Ben bu ilişki için daha ne yapabilirim

zaten ona gereken açıklamayı yapmışsın canım. daha ne gibi bir açıklama bekliyor ki senden. anlamadığım bir şey daha var. sen neden sert bir çıkış yapmıyorsun ona karşı? bence senden beklediği bu! aynı şeyi bana sorsaydı eşim ya da erkek arkadaşım, ilkinde; detaysız şekilde anlatırdım . tekrarlasa da '' aa kabak tadı verdin. güvenmiyorsan kendi içinde hesaplaş'' derdim ve devam ederse kesinlikle onu psikiyatriste gitmesi konusunda uyarırdım. sen 6 yıl vermişsin ona. dile kolay 6 yıl. 6 yılda hala bu hesaplaşmalar sürüyorsa paranoya olabilir onda.

evet bak kendi soruna kendin cevap vermişsin arkadaşın böyle birisi

canım arkadaşların da dediği gibi, erkek arkadaşın cidden çok takıntılı biri, bence senin için geç olmadan olurunu bulman lazım eğer hayatın boyunca böyle davranacaksa sana, çekilmez yani. bence de, karşına al son kez, daha fazla detay vermek için değil ama.. seninki takıntı bence, nasıl kıyaslayabilirsin kaç sene önceki ilişkimi de anlattırırsın bana filan de..ve tavrını koy ki gelecekte de buna benzer bir şey yaşama.

6 yıldır aynı konu konuşuluyorsa sevgiliniz fazla takıntılı demektir.

Böyle durumlarda tepki gösterilmeli, tekrar tekrar sizi huzursuz etmeye ne hakkı var?

İnanmadıysa kendi sorunu değil mi?

Anlatacağımı anlattım diyebilmelisiniz.

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.
Bu nedenle konu "Aşk acısı çekenler" başlığına taşındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…