Ben bu kaynanayla ilgili baslik acmaya biktim!

bahane tabi.
isteyen ekmeğini taştan çıkarıyor.
içinde böyle bir cevher olan kadın evde yan gelip yatmak yerine ekmeğinin peşine düşüyor.
valla tanıdığım temizliğe giden bayanlar var.
temizliğe giderek çocuklarına gül gibi bakıyorlar.
kredi çekip ev bile alıyorlar.
isteyen yapar.
gerisi boştur hikayedir.

zeymuran0
Hiçbirşey yapmadigimi cabalamadigimi cirpinmadigmi nereden çıkardınız hayat malesef kolay değil
Neyse kırdım yada ters cevap verdimse kusura bakmayin

Hiçbirşey yapmadigimi cabalamadigimi cirpinmadigmi nereden çıkardınız hayat malesef kolay değil
Neyse kırdım yada ters cevap verdimse kusura bakmayin[/QUOTE]
senin durumunu bilmiyorum ki ben IrResistibLe_
senle ilgili yazmadım yani.
alınmana gerek yok.
genel görüşüm ve daha çok konu sahibiyle ilgili görüşüm.
çalışıp doğalgaz faturasını ödesin diye:))

Özürdilerim gerginim biraz[/QUOTE]
rica ederim özür dilemene gerek yok.
konu dağılacak ama senin sorunun nedir ki.?
nickine istemsizce güldüm bu arada:))

kk da örgü dikiş sayfaları kendi el emekleri sayfaları var
girişimci kadınlara örgülerini koyup satabilirsin instagram da sayfalar oluyor örgü el işi yapıp satabilirsin

zeymuran0
:) nickimde ki gibi geberik şekilde geziyorum
Sorunum aileler aldatilma (4 yıl geçti )maddi sorunlar ve beni aldatan eşime olan aşkım

kk da örgü dikiş sayfaları kendi el emekleri sayfaları var
girişimci kadceimeara örgülerini koyup satabilirsin instagram da sayfalar oluyor örgü el işi yapıp satabilirsin
Yapabilir miyim acaba bide piyasayı hiç bilmiyorum ki aslında çok iyi olur :) bir iki ürün satıp yeniden ip alıp yeniden satarım cebime çocuğumun ihtiyacının birazı karşılayacak para girse yeter en azından bir pazar parası vs

yapabilirsin canım neden yapamayasın
fotoğraflarını ürünlerinin çek istersen burada istersen instagram da bir sayfa açarak fiyatlarını yazarak koy
fiyat için başkalarının böyle sayfalarına bakabilirsin
kargoyla gönderiyorlar isteyen kişiye
ödemeli kargo yaparsın parasını alacağından emin olursun

Tamam canım elimdeki ürünleri satmıştım bugün 1 2 ip alıp baslayayim teşekkür ederim umarım herşey güzel olur :)

Az önce açtım instagramdan hesap canım sagolasin umut oldun

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-28-10-44-45.png
    81,1 KB · Görüntüleme: 73
ya siz kocalığı kayınvalidenizden bekliyorsunuz ama, doğalgazi ödesin buzdolabı vs bozuk olanları yaptırsın vs. eşiniz neci pardon? Sen çocuğa bakıyorsun diye bulaşık bile yıkamıyorsun ya, onu da kayınvalideden bekliyorsun. Sen bana göre düpedüz saçmalıyorsun...

bedduaya bak

hiç tanımadığın biri hakkında ki zaten hatalı olan konuyu açan kişi olduğun halde,nasıl bu kadar kolay beddualar edebiliyorsun
Ne bileyim ya canım sıkkın dı herhalde ona mı çattım ne yaptım. Ama gerçekten üzüldüm durumuna. Söz konusu bebekler olunca üzülüyorum ne bileyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…