- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
-
- Konu Sahibi Kuzeymasal
Teşekkür ederim canım inşallah yapacağım birşeyler :) 1 sene oldu örgüyü ogreneli önceleri dantel yapıp satıyordum ama artık alan olmuyorBizim bir arkadaş sevimli ayrıntılar ekliyor örgülerine. Bebekler için kurabiye canavarı ya da micky mouse şeklinde falan bereler örüyor. Büyükler için de. Belki fikir olur.
Ya hemen bosan diyenlerede sinir oluyorum okadar kolay mi bodanmak ya nebicim insansiniz kadin kocasindan cekmiyo ki niye bosansin hadi evi ayirsinlar ama cocuklari var esini seviyo hemen bosan sinir oldum sanaya ayrı eve çık ya da boşan.
evet. arada kocası kaburgalarına tekme atıyormuş sevgiden.Ya hemen bosan diyenlerede sinir oluyorum okadar kolay mi bodanmak ya nebicim insansiniz kadin kocasindan cekmiyo ki niye bosansin hadi evi ayirsinlar ama cocuklari var esini seviyo hemen bosan sinir oldum sana
Sevgi malesef karın doyurmuyor bir yerden sonra maddiyat zaruri ihtiyaçlar vuku buluyorYa hemen bosan diyenlerede sinir oluyorum okadar kolay mi bodanmak ya nebicim insansiniz kadin kocasindan cekmiyo ki niye bosansin hadi evi ayirsinlar ama cocuklari var esini seviyo hemen bosan sinir oldum sana
Ben bile okurken sinir oldum Allah im yaa niye boyleler bunlar acaba . o kapatsin sen ac ben oyle yapiyorum inatsa inat valla . yeter yani mutlu olmak icin bi evlilik kuruyoruz ne kaynanasinn derdi bitiyo ne kaynpederin ne gorumcenn ne eltinin ne bu yaa biz bunun icin mi evlendik . Yeni evleneceklere de sesleniyorum burdan tek odali bir yeriniz olsun ama esinizle ayri evde oturun o ev size inanki gul bahcesi olur . ayy yazarken bile sinirleniyorum artik ya benimde yarin kpeder geliyor koyden bende artik konulari siralamaya baslarimKizlar vallahi biktim usandim artik bu kadindan.Kac defa yazdim bugun iyice delirme noktasina geldim hic konusmuyorum ne derse duymamazliktan geliyorum. İlk once dun aksamdan bahsedeyim oglumu uyuttum bende yattim kalktim tekrardan saat 00.22 ydi. Kaynana 4 12 calisiyo bu hafta 12 bucuk gibi evde oluyo bende esime dedim bak annen gelcek birazdan kalorifleri kapatmasin evin icin buz gibi. Oglumun eli yuzu dondu uyurken bi yandan karni agriyo agrisina basliyo aglamaya herneyse tamam dedi ben yattim ama sesleri duyuyorum kaynana geldi daha ayakkabilarini cikarir cikarmaz kombiye dogru firlamis kapatmaya , esimde dedi anne napiyon sen oyunmu oynuyosun resmen cocuk gibi inatlasiyosun ac sunu ne kapatiyosun cocuk zaten hasta sen usumuyosun diye bizdemi usunlmiycez dedi. Anneside sizmi oduyosunuz parasini sadece sizin oda yansin o zaman ben odemek zorunda degilim ikiniz odersiniz dedi cekildi odasina elledim petekleri sogumus kapatmis esime dedim git ac gitti acti aksam kacta kalktysa gitmis kari gene kapatmis kombiyi herneyse bundan dolayi surat yapiyorum konusmuyorum bisey dersede vurucam yuzune. Bugun olani anlatiyorum simdi az once markete gidicem ayakkabilarimi giyiyodum kapiya dikildi o ne oyle ayakkabilarin eski caglardan kalma gibi dedi yok kiyafetlerime laf soylemeler ben zargana gibiymisim cok cirkinmisim giydigim hicbisey yakismiyomus esimde o dunyalar guzeli benim icin diyince kahkaha atiyo , ya oyle derler zaten diyo kendisi patronmus fabrikada calisiyo ama evle is yeri onun ustune oldugu icin patronmus o yuzden o ne derse o olurmus iyice sinirlerim bozuldu evi bok goturuyo o yatmis telefonla oynuyo sonra susleniyo pusleniyo ise gidiyo. Sinirden aklima gelmiyo yazicagim seyleride unuttum oyle iste kizlar ben bu kariya nasil davranayim napayim ne diyim dedigim seylerede alinmiyo .
Eşine ailesini şikayet ettikcede anlamayacak bak canım bir arkadaş tavsiyesi ailesine verdiği paraya vs ye laf etme biliyorum çok zor ama sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa ailesine gidenleri sadaka ve gibi düşün eşinle aranı bozma birde çocuk bekliyorsun ben daha yeni yeni akıllanıyorumniye ogul evlendirirler anlamaamam. bi rahat verin , bi aile olmaya firsat verin bi karismayin degilmi, yok öyle herseye kariscakalar, benim kocamin ailesi de öyle, kötü günlerimde hic destek olmadilar biz sürünürken bize küstüler, ama durumu azcik toparlayinca ha bire bisey istiyorlar, ve saftrik kocamda yapiyor , o her yaptiginda aramiz bozuluyor, ona olan güvenim sarsiliyor anlamiyor.. anne babaya problemim yok amaa onlarinda esimi evlat yerine koydugu yok... benim kaynanamlarda ayni sizinki gibi kiyafetime giyimime karisiyolar, kendileri kokona diye benimde öyle olmam gerektigini düsünüyorlar, kendileri baslarina ne gelirse gelsin süslenmekten geri durmuyorlar , dünyada ki tek amaclari süslenmek oynamak.. ama ben öyle biri degilim bunuda anlamiyorlar, bize her gelislerinde aaaa hic elbisen yok, sen niye gündelik makyaj yapmiyorsun diyorlar, cildirmamam elde degil, en kötüsü esim beni anlamiyor
Bizde okuruz caniimm katiliyorum dedigineBen bile okurken sinir oldum Allah im yaa niye boyleler bunlar acaba . o kapatsin sen ac ben oyle yapiyorum inatsa inat valla . yeter yani mutlu olmak icin bi evlilik kuruyoruz ne kaynanasinn derdi bitiyo ne kaynpederin ne gorumcenn ne eltinin ne bu yaa biz bunun icin mi evlendik . Yeni evleneceklere de sesleniyorum burdan tek odali bir yeriniz olsun ama esinizle ayri evde oturun o ev size inanki gul bahcesi olur . ayy yazarken bile sinirleniyorum artik ya benimde yarin kpeder geliyor koyden bende artik konulari siralamaya baslarim
Bana diyoki su tipine seni yanimda gezdirmeye utanirim esim diyo annesine sende dha yeni yeni sosyetiklestin benim karim dunyalar guzeli ne varmis halinde diye anneside ya ya oyle derler diyip guluyoniye ogul evlendirirler anlamaamam. bi rahat verin , bi aile olmaya firsat verin bi karismayin degilmi, yok öyle herseye kariscakalar, benim kocamin ailesi de öyle, kötü günlerimde hic destek olmadilar biz sürünürken bize küstüler, ama durumu azcik toparlayinca ha bire bisey istiyorlar, ve saftrik kocamda yapiyor , o her yaptiginda aramiz bozuluyor, ona olan güvenim sarsiliyor anlamiyor.. anne babaya problemim yok amaa onlarinda esimi evlat yerine koydugu yok... benim kaynanamlarda ayni sizinki gibi kiyafetime giyimime karisiyolar, kendileri kokona diye benimde öyle olmam gerektigini düsünüyorlar, kendileri baslarina ne gelirse gelsin süslenmekten geri durmuyorlar , dünyada ki tek amaclari süslenmek oynamak.. ama ben öyle biri degilim bunuda anlamiyorlar, bize her gelislerinde aaaa hic elbisen yok, sen niye gündelik makyaj yapmiyorsun diyorlar, cildirmamam elde degil, en kötüsü esim beni anlamiyor
200 aliyodu 300 yapti 430 dedgimi hatirlamiyorumBen bundan önceki konuya yorum yapmıştım, o zaman çocuğun haline üzülüp kombiyi yaktırmayan kaynanaya kızmıştım, şimdi bakıyorum da konu sahibine yüklenenler haklı.
bi de o zaman eşim haftalık 200 alıyor demişti, sonra 300 demiş, en son 430 demiş bi tutarsızlık var.
Ne kadar basit cirkin konusmalar.Bana diyoki su tipine seni yanimda gezdirmeye utanirim esim diyo annesine sende dha yeni yeni sosyetiklestin benim karim dunyalar guzeli ne varmis halinde diye anneside ya ya oyle derler diyip guluyo
HaklisinNe kadar basit cirkin konusmalar.
Esin de annesiyle yaris etcene.cenesini kapamasini ve bu tarz sozler soylememesini soylese daha etkili olur.
O kadar yuzgoz olunmus ki kadin da kimseyi tinmaz tabi gider kombiyi de kapatir mutfagi da kilitler banyo akan suya da karisir.
Aynen canim buyuklerle ugrasmak gercekten zor Allah tan kaynanam cok iyiBizde okuruz caniimm katiliyorum dedigine
200 aliyodu 300 yapti 430 dedgimi hatirlamiyorum
Bu mesajı okumuşum aklımda öyle kalmış. Kusura bakma, haklısın.Eşim haftalık sistemle çalışıyor haftalık 430 tl alıyor kira fatura taksit ödüyoruz ucucuna yetiyor ama kafam rahat çok şükür çünkü kv ve görümce m eşim bir çiçek alsa oh ne güzel ya gibi laflar ederlerdi çok şükür geçti o günler