Valla mecburiyetten zorunda kalanlara lafim yok. Dunya hali. Evlenirler iflas ederler ne bileyim hastalik olur muhtac kalirlar baba evine siginirlar ama durumu yok yani elemanin bastan belli. Gidip evlenip sonra sizlanmak bende oh olsun duygusundan baska sey uyandirmiyor.Benimde konu sahibine kızdığım şeyler var elbet kocasından çok kvde den bişeylee beklemesi gibi. Ama birçok kişi var kv ile oturan en ufak şeyleri buraya yazıp şikayet edenler bu kadıncağızda dolmuş demekki detayda nasıl bi sıkımtılı ortamda olduğunı bilemeyiz. Evet sorumluluğunu almalı ailesinim evladının. Kocasıda karısına çocuğuna sahip çıkmalı. Kv de size bakacağına kiranıza yardım etse bisüre bence kabul eder sonuçta evde istemiyor oda kafasını dinler.
Valla mecburiyetten zorunda kalanlara lafim yok. Dunya hali. Evlenirler iflas ederler ne bileyim hastalik olur muhtac kalirlar baba evine siginirlar ama durumu yok yani elemanin bastan belli. Gidip evlenip sonra sizlanmak bende oh olsun duygusundan baska sey uyandirmiyor.
Dogru soylemis hem calisip hem cocuguna bakan bir suru kadin var. Kyv tavirlari yanlis olabilir ama sen her seyde art niyet aramamaya bak. Eger para konusunda sizi ozlkkle seni eziyorsa calisabilecegin islere bak. Kusura bakma ama ezilmemek icin hic bir sey yapmiyorsun gibi geldi.He bide kizlar bigun annemle babam geldi oturmaya anneme demis hem,cocuk bakip hem is yapan kadinlar var annemde demis hem calisip hem is yapan kadinlarda var. Babamda beni korumus hak veriyorum,cocuk bakmak kolay degil ben 5 dakika oynuyorum canim cikiyo yoruluyorum o nasil yorulmasin demis. Kaynana cocuklari kendisi buyutmedigi icin kolay geliyo evlat sevgisi ne bilmiyo dogurmus atmis benim gozumde anne bile degil herkes dogurur ama herkes bakip buyutemez,
Ne kadar degisik bir aile yapisi. Siz neden baskalarinin uzerinden gecinmeye calisiyosunuz? Anneniz borek yemek yapiyo kvden bulasik yikamasini bekliyosunuz ki kadin geceye kadar calisiyomus. Siz nesiniz pardon? Yeryuzunde ilk kez cocugu olan siz misiniz millet ikiz ucuz buyutuyo. Cok ilginc hem calismiyosuniz hem yemek temizlik beles hem kalorifer masrafi yok. Kusura bakmayin o zaman susup oturun. Millet size bakmak zorunda degil. Oh valla alismissiniz hazira. Yazik ya gencecik insanlar koturum gibi.
Vallah hic saygida kusur etmedim aksam bu bu yemegi yap diyodu yapiyodum ben o ne soyledkce yapa yapa o iyice tepeme cikmaya basladi yinede saygida kusur etmiyorum bi laf soyluyo karslik vermiyorum susuyorum piskoljk tedavi gormus biri kendi annesi demisti patavatsiz benim kizim bisey derse takma diye durdk yere sinirlenen biri bugunde durdk yere sıkıcam hepinizim girtlagini oldurucem dedi hic duymamazliktan geldimKayınvalidenizdeki Nasıl bir vicdan kendi öz tırununun hastalanması umrunda değil ama işler bu raddeye Nasıl geldi siz ona Nasıl davrandınızda sizinle böyle inatlaştı eğer burada olduğu gibi KARI diyerek konuşuyorsanız oda haklı hiçbir anne o kelimeyi hak etmez içinizden geçiyorsa bile bunu burda bari yazmayın belliki sizinde kayınvalidenizinde zihniyeti aynı DAVUL BİLE DENGİ DENGİNE denginizi bulmuşsunuz ve bütün bu sıkıntılarda eşiniz geri planda galibaeğer bir arada yaşamak istiyorsanız inatlaşmayı değilde ılımlı olmayı deneyin bi kerede belki tatlı dille herşey düzelir
Ozaman bir işe girip çalışacaksın çocuğu kendi annene bırakıp yada eşin çalışacak en azından aynı evde kalsanız bile KVyle sizinde söz Hakkı'nız olur ama senin ve eşinin tavrıda hiç hoş değilVallah hic saygida kusur etmedim aksam bu bu yemegi yap diyodu yapiyodum ben o ne soyledkce yapa yapa o iyice tepeme cikmaya basladi yinede saygida kusur etmiyorum bi laf soyluyo karslik vermiyorum susuyorum piskoljk tedavi gormus biri kendi annesi demisti patavatsiz benim kizim bisey derse takma diye durdk yere sinirlenen biri bugunde durdk yere sıkıcam hepinizim girtlagini oldurucem dedi hic duymamazliktan geldim
Vallah hic saygida kusur etmedim aksam bu bu yemegi yap diyodu yapiyodum ben o ne soyledkce yapa yapa o iyice tepeme cikmaya basladi yinede saygida kusur etmiyorum bi laf soyluyo karslik vermiyorum susuyorum piskoljk tedavi gormus biri kendi annesi demisti patavatsiz benim kizim bisey derse takma diye durdk yere sinirlenen biri bugunde durdk yere sıkıcam hepinizim girtlagini oldurucem dedi hic duymamazliktan geldim
Evet buyuk suc esimde er gec akli basina gelicekEvi ayırınca sorunlar düzelecek sanıyorsanız yanılıyorsunuz çünkü kocanız da kapasiste yok malesefKuzeymasal
Düzelmez canım boşuna kendini yormaEvet buyuk suc esimde er gec akli basina gelicek
Acaba boyle esi olan varmidir naptilar bosadilarmiDüzelmez canım boşuna kendini yorma
Çoğu boşanmıyor çocuk olsun düzelir çocuk büyüsün düzelir yaşı ilerlesin düzelir ... Bu böyle gidiyorAcaba boyle esi olan varmidir naptilar bosadilarmi
Var canim benim dayim. Yengem calisir o yer. Ise girer iste en ufacik patronu laf soylese isi birakir gelir. Yengem calismasa ac kalmisti o uc cocuk. Annanemle oturuyolardi, annanemin emekli maasina bakiyolardi. Allahtan yengem akilli kadin da girdi bi ise evini de aldi simdi. Dayim hala yazin calisir kisin yatar. Cocuklar bile buyudu de diyolar annem ayaklari agriya agriya calisiyo babam hicbi sey yapmiyo diye. Biz bile soyledik bosan bunu niye besliyosun diye, kiyamiyo kocasina sefil olur diyeAcaba boyle esi olan varmidir naptilar bosadilarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?