Bu nasıl istemek ,eşine baski yap ama sende ayni evde kalıyorsanız yapılacaklari yapacaksınız sevmek zorunda değilsiniz ama saygi olmali...Tabikide istiyorum
Basta boyle konusulmadi diyorum ev alincakti bulundu bakildi paralar ele gectimi ev mev kaldi oyle naptilar paralari bilmoyorum
Biraz empati yap gezerken yorgun değil vs diyorsun eee buna karisamazsin ki , sen evde olduğun icin yapmak zorunda gibi görüyor...
Ayrica çocuğu olan kadinlar bi iş yapmaz diye bir kanun mu var hayir..
Kombiyi kapamasi yanlis yani senin için değilsede torunu için ama bence gidin fiye yapiyor...eşiniz, kp,kv oturun birlitke konusun eşin o istem cikip baska is bulsun...sen düğün takilarini aldılar ev almalılar vs diye dusnursen o evden cikamazsin.anladigim kadarıyla evde bir tanede kayin var , yarin onun eside eve gelirse...
Ben.olsam altin vs beklemem eşimi ikna eder cikarim ya da göz dagi ver bu yaşadığınız gerçekten yaşam değil, evlilik evlilik degil.
Yalnız anneniz illaki size yardim ediyordur ama kv niz çalışıyor yorucu değil isi vs diyerek onuda görmezden geliyorsunuz..annenizi farklı yere koymakta haklısınız ama adaletli olun.