- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bir erkegin evlilik icin adim atmasi degerli bisey. Ciddiyetini gosterir. Bi insani da 10 sene de gorussen taniyamiyosun ayni eve girmeden. Kafana yatiyosa nisanlanirsin. 3 ay yeterli bi surec.
çok erken bence bekle tanı insanlar 10 yılda birbirlerini tanıyamıyorlar ne bileyim sonra nişanlandı ayrıldı olur sevgiliden ayrılmak kolay ama nişanlı öyle değil araya aileler giriyor vs...
10 yılda tanınamıyorsa o zaman asgari 10 yıl beklenmeli mi yani bu mantığa göre
hahaha burdan o çıkmaz yani biraz beklenmeli bence tanıma süresi olmalı biraz sonuçta nişanlanınca her şey değişiyor ne gerek var pat diye atlamaya
İlişki terapisti bana 'evlenilecek kişiyi bir yıl tanımak,gözlemlemek gerek' demişti :)
Selam Kızlar,
Daha önceki konularımda da takip eden arkadaşlarım biliyordur, 4 ay önce erkek arkadaşımdan ayrıldım. Son zamanlarda aklıma hiç gelmiyor ..
2 Yıldır tanıdığım Polis bir genç var, önceleri aynı sitede oturuyorduk. Erkek arkadaşımın olmadığı dönemlerde 2 yıl boyunca bana karşı hep ilgisi devam etti.
Ayrıldığımı öğrenince tekrar yazmaya başladı falan bu sefer görüşmeye de başladık, ilk kez sinemaya gittik, yemeğe çıktık birlikte vakit geçirdik vs ..
Ve bu süre zarfında aslında ne kadar da tatlı iyi biri olduğunu gördüm. Hatta buluştuğumuz zamanlarda deli gibi heyecanlanıyorum da.
Sonunda ona şans vermem gerektiğini düşündüm ve 1 haftadır güzel giden bir ilişki yaşıyoruz.
Adeta el üstünde tutuyor desem yeridir. Geçenlerde şöyle birşey söyledi bana. Haziran'ın sonu gibi yüzük takalım dedi.Anneme söyledim bu durumu zaten o zamana kadar 3 aylık bir ilişkiniz olacak nişanlı olarak gezmeniz daha mantıklı falan dedi ..
Bu arada eski erkek arkadaşıma karşı hayal kırıklığından başka birşey hissetmediğimi anladım, bunu da belirtmek isterim :)
Sizce nişan olmalı mı yoksa sizde benim düşündüğüm gibi erken mi buldunuz?
eşimle tanıştıktan 2 ay sonra nişanlandık.nişandan 2 ay sonra evlendik. insan emin olduktan sonra hiç de erken değil.sadece kendi hislerinden emin olmaya çalış...
merhaba
bnde sana fikir vereyim bn 25 yasındayım esim 31 yasında. Biz görücu uslu tanıstık ama ablamın dibinde olan biriydi. Ablamın esinin kuzeniyle evlendim ailem onun ailesini onun ailesini benm ailemi tanıyodu özellikle ablam içlerinde olduğu için nasıl aile olduklarını esimin nasıl biri olduğunu biliyodu 2012 nin kasım 26 sında tanıstık ocak 10 da sözlendik ocak 20 de nisanlandık süreç 1.5 ay falandı yani. Suan 9 aylık evliyim çok şükür mutluyum huzurluyum eşim tam tanıgm gibi biri ailesi de öyle. inş değişmez. Yani diyeceğim o ki sevgilini daha önceden tanıyosan ailen ailesini daha önce tanıyosa nisan yapmayı fazla uzatma derim. Ondan ve de ailesinden eminsen diyorum hayırlısı olsun inş.
Nişanlanın sorun olmaz. Evlilik değil ki bu tanıma süreci zaten. Ha nişanlı ha sevgili en azından parmaklarınızda yüzükleriniz olur daha iyi