Ben bu kaynanayla ilgili baslik acmaya biktim!

Zaten gözümde canlandırabiliyorum kendini düşünen biriyse ne yapsa boş ... Çünkü niyeti iyi olsa sizin açtığınız kombiyi dert etmez ... Taşınma işi öyle kolay değil zaten ama hep beraber görmezden gelin
Anladigina cok sevindim allah razi olsun oyle yapmayi deniycez bakalm

O kadindan cok annemin emegi var evde ben yapamdigim icin o geliyo temizliyo mutfagini bulasiklarini ben burda laf yapcak diye yemek bile yemiyorum annem getiriyo hadi sen cocuk bakmaktan yapamiyosun bisey demesin sana ondan yapiyorum diyo evi dun temizledi benim odami temizledivpogca yapar borek yapar getirir herkes yer ama bi tesekkur bile etmez getirdigi canaklari bile yikamaz ben yiakyim diye kenara koyuyo makinaya koymak cok zor degil eline yapismaz alip koysa
Sen calısmıyorsun neden bu ıslerı yapamıyorsun? Yemek yapmayımı bılmıyorsun?

Ayrıca bu kadar patronlarsa neden ayrı ev degıl ve neden eve temızlıkcı gelmıyor ?

Ne kadar degisik bir aile yapisi. Siz neden baskalarinin uzerinden gecinmeye calisiyosunuz? Anneniz borek yemek yapiyo kvden bulasik yikamasini bekliyosunuz ki kadin geceye kadar calisiyomus. Siz nesiniz pardon? Yeryuzunde ilk kez cocugu olan siz misiniz millet ikiz ucuz buyutuyo. Cok ilginc hem calismiyosuniz hem yemek temizlik beles hem kalorifer masrafi yok. Kusura bakmayin o zaman susup oturun. Millet size bakmak zorunda degil. Oh valla alismissiniz hazira. Yazik ya gencecik insanlar koturum gibi.

Cok yorum yapilmis ayri eve cikmakla ilgili vs. Maddi gucun onda olmasini falan bilmem. Ama su bir gercek ki sizin oglunuzsa usuyen onun da torunu. Kucuk bir bebek neticede. Akrabalik iliskisi bile aramaya gerek yok.

Belki de ayri eve cikmanizi sizden cok istiyordur da bir an once gitsinler diye sizin sinirlarinizi zorluyordur..

Neyimizden bikicakki dagitmiyoruz aldigini yemiyoruz bisey yapmiyoruz bikilcak ne var

ama bakın siz de ondan bıkmışsınız

iş yapmıyor yatıyor diyorsunuz

o da aynı şeyi sizin için diyor

bir de siz onun yaptığını yemiyorsunuz vs vs

o zaman neden bir aradasınız

anladığım kp de var

o zaman

alırsın kocanı karşına

gider iki tane asgari ücretli iş bulursunuz gerekirse kv gibi vardiyalı olur

biriniz gider biriniz bebeğe bakar

kv kp de o zaman "işin başına geçin" diye yalvarsa bile dönmezsiniz

Babasinin yaninda calisiyo 300 tl aliyo haftalik ama hafta ici lazim oldukca aliyo 50 100 hafta sonu geldiginde cok bisey kalmiyo bu hafta zaten oglum hastalndi onu gotrduk arkasndan ben hastalandim hastanede yattim oraya gitti para kalmiyo bisey

Ya yanlış anlamayın ama madem maddi olarak zorluk içindeydiniz niçin bebek için bu kadar acele ettiniz ?
Ben bunu yanlış buluyorum ya.Kendi evinizde değilsiniz tamam insan kv ile yaşayabilir ama siz zorla yaşıyor gibisiniz,madem aranız bu kadar kötüydü biraz daha bekleseydiniz siz de bir işe girip çalışsaydınız ayrı bir eve çıksaydınız.Düzen biraz otururdu bebek de sonra düşünülürdü.
Hoş hala geç değil.Bebeğiniz çok küçük değilse iş aramaya başlayın bence,nasıl olsa anneniz yardım ediyormuş bebekle de o ilgilenir.Bence denemeye değer.

Sen calısmıyorsun neden bu ıslerı yapamıyorsun? Yemek yapmayımı bılmıyorsun?

Ayrıca bu kadar patronlarsa neden ayrı ev degıl ve neden eve temızlıkcı gelmıyor ?
Ne kadar degisik bir aile yapisi. Siz neden baskalarinin uzerinden gecinmeye calisiyosunuz? Anneniz borek yemek yapiyo kvden bulasik yikamasini bekliyosunuz ki kadin geceye kadar calisiyomus. Siz nesiniz pardon? Yeryuzunde ilk kez cocugu olan siz misiniz millet ikiz ucuz buyutuyo. Cok ilginc hem calismiyosuniz hem yemek temizlik beles hem kalorifer masrafi yok. Kusura bakmayin o zaman susup oturun. Millet size bakmak zorunda degil. Oh valla alismissiniz hazira. Yazik ya gencecik insanlar koturum gibi.
Benim,anlatmak istedigimi anlamadan niye sacma sapan yorumlari yapiyosunki yeri geliyo ben yemekleri yapiyorum hamileyken elini biseye surmezdi herseyi ben yapardim ama simdi yaptgm herseyi gormezden geliyo bende biktim biseye yapmayinca hemen goze batiyorum kadinin bi bulasigi oluyo kendi yediklerini toplasnlar bari onuda benden beklemsnler ben yapicagimi fazlasyla yaptim ekmek elden su golden degil yani

eşiniz zaten bir şey diyebilecek olsa kombiyi de yaktırır başka şeye de müdahale ettirmez

yalnız ev arkadaşı ile bile ev işleri bölüşülür

aynı evde kalırız birlikte yemeyiz içmeyiz ev işini de kv yapsın olmaz ki kadın dışarıda çalışırken hiç olmaz

Yanlis hatirlamiyorum dimi, sen su sürekli dayak yiyen erkenden kacip evlenen arkadassin?
Canim bu durumda sen neden ailene gitmiyorsun?

Benim,anlatmak istedigimi anlamadan niye sacma sapan yorumlari yapiyosunki yeri geliyo ben yemekleri yapiyorum hamileyken elini biseye surmezdi herseyi ben yapardim ama simdi yaptgm herseyi gormezden geliyo bende biktim biseye yapmayinca hemen goze batiyorum kadinin bi bulasigi oluyo kendi yediklerini toplasnlar bari onuda benden beklemsnler ben yapicagimi fazlasyla yaptim ekmek elden su golden degil yani

ama yukarıda yazdığından onu anlamıyoruz biz baban bile yapamaz haklı demiş

annen gelip kv nin yani senin evinde iş yapmış vs vs

hiçbir yerde ben de şu işleri yaptım dememişsin ki

Bi mesajında demişsin ki 3 ay annemde kaldım yazık ona da yük olduk çok yoruldu bilmem ne
eee bu kadın da artık yorulmuş olamaz mı
herşey ona bakıyor gibi
siz de fazla rahat davranıyorsunuz gibi kadının canına tak demiş inatlaşıyor gibi
yerinizde olsam iş bakarım madem kocada da iş yok kendi çocuğuma kendim yetmeye çalışırım

ama yukarıda yazdığından onu anlamıyoruz biz baban bile yapamaz haklı demiş

annen gelip kv nin yani senin evinde iş yapmış vs vs

hiçbir yerde ben de şu işleri yaptım dememişsin ki
Onceki konularimi okumadysan bilemezsn zaten burda belirtmedim diger konularimda var.

Bi mesajında demişsin ki 3 ay annemde kaldım yazık ona da yük olduk çok yoruldu bilmem ne
eee bu kadın da artık yorulmuş olamaz mı
herşey ona bakıyor gibi
siz de fazla rahat davranıyorsunuz gibi kadının canına tak demiş inatlaşıyor gibi
yerinizde olsam iş bakarım madem kocada da iş yok kendi çocuğuma kendim yetmeye çalışırım
Anneme hak veririm hizmet etmekten yoruldu ama bu kadin kimseye hiznet etmiyo hicbisey yapmiyo neyine yorulcak kendisi diyo benim,isim cok rahat istedigim zaman molaya,cikiyorum yorulmuyorum diye yorulmasini gerektircek bisey yokki ben gelincemi bu eve yoruldu benden oncede aynisiymis calisiyomus o zaman temizlikte yapiyodu yemekte o zaman yorulmuyomuydu

Onceki konularimi okumadysan bilemezsn zaten burda belirtmedim diger konularimda var.

bakın kimse önceki konuları okumakla yükümlü değil

biz olayı sadece anlattığınız kadarla bilebiliriz

bu aşamada kv ye saydırmak yerine o kocacığınıza saydırın

ve yine diyorum ki gidin ikinize vardiyalı iş bulun

evinize de bebeğinize de ortak bakın

hem kocanız da sorumluluk alır büyür

Yanlis hatirlamiyorum dimi, sen su sürekli dayak yiyen erkenden kacip evlenen arkadassin?
Canim bu durumda sen neden ailene gitmiyorsun?
İlk evlendigim zamanlar evet siddet gordum sonra ailemin yanina gittim suan dayak falan yok vurmuyo istedigimi soyluyorum geri kalmiyorum

İnatlaşmakla hiç bir çözüm bulamazsın . Ya oturup her şeyi konuşun. Blöf yapın. Böyle yapmaya devam ederseniz biz evden çıkcaz deyin. Eğer yalnızsa tek kalmak hoşuna gitmeyebilir çünkü ... Ya da eşiniz de hiç konuşmasın sende hiç konuşma . O yokmuş gibi davranın , bişey sorarsa hiç duymayın ... Biraz da onun siniri bozulsun ...
Kadın göbek atar bence :KK48:

bakın kimse önceki konuları okumakla yükümlü değil

biz olayı sadece anlattığınız kadarla bilebiliriz

bu aşamada kv ye saydırmak yerine o kocacığınıza saydırın

ve yine diyorum ki gidin ikinize vardiyalı iş bulun

evinize de bebeğinize de ortak bakın

hem kocanız da sorumluluk alır büyür
Onada soyledim saydirdim illede baba yaninda calismak diyo baska bisey demiyo

X