- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
-
- Konu Sahibi Kuzeymasal
Kadinin butcesi falan degil olmiycak seylere milyarlar veren biri istedgi zaman hesabindan gidip para cekiyo buz dolabi bozuk camasir makinasi bozuk almiyo bosver simdi diyo para yok degil olmasa anlarim halinden bende zaten kendim icin actirmiyorum ben soguktada dururum onemli olan oglum hasta olunca kimsenin umrnda olmuyoİyi de demek ki kadının bütçesi o kadar.
Faturayı ödeyen o,kullanmak isteyen siz.
O kadindan cok annemin emegi var evde ben yapamdigim icin o geliyo temizliyo mutfagini bulasiklarini ben burda laf yapcak diye yemek bile yemiyorum annem getiriyo hadi sen cocuk bakmaktan yapamiyosun bisey demesin sana ondan yapiyorum diyo evi dun temizledi benim odami temizledivpogca yapar borek yapar getirir herkes yer ama bi tesekkur bile etmez getirdigi canaklari bile yikamaz ben yiakyim diye kenara koyuyo makinaya koymak cok zor degil eline yapismaz alip koysa
O kadindan cok annemin emegi var evde ben yapamdigim icin o geliyo temizliyo mutfagini bulasiklarini ben burda laf yapcak diye yemek bile yemiyorum annem getiriyo hadi sen cocuk bakmaktan yapamiyosun bisey demesin sana ondan yapiyorum diyo evi dun temizledi benim odami temizledivpogca yapar borek yapar getirir herkes yer ama bi tesekkur bile etmez getirdigi canaklari bile yikamaz ben yiakyim diye kenara koyuyo makinaya koymak cok zor degil eline yapismaz alip koysa
Onun isine gelir evden cikcaz dersek onun istedgide o alicam size cadir cadirda yasayin diyo en iyisi onu gormezden gelmekİnatlaşmakla hiç bir çözüm bulamazsın . Ya oturup her şeyi konuşun. Blöf yapın. Böyle yapmaya devam ederseniz biz evden çıkcaz deyin. Eğer yalnızsa tek kalmak hoşuna gitmeyebilir çünkü ... Ya da eşiniz de hiç konuşmasın sende hiç konuşma . O yokmuş gibi davranın , bişey sorarsa hiç duymayın ... Biraz da onun siniri bozulsun ...
İyi de para onun.Kadinin butcesi falan degil olmiycak seylere milyarlar veren biri istedgi zaman hesabindan gidip para cekiyo buz dolabi bozuk camasir makinasi bozuk almiyo bosver simdi diyo para yok degil olmasa anlarim halinden bende zaten kendim icin actirmiyorum ben soguktada dururum onemli olan oglum hasta olunca kimsenin umrnda olmuyo
Kadinin butcesi falan degil olmiycak seylere milyarlar veren biri istedgi zaman hesabindan gidip para cekiyo buz dolabi bozuk camasir makinasi bozuk almiyo bosver simdi diyo para yok degil olmasa anlarim halinden bende zaten kendim icin actirmiyorum ben soguktada dururum onemli olan oglum hasta olunca kimsenin umrnda olmuyo
Kadinin butcesi falan degil olmiycak seylere milyarlar veren biri istedgi zaman hesabindan gidip para cekiyo buz dolabi bozuk camasir makinasi bozuk almiyo bosver simdi diyo para yok degil olmasa anlarim halinden bende zaten kendim icin actirmiyorum ben soguktada dururum onemli olan oglum hasta olunca kimsenin umrnda olmuyo
Hamielykende actirmadi petekleri annemde kaldim dogum yaptim 3 ay annemde kaldim annem hic yakinmadi sikayet etmedi kadina cok yuk,olduk zaten onunda hali kalmadi gucu kalmadi yapmaayaeee o zaman annende kal
ya da annen çocuğa baksın sen çalış
ne bileyim hem o evde yaşayıp hem onların yaşadığı evi annene temizletip hem de bu şekilde sızlanmak bana çok ters geldi
yaşın çok mu küçük bilmiyorum ama bir gariplik var bu ilişkide
Onun isine gelir evden cikcaz dersek onun istedgide o alicam size cadir cadirda yasayin diyo en iyisi onu gormezden gelmek
Yazık kadına ya,çadıra gidin dediğine göre,o da bıkmış sizden.Onun isine gelir evden cikcaz dersek onun istedgide o alicam size cadir cadirda yasayin diyo en iyisi onu gormezden gelmek
Zaten gözümde canlandırabiliyorum kendini düşünen biriyse ne yapsan boş ... Çünkü niyeti iyi olsa sizin açtığınız kombiyi dert etmez ... Taşınma işi öyle kolay değil zaten ama hep beraber görmezden gelinOnun isine gelir evden cikcaz dersek onun istedgide o alicam size cadir cadirda yasayin diyo en iyisi onu gormezden gelmek
Babasinin yaninda calisiyo 300 tl aliyo haftalik ama hafta ici lazim oldukca aliyo 50 100 hafta sonu geldiginde cok bisey kalmiyo bu hafta zaten oglum hastalndi onu gotrduk arkasndan ben hastalandim hastanede yattim oraya gitti para kalmiyo biseyEşiniz çalışmıyor mu sizin ?
Hamielykende actirmadi petekleri annemde kaldim dogum yaptim 3 ay annemde kaldim annem hic yakinmadi sikayet etmedi kadina cok yuk,olduk zaten onunda hali kalmadi gucu kalmadi yapmaaya
Neyimizden bikicakki dagitmiyoruz aldigini yemiyoruz bisey yapmiyoruz bikilcak ne varYazık kadına ya,çadıra gidin dediğine göre,o da bıkmış sizden.
Eşiniz neden ayrı eve çıkmıyor?
Babasinin yaninda calisiyo 300 tl aliyo haftalik ama hafta ici lazim oldukca aliyo 50 100 hafta sonu geldiginde cok bisey kalmiyo bu hafta zaten oglum hastalndi onu gotrduk arkasndan ben hastalandim hastanede yattim oraya gitti para kalmiyo bisey
Gitsin dışarıda çalışsın.Babasinin yaninda calisiyo 300 tl aliyo haftalik ama hafta ici lazim oldukca aliyo 50 100 hafta sonu geldiginde cok bisey kalmiyo bu hafta zaten oglum hastalndi onu gotrduk arkasndan ben hastalandim hastanede yattim oraya gitti para kalmiyo bisey