öncelikle merhabalar kızlar. hemen konuya giriyim çünkü oldukça uzun ve nasıl anlatıcağımı da bilmiyorum. 18 yaşında başladığım ve 6 yıldır devam eden bir ilişkim var. ilişkiye başlamadan önce birbirimizi tanımaya çalışırken kaç kişiyle çıktın falan gibi sorular da sormuştuk birbirimize. öncesinde benim birkaç ilişkim olmuştu ama kesinlikle ciddi bişeyler değildi. yani daha doğrusu bi sevgilim olmasını istiyodum ama aynı zamanda da nasıl davranıcağımı bilemiyodum kendimi rahat hissetmiyodum falan. o yüzden ilişki başladığı gibi ben buluşmaya falan gitmeyince 1 hafta 10 gün içerisinde bitiyodu. böyleydi yaşadığım ilişkiler. bunun 1 tek istinası oldu o da zaten şu anki 6 yıllık sevgilimden önceki ilişkimdi. bunun tek farkı ise ona gerçekten inanmıştım değer verdiğini çok fazla hissettiriyodu, çok ilgiliydi bana karşı. defalarca reddetmeme karşı o aynı hoşgörüyle yaklaşıyodu bana hep. o yüzden onunla bişeyler paylaşabileceğimi düşünmüştüm gerçekten. ama benim hissettiğim şey sadece buydu, beni mutlu edebilir diye düşünüyodum. aşık olmak değildi. bu kişiyle 1 2 defa görüştüm ama ama attığı mesajlardan telefondaki konuşmalarından falan çok emindim beni sevdiğinden. neyse uzatmayayım sonra öğrendim ki beni aldatmış. bunu öğrendiğimde biz zaten ayrılmıştık ama yinede bu durum çok dokundu bana. dediğim gibi çok inanmıştım çünkü. en yakın arkadaşalarıma bile güven duymaz bir hale gelmiştim. ben böyle bir psikoloji içindeyken şimdiki sevgilimle tanıştım. tabi ki içinde bulunduğum durumu da anlattım. belki de olayın taze olması açısından biraz da abartarak. neyse ilişkimiz başladı ve ben daha ilk buluşmamızda sanki 40 yıllık sevgilimmiş gibi hissettim onun yanında. herşey çok güzel başladı ilk 1 yıl mükemmeldi. ancak daha sonrasında buna bana daha önceki özellikle aldatıldığım ilişkimle ilgili sorular sormaya başladı. hatta soru sormak falan da değil dediği tek şey karşıma geçip "evet şimdi bana onunla ilgili herşeyi anlatıyosun". neyi merak ediyosun diyorum herşeyi diyo. nasıl başladı kaç kere görüştünüz nerde görüştünüz vs vs... ben nedense anlatmaya çekindim ilk defa böyle bi ilişki yaşıyodum ve aşık olduğum adamın gözlerine bakarak başka birinden bahsetmek bana çok zor geldi o an. önce ben sana bu ilişkiye başlamadan zaten herşeyi anlattım falan diye konuyu geçiştirmeye çalıştım. hatta geçti diye de düşündüm ama yanılmışım. aynı şeyi durup durup senede 1 2 defa yapmaya başladı. bende her defasında ufak ufak bilgilerle geçitiriyodum. ki aslında anlatılcak birşeyde yoktu çünkü arşılıklı paylaşılmış birşey yoktu. belki de o yüzden sessiz kalıyodum. ona zaten böyle böyleydi bişey yaşanmadı ki dediğimde ise inanmıyodu. ben seni bulduğumda ne haldeydin bişey yaşamadığın biri içinmi üzülüyodun o kadar falan diyerek bana inanmıyodu. yıllarca sürdü bu durum durup dururkeb hadi anlat diye çıktı karşıma sürekli. yaklaşık 2 yıl önceydi oturdum bi mail yazdım ona "şurda tanıştık 2 kere görüştük şu kişi vesile oldu tanışmamıza çok ilgiliydi falan filan gibi" bunları onun yüzüne bakarak anlatamıyodum sanki ayıp bişey yapmışım gibi hissediyodum. bu maili aldıktan sonra sevgilim biraz duruldu. ama bu aralar yine aklında soru var. en son yine dün gece açtı konuyu. sen bunu bana yüzüme bakarak anlatamadın bile yalan söylediğin için mi anlatamadın mı yoksa falan diye. artık o kadar sıkıldım ki geçiyim karşısına anlatıyım diyorum ama inanınki artık anılar silindi. hatırlayamıyorum ayrınlatıları. napıcam ben. böyle şeylerden dolayı sana güvenemiyorum falan diyo. son 1 yıldır falan evlilikten de bahsetmez oldu. napıcam ben nasıl çıkıcam bu işin içinden. nasıl kazanıcam onun güvenini tekrar...