- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
-
- Konu Sahibi Kuzeymasal
Anladigina cok sevindim allah razi olsun oyle yapmayi deniycez bakalmZaten gözümde canlandırabiliyorum kendini düşünen biriyse ne yapsa boş ... Çünkü niyeti iyi olsa sizin açtığınız kombiyi dert etmez ... Taşınma işi öyle kolay değil zaten ama hep beraber görmezden gelin
Sen calısmıyorsun neden bu ıslerı yapamıyorsun? Yemek yapmayımı bılmıyorsun?O kadindan cok annemin emegi var evde ben yapamdigim icin o geliyo temizliyo mutfagini bulasiklarini ben burda laf yapcak diye yemek bile yemiyorum annem getiriyo hadi sen cocuk bakmaktan yapamiyosun bisey demesin sana ondan yapiyorum diyo evi dun temizledi benim odami temizledivpogca yapar borek yapar getirir herkes yer ama bi tesekkur bile etmez getirdigi canaklari bile yikamaz ben yiakyim diye kenara koyuyo makinaya koymak cok zor degil eline yapismaz alip koysa
Oda istemiyo baska isi babasini birakamiyo baba yeri gibisi varmiymis oda ayri bi dertGitsin dışarıda çalışsın.
Garsonluk yapsın,en azından asgari ücret alır düzenli olur.
1+1 eve çıkın.
Şu ana kadar durduğunuz kabahat bence.
Neyimizden bikicakki dagitmiyoruz aldigini yemiyoruz bisey yapmiyoruz bikilcak ne var
Oda istemiyo baska isi babasini birakamiyo baba yeri gibisi varmiymis oda ayri bi dert
Babasinin yaninda calisiyo 300 tl aliyo haftalik ama hafta ici lazim oldukca aliyo 50 100 hafta sonu geldiginde cok bisey kalmiyo bu hafta zaten oglum hastalndi onu gotrduk arkasndan ben hastalandim hastanede yattim oraya gitti para kalmiyo bisey
Sen calısmıyorsun neden bu ıslerı yapamıyorsun? Yemek yapmayımı bılmıyorsun?
Ayrıca bu kadar patronlarsa neden ayrı ev degıl ve neden eve temızlıkcı gelmıyor ?
Benim,anlatmak istedigimi anlamadan niye sacma sapan yorumlari yapiyosunki yeri geliyo ben yemekleri yapiyorum hamileyken elini biseye surmezdi herseyi ben yapardim ama simdi yaptgm herseyi gormezden geliyo bende biktim biseye yapmayinca hemen goze batiyorum kadinin bi bulasigi oluyo kendi yediklerini toplasnlar bari onuda benden beklemsnler ben yapicagimi fazlasyla yaptim ekmek elden su golden degil yaniNe kadar degisik bir aile yapisi. Siz neden baskalarinin uzerinden gecinmeye calisiyosunuz? Anneniz borek yemek yapiyo kvden bulasik yikamasini bekliyosunuz ki kadin geceye kadar calisiyomus. Siz nesiniz pardon? Yeryuzunde ilk kez cocugu olan siz misiniz millet ikiz ucuz buyutuyo. Cok ilginc hem calismiyosuniz hem yemek temizlik beles hem kalorifer masrafi yok. Kusura bakmayin o zaman susup oturun. Millet size bakmak zorunda degil. Oh valla alismissiniz hazira. Yazik ya gencecik insanlar koturum gibi.
Peki eşin çalışyor mu ? Biraz da senin annende kalın ? Annen razı olyorsaAnladigina cok sevindim allah razi olsun oyle yapmayi deniycez bakalm
Benim,anlatmak istedigimi anlamadan niye sacma sapan yorumlari yapiyosunki yeri geliyo ben yemekleri yapiyorum hamileyken elini biseye surmezdi herseyi ben yapardim ama simdi yaptgm herseyi gormezden geliyo bende biktim biseye yapmayinca hemen goze batiyorum kadinin bi bulasigi oluyo kendi yediklerini toplasnlar bari onuda benden beklemsnler ben yapicagimi fazlasyla yaptim ekmek elden su golden degil yani
Onceki konularimi okumadysan bilemezsn zaten burda belirtmedim diger konularimda var.ama yukarıda yazdığından onu anlamıyoruz biz baban bile yapamaz haklı demiş
annen gelip kv nin yani senin evinde iş yapmış vs vs
hiçbir yerde ben de şu işleri yaptım dememişsin ki
Anneme hak veririm hizmet etmekten yoruldu ama bu kadin kimseye hiznet etmiyo hicbisey yapmiyo neyine yorulcak kendisi diyo benim,isim cok rahat istedigim zaman molaya,cikiyorum yorulmuyorum diye yorulmasini gerektircek bisey yokki ben gelincemi bu eve yoruldu benden oncede aynisiymis calisiyomus o zaman temizlikte yapiyodu yemekte o zaman yorulmuyomuyduBi mesajında demişsin ki 3 ay annemde kaldım yazık ona da yük olduk çok yoruldu bilmem ne
eee bu kadın da artık yorulmuş olamaz mı
herşey ona bakıyor gibi
siz de fazla rahat davranıyorsunuz gibi kadının canına tak demiş inatlaşıyor gibi
yerinizde olsam iş bakarım madem kocada da iş yok kendi çocuğuma kendim yetmeye çalışırım
Onceki konularimi okumadysan bilemezsn zaten burda belirtmedim diger konularimda var.
İlk evlendigim zamanlar evet siddet gordum sonra ailemin yanina gittim suan dayak falan yok vurmuyo istedigimi soyluyorum geri kalmiyorumYanlis hatirlamiyorum dimi, sen su sürekli dayak yiyen erkenden kacip evlenen arkadassin?
Canim bu durumda sen neden ailene gitmiyorsun?
Kadın göbek atar benceİnatlaşmakla hiç bir çözüm bulamazsın . Ya oturup her şeyi konuşun. Blöf yapın. Böyle yapmaya devam ederseniz biz evden çıkcaz deyin. Eğer yalnızsa tek kalmak hoşuna gitmeyebilir çünkü ... Ya da eşiniz de hiç konuşmasın sende hiç konuşma . O yokmuş gibi davranın , bişey sorarsa hiç duymayın ... Biraz da onun siniri bozulsun ...
Onada soyledim saydirdim illede baba yaninda calismak diyo baska bisey demiyobakın kimse önceki konuları okumakla yükümlü değil
biz olayı sadece anlattığınız kadarla bilebiliriz
bu aşamada kv ye saydırmak yerine o kocacığınıza saydırın
ve yine diyorum ki gidin ikinize vardiyalı iş bulun
evinize de bebeğinize de ortak bakın
hem kocanız da sorumluluk alır büyür