How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sizce Nişan için erken mi?

Canımmmm özlemişim seni :54: nereden nereye dimi? Bi zamanlar beni tesellihayn şimdi başka biri ile olan nişan kararımızı yorumluyorsun, gerçekten tuhaf ya :9: Hayat bi tiyatro oyunu gibi .. Valla biz bu 1 hafta içinde ufak bi tartışma yaşadık yanlış anladın falan diyip kıvırıp özür diledi, biraz erken başladık :52: ama gerçekten kavga tartışma olmadan karşındaki insanın gerçek yüzünü huyunu suyunu görmüyorsun.

Bak önceki ilişkimde 7 ay tek bi kavga dahi etmemiştik, ilk anlaşmazlıkta yollarımızı ayırdık. Canım cicimde ehrkes iyi ama bide sinirlendiğinde nolur kimse bilemez yani.

Gercekten nerden nereye canimm yaa bu kadarcik zamanda insanin dertleri bu kadar zit sekilde degisebilir mi :) iste belki de insanin kismeti gozunun onunde olandir bilemiyoruz eski sevgilinle gecirdigin zaman deneyim gerekliymis simdi daha bilinclisin gordugum kadariyla yasadin ve bitti simdi gercekten mutlu ol insaallah kiymetini bilen biriyse kiymetini bil canimm :)

Nisan değil de aile arasi bi soz daha mantikli olur. yaz sonu bi isteme yaparsiniz,ayni anda soz yuzukleriniz de takilir. Nisanin adi daha agir gibi geliyo. Sozluluk güzel ya ailelerin onay verdigi manitalik gibi 😂

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkürler tatlım ama sözde nişanda bana hep aynıymış gibi geliyor. Her ikiside aile arasında yapılıyor yakın akrabalar vs ..

Bakalım ne olacak önümüzde ki haftasonu Yalova'ya ailesinin yanına gideceğim. İlkkez olacak çok heyecanlıyım valla

Kimsenin yaptığı yanına kalmaz canım. Eğer sen doğru isen rabbim er yada geç hesabını muhakkak sorar. Benim ettiğim beddualar tek tek tuttuğunu gördüm, halada öyle. Hiç mutlu olamıyor.

Senin adına çok sevindim, hamilesinde sanırım allahım bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah kuzum.:49:

Evet canım hamileyim, Allah sana da kısmet etsin inşallah. Güzel dileklerin için teşekkürler, umarım sende çok mutlu olursun:16::16:

Gercekten nerden nereye canimm yaa bu kadarcik zamanda insanin dertleri bu kadar zit sekilde degisebilir mi :) iste belki de insanin kismeti gozunun onunde olandir bilemiyoruz eski sevgilinle gecirdigin zaman deneyim gerekliymis simdi daha bilinclisin gordugum kadariyla yasadin ve bitti simdi gercekten mutlu ol insaallah kiymetini bilen biriyse kiymetini bil canimm :)

Artık zamanla huyunu suyunu tanıyıp göreceğiz kuzum. Aklımda soru işareti oluşturan tek bi huyunu gördüm, eğer tekrarlarsa biraz sıkıntılı olur.

Selam Kızlar,

Daha önceki konularımda da takip eden arkadaşlarım biliyordur, 4 ay önce erkek arkadaşımdan ayrıldım. Son zamanlarda aklıma hiç gelmiyor ..
2 Yıldır tanıdığım Polis bir genç var, önceleri aynı sitede oturuyorduk. Erkek arkadaşımın olmadığı dönemlerde 2 yıl boyunca bana karşı hep ilgisi devam etti.
Ayrıldığımı öğrenince tekrar yazmaya başladı falan bu sefer görüşmeye de başladık, ilk kez sinemaya gittik, yemeğe çıktık birlikte vakit geçirdik vs ..
Ve bu süre zarfında aslında ne kadar da tatlı iyi biri olduğunu gördüm. Hatta buluştuğumuz zamanlarda deli gibi heyecanlanıyorum da.
Sonunda ona şans vermem gerektiğini düşündüm ve 1 haftadır güzel giden bir ilişki yaşıyoruz.
Adeta el üstünde tutuyor desem yeridir. Geçenlerde şöyle birşey söyledi bana. Haziran'ın sonu gibi yüzük takalım dedi.Anneme söyledim bu durumu zaten o zamana kadar 3 aylık bir ilişkiniz olacak nişanlı olarak gezmeniz daha mantıklı falan dedi ..
Bu arada eski erkek arkadaşıma karşı hayal kırıklığından başka birşey hissetmediğimi anladım, bunu da belirtmek isterim :)

Sizce nişan olmalı mı yoksa sizde benim düşündüğüm gibi erken mi buldunuz?

İnşallah doğru karar neyse Allah o kararı verdirir :) ama uzun süreli ilişkilerde bile yanlış insan çıkabiliyor o yüzden kısa uzun ilişki yorumu yapamıyorum inş senin için doğru insandır :)

Nisan daha cok evlilik hazirligiyla geciyo,soz ise nisan hazirligiyla bence. Nisanin sorumlulugu daha fazla. Uzun süreli birlikteliklerde soz de nisan da farketmez zaten ama,siz daha cok yenisiniz direkt nisan bana biraz hizli geldi

Nisan daha cok evlilik hazirligiyla geciyo,soz ise nisan hazirligiyla bence. Nisanin sorumlulugu daha fazla. Uzun süreli birlikteliklerde soz de nisan da farketmez zaten ama,siz daha cok yenisiniz direkt nisan bana biraz hizli geldi

Banada öyle geliyor canım. Bi ailesini falanda göreyim oda bizimkilerle tanışsın ona göre bi gidişat planlarız.

Sağol canım benim. İnşallah bizim ilişkimizde sizin ki kadar şanslı olurda evliliğe kadar gider ..
Zaten bu tanıma olayının zamanla ilgisi yok. Kuzenim 8 yıl bi kızla çıkmıştı ve sorunsuz bi ilişkileri vardı, 8 yılın ardından evlendiler ve sadece 2 ay evli kaldıktan sonra boşandılar.

dilerim mutlu olursun canım, ben de aynı şeyi düşünüyorum belli olmuyor. tavsiyem şu onu her açıdan dene, mesela sana karşı tutumları nasıl, ailesini eleştirebiliyor mu senin kötü huylarını tolere edebiliyor mu. ben şunu bilir şunu söylerim bi adam bi kadını seviyosa herşeyine göğüs gerer, cadolozun önde gideni de olsa sevmekten vazgeçmez. ama yok sevmiyorsa ağzıyla kuş tutsa bahane bulur, beğenmez, burun kıvırır değiştirmeye çalışır.

yaşın küçük , ilişkin yeni ,ne gerek var aceleye. ilk aylar zaten toz pembe geçe herkese. 1 sene geçsin bakalım hala düşüncelerin aynı mı, bu insanla bir ömür geçirmek isteyecekmisin, sana davranışları iyi günde kötü günde nasıl, kafa yapınız , hayata bakışınız, vs vs ...

dilerim mutlu olursun canım, ben de aynı şeyi düşünüyorum belli olmuyor. tavsiyem şu onu her açıdan dene, mesela sana karşı tutumları nasıl, ailesini eleştirebiliyor mu senin kötü huylarını tolere edebiliyor mu. ben şunu bilir şunu söylerim bi adam bi kadını seviyosa herşeyine göğüs gerer, cadolozun önde gideni de olsa sevmekten vazgeçmez. ama yok sevmiyorsa ağzıyla kuş tutsa bahane bulur, beğenmez, burun kıvırır değiştirmeye çalışır.

Kesinlikle canım, ama deneyeyim derken kendimden soğutmayayım bundan korkuyorum valla :27:

Evlenmeden kimsenin evlenince nasıl bi insan olacağını bilemezsiniz. bu böyledir...
kusursuz bi insan da bulamazsınız.. bu da böyledir...
bu yüzden bana bu tanıma çabaları fln boşaymış gibi geliyor..
bence güvenilir bir insansa aileniz onaylıyorsa sizde ciddi düşünüyorsanız nişan iyi bir karar.

ilişki sağlam olur. en ufak bi anlaşmazlıkta bırakıp gitmezsiniz. evliliğe daha yakın hissettiğinizden daha iyi tanırsınız birbirinizi.

yok o acele ediyor zaten..
Deki:
''Böyle düşünmen güzel ama
Bir haftalıkken bunları konuşmak erken.
Zaman ne gösterirse ''de..

Dolduruşuna gelme..
Hızlı başlayıp çabuk bitmesin..

bence acele etmee
üstelik uzun bi nişanlılık döneminiz olcak anladığım kadarıyla
aileler işin içine girince prosedürler baş gösterir
vay efendim bayramda nie beni aramadı yok niye şöyle olmadı fln diee.
sevgiliyken bunları aşmak çok daha kolay :34:

Karkraliçesine katılıyorum yaz sonu sonbahar başı gibi daha iyi olur hemde daha emin olursun duygu ve düşüncelerinde canımm.Hayırlısı olsun hakkında

Nisan değil de aile arasi bi soz daha mantikli olur. yaz sonu bi isteme yaparsiniz,ayni anda soz yuzukleriniz de takilir. Nisanin adi daha agir gibi geliyo. Sozluluk güzel ya ailelerin onay verdigi manitalik gibi 😂

Haha, son cümlen beni güldürdü :1: fakat sözlülük ve nisanli olmak benim için ayni sey. Sonuçta aileler tanismis oluyor, aile akraba beraber oldugunuzu biliyor,.. sevgilinin ailesine karsi sorumluluklarin olabilir (kvyi arama, arada sirada onlara gitmek) gibi.

Ben uzun iliski yasayanlardanim ve nisanlilik zamani bazen sikintili geçiyor. Sevgilinin ailesi ile tanisiyorsun, sorumluluklar çikiyor,.. ve adim gibi eminim, esimi bu kadar iyi tanimasaydim bu nisanlilik zamani dahada sikici gelirdi.

Ben herseyin zamaninda olmasi yanayim. Uzun iliski yasamak istemiyorsan bile, en az 1 sene biri ile beraber olmalisin diye düsünüyorum. Ilk basta hersey çok güzel oluyor, bulustugunda heycan yasamak,.. karsindakinin kötü huylarini henüz görmemis, ilk tartismalari henüz yasamamis,.. Iyi oldugun zamanda sana iyi olan degil, kötü oldugun zamanda sana yine iyi davranabilen insan önemli.

Gerçekten, daha 1 haftalik iliski böyle seyleri konusmak için bile çook erken. Sanki konu sahibi her an kaçip sevgilisinin elinden gidebilir gibi bir olgu var. Ben açikçasi esim 1 hafta iliskiden sonra "anneme seni anlattim ve 2 ay sonra nisan yapalim" dese çok rahatsiz olurdum.

yok o acele ediyor zaten..
Deki:
''Böyle düşünmen güzel ama
Bir haftalıkken bunları konuşmak erken.
Zaman ne gösterirse ''de..

Dolduruşuna gelme..
Hızlı başlayıp çabuk bitmesin..

Dedim valla tatlım ya .. Hatta az önce mesajlaştık yine söyledim. Ben seninle gelecek düşünüyorum ha 6 ay sonra ha 6 ay önce ne farkeder falan diyor.
Ama insan birlikte vakit geçirdikçe bi çok huyu meydana çıkıyor. Mesela kaç yıldır tanırım hep naif görünür halbuki gezdiğimiz süre boyunca şunu gördüm k inanılmaz artist ve sinirli biri :1: Bana karşı olmasada araç kullanırken yapmadığı agrasiflik kalmıyor, tahammülü yok hiç başkalarına.
Zamanla bütün huylarını değilde en azından bi kısmını öğrenirim gibime geliyor.

Selam Kızlar,

Daha önceki konularımda da takip eden arkadaşlarım biliyordur, 4 ay önce erkek arkadaşımdan ayrıldım. Son zamanlarda aklıma hiç gelmiyor ..
2 Yıldır tanıdığım Polis bir genç var, önceleri aynı sitede oturuyorduk. Erkek arkadaşımın olmadığı dönemlerde 2 yıl boyunca bana karşı hep ilgisi devam etti.
Ayrıldığımı öğrenince tekrar yazmaya başladı falan bu sefer görüşmeye de başladık, ilk kez sinemaya gittik, yemeğe çıktık birlikte vakit geçirdik vs ..
Ve bu süre zarfında aslında ne kadar da tatlı iyi biri olduğunu gördüm. Hatta buluştuğumuz zamanlarda deli gibi heyecanlanıyorum da.
Sonunda ona şans vermem gerektiğini düşündüm ve 1 haftadır güzel giden bir ilişki yaşıyoruz.
Adeta el üstünde tutuyor desem yeridir. Geçenlerde şöyle birşey söyledi bana. Haziran'ın sonu gibi yüzük takalım dedi.Anneme söyledim bu durumu zaten o zamana kadar 3 aylık bir ilişkiniz olacak nişanlı olarak gezmeniz daha mantıklı falan dedi ..
Bu arada eski erkek arkadaşıma karşı hayal kırıklığından başka birşey hissetmediğimi anladım, bunu da belirtmek isterim :)

Sizce nişan olmalı mı yoksa sizde benim düşündüğüm gibi erken mi buldunuz?

Aynen bencede yaz sonuna kadar tanıyın birbiriniz boşuna acele işe şeytan karışır demiyolar :16:

Bence bir erkegin evlilik icin adim atmasi degerli bisey. Ciddiyetini gosterir. Bi insani da 10 sene de gorussen taniyamiyosun ayni eve girmeden. Kafana yatiyosa nisanlanirsin. 3 ay yeterli bi surec.

hiç acele değil bence de. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. dilerim mutlu olursunuz.

💑💓

Back