşlı annneye ev temizleten zihniyetide ayakta alkışlıyorumm..Kayınvalidenin evi orası sizin susup bi köşede oturmanız ve o evin işlerini yapmanız gerekiyor.. Bitek sen değilsin dünyada çocuk doğuran..24 saat çocuk mu bakıyorsun..bu çocuk hiçmi uymaz.. eve annen gelip senin bulunduğun evi temziliyosa ben sana değil o anaya bulurum kabahati...ne münasebet evlenmeyi bilen kadın otursun yaşadığı yeri temizlesin bi zahmet..Anladığım kadarıyla sen iş yapmayıda beceremiyorsun...Sen dua et dogalgazı kıstığına dışarı atsa hakkı var..Kaynanana acıdım kimbilir etrafına senin hakkında neler anlatıodur..
Anneme yapma diyorum zorla,kolundan tutup yapmasin diye evdenmi kovayim he he oyle evet yorum yapmayin ben gerekli yorumlari okudum zaten

Back
X