- 1 Mart 2010
- 44.655
- 113.546
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatunlar kardeşim takı getirdi (söylemiştim kardeşim takı tasarımcı takı ötelyesinde çalışıyor evede iş getiriyor benim için paramı kazanıyorum böyle 2 yıldır) daha bitmedi biraz daha var bitiriyim bakıcam size okucam olan biten ne ne kaçırmışım..
hah bacım konuştur yaw
10 gün olmuş adam özlemiş zaten
valla tr_lelli yi böyle yatağın üstünde görse kaynanayı kapının dışına koyuverir :94::94:
Medicene79 arkadaşın yazdıklarını çok mantıklı buldum,
ki zaten profesyonel biriymiş.
Bence olayları gayet iyi irdelemiş.
Eşin ısrarla ben birşey yapmam havalarında,
yapmayacaksa ve yapmadan geri döneceksen,
evden ayrılmanın amacından da sapmış olacaksın bence tr-lelli.
Sen o evden artık birşeylere dur demek için ayrıldın.
Hiç birşey olmadan, karşıdan en ufak bir çaba ve artı görmeden döndüğünde,
yapmış olduğun şeyin ve çektiklerinin bir anlamı kalmayacak bence de.
Eşin kendi yuvasını, annesinden çok mu değersiz görüyor da,
annesinin gönlünü yapmaya çalışırken, eşinin ve çocuğunun gönlünü yapmıyor.
Bence artık sen arama, sen gittin sen döneceksin diyen adam,
hala seni ve sıkıntılarını anlamış değil demek ki.
Keyfinden gittiğini sanıyor heralde.
Erkekler böyledir, içlerinde yaşarlar diyerek, bir kadın olarak devamlı sen arayacak değilsin ki.
İşlerine gelince , mesela annelerine gelince, çok güzel dilleri açılıp, gönüllerini yapıyorlar.
Kendi yuvasını böyle harcayan bir erkek, ne eşine ne çocuğuna değer veriyordur bence.
Sen çocuğum çocuğum derken, eşin niye düşünmüyor çocuğunuzu.
O çocuğun bir babaya ihtiyacı yok mu, şuan ne durumda, düşünmüyor mu?
Eşinden ciddi bir adım görmeden artık adım atma bence.
Sen gittin ,sen dönersen, hiç birşey düzelmeyecek biliyorsun zaten.
Umarım eşin artık doğruları görür, biraz çabalar.
Evlilik tek kişilik değil, tek kişinin çabasıyla da yürümüyor malesef.
abowwwwwww
Kızlarr ne ediyonuz siz o bana her halimle dayanamz zatende..
Hee bukadar olayın üstüne bide adama verin gazıı oda bu kadın beni bırakamsın diye bir de velet sarsın başıma bu gazlaaa ben 2 bebeyleee anamm nerelere gidem..
Caferrrr etti bez getirinn
:90::90::90:
napalım yaw hayallerimizi yıktın
sen eniştenin telefonunu versene
biz bi yemek ayarlattıralım sana en iyisimi
sanada kırmızı wamp daracık bir elbise kırmızı rujjjlar kırmızı oceler :90::90: abooooow
sana yeni ev alır senin üstüne yapar
ozaman en şuh kıyafetlerinle birde geniş güneş gözlüğü ve madonna şapkanla madonna edasıynan birde siyah saten eldivenler elinde yüzük çıkartılmış bir şekilde git eşyalarını topla o evdeyken yanında biride olsun ki eşya almak için gittiğini bilsin topla çıkanacummmmm
adam dünden razı zaten eve gelse yanıma şöle sokulsa diye hee sizde körükleyinn..
Size dua eder bir dediğinizi iki etmez valla..
Eşim aslında değer bilir ama bu adam annesi söz konusu olunca niye böyle yapıyor anlamadım kii..
Ağlamıyda bilir yalvarmayıda inadı tuttu uyuzun ,
İnadını kıracak kapıma gelecekk karımı verin uleynn dicek..
karımda karım demelii
sizde varya nasıl kız evisiniz yaa adam bana onca laf söletti anacığına siz beni yılbaşına hemen şutluyonuz..
O düşünsün azcık durun bii burda rahatım ben yemek yapmak yok, temizlik yok, yan gel yat osman..
Oğlumada bakılıyoo 7 senenin acısını bi çıkarim durun..
Hem o yılbaşında kukuman kuşu gibi bir başıuna napıcak düşünmüyomu biz hiç bir yılbaşını yalnız geçirmedik hep kalabalık bir arada eğlenerek geçirdik..
Senenin ilk günü o az dik kafasını eğsin bi zahmet..
Ve bukadar zaman merak etmedi bundan sonra arayıp sorsun merak etsin çokmu şey istiyorum..:95:
bebek kaç gündür sabret diye dil döküyoz bık bık bık bık ta bık bık diye yedin bizi kocmda kocam aramıyoda aramıyo gelmiyoda gelmiyo:90::90:özledim gidiymmi napiyim dedin :90::90:
şimdi biz şutluyoz seni sen gitmiyon bacım sen iyi attın demiri
tabi baktın keyfin gıcır
iş yok dert yok tasa yok gitmiyoooom dedin de duruyon :90::90:
biz gitme sakın aman ha desek demekki gitcen sen
Vallahi cicim okadar rahat geldiki pc bende , tv bende, yemek annem yapıyoo oğlumla ilgileniyor..
Kardeşim arıyoo abla bişi alimi gelirken diye
Babam yağdırıyo başımdan
Ne rahatmış beee ohh
Eşim telde rahatmısın orda diyoo valla dedim hakaret eden yok, tv kumandası elimde, laf sokan yok, 1 lokma yiyorum helal yiyorum (bu kavgalar yüzünden 49 kilo oldum sölemiştim evde yemek yiyemiyordum mideme vuruyordu sinir)
rahatım tabii dedim (adam ne hale girdi o an yüzünü görmek isterdim)
Şimdi ona kahvaltı hazırlayan yok. yemek veren yok. yıkayan ütüleyende yok boş bir ev kuru soğuk yatak..
Ohhhh canıma değsinn
Vallahi sadist oldum ben kedi fln da keserim bu gidişle
Ama ben buraya alışıyormuyum ne ağladım sızlandım aramıyo diye arayıp rahat olmadığını anladım ya bacıı içim rahat etti..
Vallahi cicim okadar rahat geldiki pc bende , tv bende, yemek annem yapıyoo oğlumla ilgileniyor..
Kardeşim arıyoo abla bişi alimi gelirken diye
Babam yağdırıyo başımdan
Ne rahatmış beee ohh
Eşim telde rahatmısın orda diyoo valla dedim hakaret eden yok, tv kumandası elimde, laf sokan yok, 1 lokma yiyorum helal yiyorum (bu kavgalar yüzünden 49 kilo oldum sölemiştim evde yemek yiyemiyordum mideme vuruyordu sinir)
rahatım tabii dedim (adam ne hale girdi o an yüzünü görmek isterdim)
Şimdi ona kahvaltı hazırlayan yok. yemek veren yok. yıkayan ütüleyende yok boş bir ev kuru soğuk yatak..
Ohhhh canıma değsinn
Vallahi sadist oldum ben kedi fln da keserim bu gidişle
Ama ben buraya alışıyormuyum ne ağladım sızlandım aramıyo diye arayıp rahat olmadığını anladım ya bacıı içim rahat etti..
hah sonunda gördün.
biz demeyelim demeyelim dedik kendin gördün
RAHATA ALIŞTIN SEN
Enişte ne kadar unuttuysa baba ve koca olduğunu
Sen de bir o kadar unuttun eş olduğunu
Hatunun evliliği sallantıda hala BEN KALABALIK GİRİCEM YENİ YILA derdinde
Kendine gel aloooooooooo
Girmicen efendim kalabalık falan
Paşalar gibi evine gidicen, paşalar gibi eşinle giricen.
Yenpyeni sayfa açıcan, unutucan, unuturucan.
2011 de bu sayfaları gülerek okucaz.
1 Ocak 2011 itibariyle seni bu sayfada
kocam da kocam, evim de evim diye görmek istemiyorum
Zorla mı kardeşim topic benim
Yasaklıyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yok yaw bu hepten tr_lelli oldu çıktı diyozki şuh bir elbise saten eldiven kırmızı oe kırmızı ruj madonna şapkası
arkadaş banamısın demiyo
görmedi benim eli maşalı halimi o.
zorla kaşınıyo
salon kadını çizgimden çıkırıcak beni
valla basalım gidip evini zorla tutup kolundan kocasının yanına atalım
zaten birbirlerini görünce inatmış ev terketmekmiş kim gitmişmiş ne olmuşmuş unutur bunlar yahuu
Ya ben yokken ortalık nasıl dağılmış nasıl karışmış Alacım şekerim sen gönderememişin bizim cadıyı evine ben yardıma geldim Bizim hatun hala takı tasarlıyor para kazancam derdinde. Aaaaaa olmadı böyle bak millet fotoğraflar paylaşmış şuh demiş işve demiş cilve demiş... E burda boşuna mı konuşuyor herkes? Ala haklı gir evine kur sofranı süslen püslen, en çekici kıyafetlerini giy ya da giyme Ayy neler diyorum ben En azından çıkarılması kolay birşeyler giy ayol :78: Ayyyh utandım valla ama yapcak birşey yok bu yuvayı el birliğiyle kurtarcaz inşallah.