Ben bu kaynanayla ilgili baslik acmaya biktim!

İnatlaşmakla hiç bir çözüm bulamazsın . Ya oturup her şeyi konuşun. Blöf yapın. Böyle yapmaya devam ederseniz biz evden çıkcaz deyin. Eğer yalnızsa tek kalmak hoşuna gitmeyebilir çünkü ... Ya da eşiniz de hiç konuşmasın sende hiç konuşma . O yokmuş gibi davranın , bişey sorarsa hiç duymayın ... Biraz da onun siniri bozulsun ...

İyi de demek ki kadının bütçesi o kadar.
Faturayı ödeyen o,kullanmak isteyen siz.
Kadinin butcesi falan degil olmiycak seylere milyarlar veren biri istedgi zaman hesabindan gidip para cekiyo buz dolabi bozuk camasir makinasi bozuk almiyo bosver simdi diyo para yok degil olmasa anlarim halinden bende zaten kendim icin actirmiyorum ben soguktada dururum onemli olan oglum hasta olunca kimsenin umrnda olmuyo

eee o zaman annende kal

ya da annen çocuğa baksın sen çalış

ne bileyim hem o evde yaşayıp hem onların yaşadığı evi annene temizletip hem de bu şekilde sızlanmak bana çok ters geldi

yaşın çok mu küçük bilmiyorum ama bir gariplik var bu ilişkide

e gidin annenizde kalın madem

Onun isine gelir evden cikcaz dersek onun istedgide o alicam size cadir cadirda yasayin diyo en iyisi onu gormezden gelmek

İyi de para onun.
İster çamaşır makinası alır ister altın bilezik.
İsterse hiç bir şey almaz,biriktirir kendine yazlık alır.
Size ne?
Sizin bebenizden de siz sorumlusunuz o değil!

Eşiniz çalışmıyor mu sizin ?

tamam da eşin neden müdahale etmiyor

buzdolabı bozuk olsa soğutmaz yemekler bozulur

çamaşır makinası bozuk olsa yıkamaz vs vs

yani kadın tamamen bozulsun istiyor çalışan eşyaları atmıyor

kv kırklı yaşlarda sen de yirmilerin başında mısın

Hamielykende actirmadi petekleri annemde kaldim dogum yaptim 3 ay annemde kaldim annem hic yakinmadi sikayet etmedi kadina cok yuk,olduk zaten onunda hali kalmadi gucu kalmadi yapmaaya

Ne anneniz ne de kayınvalideniz size bakmak zorunda değil.
Madem evlendiniz çocuk sahibi oldunuz o zaman siz de sonuçlarına katlanacaksınız.
Ne annenizi bu kadar karıştıracaktınız, ne de kayınvalide ile bu kadar yüzgöz olacaktınız.
sonrasında da "bu karı" diye bahsetmeniz çok yanlış!

Onun isine gelir evden cikcaz dersek onun istedgide o alicam size cadir cadirda yasayin diyo en iyisi onu gormezden gelmek
Zaten gözümde canlandırabiliyorum kendini düşünen biriyse ne yapsan boş ... Çünkü niyeti iyi olsa sizin açtığınız kombiyi dert etmez ... Taşınma işi öyle kolay değil zaten ama hep beraber görmezden gelin

Son düzenleme:
Eşiniz çalışmıyor mu sizin ?
Babasinin yaninda calisiyo 300 tl aliyo haftalik ama hafta ici lazim oldukca aliyo 50 100 hafta sonu geldiginde cok bisey kalmiyo bu hafta zaten oglum hastalndi onu gotrduk arkasndan ben hastalandim hastanede yattim oraya gitti para kalmiyo bisey

Hamielykende actirmadi petekleri annemde kaldim dogum yaptim 3 ay annemde kaldim annem hic yakinmadi sikayet etmedi kadina cok yuk,olduk zaten onunda hali kalmadi gucu kalmadi yapmaaya

şimdi bir şey yazacağım da banlanacağım

o çocuğu yapan kocan nerede idi sen hamile iken kalorifer açtırılmayınca

gitsin sabaha kadar kombinin başında dursun yani

yanacak bu diye oldu bitti

kv inat ise kocan iki kat inat olsun

Babasinin yaninda calisiyo 300 tl aliyo haftalik ama hafta ici lazim oldukca aliyo 50 100 hafta sonu geldiginde cok bisey kalmiyo bu hafta zaten oglum hastalndi onu gotrduk arkasndan ben hastalandim hastanede yattim oraya gitti para kalmiyo bisey

gitsin iş bulsun

yani ne kadar süre böyle yaşanır ki

haftalık aldı hastaneye gittik vs vs diye ömür biter gider

Gitsin dışarıda çalışsın.
Garsonluk yapsın,en azından asgari ücret alır düzenli olur.
1+1 eve çıkın.
Şu ana kadar durduğunuz kabahat bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…