- 11 Ocak 2013
- 593
- 591
-
- Konu Sahibi Kuzeymasal
evet sorununun en büyüğü kocan, birak git annenin evine annen cocuga baksin sende bi is bul calis kocanda barışmak isterse sende düzenli bi is bul bi ev tut gel beni ve cocugumuzu al yoksa bosanirim de!!Acaba boyle esi olan varmidir naptilar bosadilarmi
Benim kuzenim varAcaba boyle esi olan varmidir naptilar bosadilarmi
Onun isine gelir evden cikcaz dersek onun istedgide o alicam size cadir cadirda yasayin diyo en iyisi onu gormezden gelmek
Onlar ev alicaklar bekliyoruz bizde ayri eve cikmaya durumumuz yok
Onun isine gelir evden cikcaz dersek onun istedgide o alicam size cadir cadirda yasayin diyo en iyisi onu gormezden gelmek
Kusura bakmayin ama kv nin kendi annesi bile,onu haksiz buluyosa cevrede onu taniyan herkes ogullari,kocasi dahi onu haksiz bulupta sizin gelip burda beni haksiz buluyo olmaniz butun insanlarn salak sizin akilli oldugunuzu gosteriyo o zamansa oyleyse tamam ben haksizim o hakli
Bir de yorulmuyormuş onu söylüyor ya ayrıca ifrit oldum, bizim gelin de benim işime maaşıma kafasını takmış oh ne güzel işin var oh ne rahatsın sizin kadar paramız olsa şunu bunu yapardık deyip duruyor çıldırtıyor beni.
Bu kadar şahane ise sen de gir üni sınavına kazan oku bitir atan sen de benim şartlarıma sahip ol , yok olur mu hazır getirin yiyip içeyim bir de ev işlerinden şikayet edeyim
Sizin odanizi niye anneniz temizliyo gelip? Yani herkesin çocuğu var siz biraz fazla mı salmışsınız kendinizi acaba?O kadindan cok annemin emegi var evde ben yapamdigim icin o geliyo temizliyo mutfagini bulasiklarini ben burda laf yapcak diye yemek bile yemiyorum annem getiriyo hadi sen cocuk bakmaktan yapamiyosun bisey demesin sana ondan yapiyorum diyo evi dun temizledi benim odami temizledivpogca yapar borek yapar getirir herkes yer ama bi tesekkur bile etmez getirdigi canaklari bile yikamaz ben yiakyim diye kenara koyuyo makinaya koymak cok zor degil eline yapismaz alip koysa
hepsini bir seferde söylemiyor ki, bir konuşmada lafın arasına işin çok rahatı sıkıştırıyo, cevap veremiyorum lafın arasına kaynatıyorEee sen bunları söylemiyor musun gelinine? Ne diyor o zaman.
Ben çalışan bir kadın olmamanın ezikliğini yaşıyorum meselaÇalışan kadınlar çocuklarını doğurup atmış olmuyorlar, kimseye muhtaç olmadan dimdik durmak için birisine emanet etmek zorunda kalıyorlar. Yoksa yaktığın fatura bile başına kakılır işte böyle. Başkasının eline bakarak yaşadın ama çocuğuna kendin baktın diye madalya vermeyecekler sana. Koca koca insanlarsınız gerçekten kadın sizin faturanızı ödemek zorunda değil. Hem kadın çalışmış çocuklarını kendi büyütememiş diye kadını hor gör, hem çalışıp kazandığı parayı senin ısınmana harcamasını bekle. Bi de işten gelsin evi de temizlesin başka?
Ay yok çalışmamak eziklik değil kesinlikle ama eşinin geliri yetmiyorsa da sırf çocuğuma bakcam diye milletin eline bakmak nedir? Çalışan kadını aşağılamak nedir? O kadın çalışmasa şimdi aç susuz sokakta kalmışlardı belli ki. Hem çalışsın faturamı ödesin evi geçindirsin, hem evi temizlesin. Hem de vay efendim zaten analık yapmamışmış..Ben çalışan bir kadın olmamanın ezikliğini yaşıyorum mesela