• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu insanlarla nasıl baş ederim

Ben onları katiyen hayatımda istemiyorum birtanem aslaaaaaaa!!!
Çünkü kişiliği oturmamış insanlar insanları zayıf noktalarından vurmak için çabalamak için dünyaya gelmişler.
Ben çok şeyleri bilmeme karşın susuyorum:31:
Neyse ben onlarla baş etme yoluna girmek istiyorum..
Gözlerinin içine dikicem gözlerimi.
Bakmamakla büyük hatamı ettim dersiniz:31:

Gozlerini kimseye dikmene gerek yok. Yalnizca onlarla konusman icap ederse gozlerine yiyecek gibi bakabilirsin. Biraz gozlerini korkutur bu durum. Bir de dik yuru ve mutlu gorun, yani onlarin lafiyla sakin sinirlenmis, gunu kotu gecmis gibi olma.

Bak birsey anlatayim. Ben lisedeyken arkadaslarla okul cevresinde sokakta geziyorduk; ogle tatiliydi. Baktik bir grup kiz habire bagiriyor "birileri soyle, birileri boyle..." yani ne dediklerini hatirlamyorum ama onlerinde bir yerde giden bir kiza sokakta bagira bagira gonderme yapiyor, laf atiyorlardi. Akillarinca! O kiz hiiic orali bile olmadi, yani resmen bir grup salak kiz kendi kendilerine bagiriyorlardi. Kime soyluyorlar o bile belli degildi. Kiz yoluna bakti, hic ustune alinmadi. Biz arkadaslarla birbirimize baktik, dedik ki "sunlara bak yaa, sacma sapan bagirip duruyorlar, kiz orali bile degil. helal kiza.". E ne oldu? rezil olanlar o kiz grubu oldu.

Yani sana da tavsiye ederim. Laf atanlari hic dikkate almayacaksin. Onlar bagirdikca, soylendikce kendilerini rezil ederler, seni degil.

Canım bu tip insanlar her zaman hayatımızda olucaklar okul hayatı...iş hayatı vs.. senin yapman gereken tek şey dik durmak,Kendine güven! onlar kimki..sana bakıyolarsa baksınlar bırak..en güzel cevap cevap vermemektir..onlar yokmuş gibi davranmaya calıs..

Back