- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
-
- Konu Sahibi Kuzeymasal
Onlar ev alicaklar bekliyoruz bizde ayri eve cikmaya durumumuz yokberaber yaşamak zorunda mısınız
Sen onun anneliğini beğenmiyorsun o seninkini , bu tartışma sonsuza dek uzar gider. Valla kaynana bana dese sen mi ödüyorsun parasını yerin dibine girer o evde dakika durmazdım. Evi ayırmanız şart. Evet birçok kadın çocuğunu kendi büyütmek ilgilenmek ister ama şartlar müsait değilse böyle seviye yerlerde yaşamaktansa çocuğu bakıcıya verip ayrı ev tutup çalışabilirsiniz siz de Eşiniz de. Bence artık biraz gururlu olmanızın zamanı gelmiş de geçiyor gibiHe bide kizlar bigun annemle babam geldi oturmaya anneme demis hem,cocuk bakip hem is yapan kadinlar var annemde demis hem calisip hem is yapan kadinlarda var. Babamda beni korumus hak veriyorum,cocuk bakmak kolay degil ben 5 dakika oynuyorum canim cikiyo yoruluyorum o nasil yorulmasin demis. Kaynana cocuklari kendisi buyutmedigi icin kolay geliyo evlat sevgisi ne bilmiyo dogurmus atmis benim gozumde anne bile degil herkes dogurur ama herkes bakip buyutemez,
Onlar ev alicaklar bekliyoruz bizde ayri eve cikmaya durumumuz yok
O kadindan cok annemin emegi var evde ben yapamdigim icin o geliyo temizliyo mutfagini bulasiklarini ben burda laf yapcak diye yemek bile yemiyorum annem getiriyo hadi sen cocuk bakmaktan yapamiyosun bisey demesin sana ondan yapiyorum diyo evi dun temizledi benim odami temizledivpogca yapar borek yapar getirir herkes yer ama bi tesekkur bile etmez getirdigi canaklari bile yikamaz ben yiakyim diye kenara koyuyo makinaya koymak cok zor degil eline yapismaz alip koysaNeden beraber yasıyorsunuz?
Kadın oduyorsa sızde yatıyorsanız evet kapatmak ısteyebılır tabıkı vıcdan meselesı
sızın eve hıc katkınız yok mu?
Calısan bırınden ıs bekledıgınıze gore
Ayrı eve çıkacak durumunuz yokken niye evlenip hemen bebe yaptınız?Onlar ev alicaklar bekliyoruz bizde ayri eve cikmaya durumumuz yok