Ben bu hale nasıl geldim?

Yok hayatım sen sakin ol. Abla olarak ağırlığı koru. Eeee topic ablası olmak kolay değil. Çemkirme işlerini ben yaparım sen merak etme :KK47: Bak hayatım sen Alacığımın şekerciğimin topicini niye istila ettin? Fikir danışmak, bu sorunları aşmak için. E hayatım madem öyle bak kamuoyu yoklaması sonucu belli: kocan adam olmuyorsa sen adam edeceksin! Ama nazla ama niyazla ama evi terkeder ama GERİ DÖNEREK! Tamam madem şu anda hemen eve gitmek istemiyorsun ara hemen şu dakika kocanı yarın öğle yemeği ayarla. Hadi tatlım bunu kendin için çocuğun için yuvan için yap. Bak ilk günlerde kuaför alışveriş dedim dinletemedim sonra bir gittin sen de mutlu döndün. Demek ki naçizane tavsiyelerimiz o kadar da kötü değil. Biz de (en azından ben) sevdik seni kardeşimiz gibi bağrımıza bastık, kendi derdimiz gibi üzüldük. Hadi ara bakim kocanı. Daha uyanıktır senin adam yanlış hatırlamıyorsam geç geliyordu. Hadi bakalım kadınsın sen kullan dişiliğini adamı bir daha aşık et kendine :78:

Yok hayatım sen sakin ol. Abla olarak ağırlığı koru. Eeee topic ablası olmak kolay değil. Çemkirme işlerini ben yaparım sen merak etme :KK47: Bak hayatım sen Alacığımın şekerciğimin topicini niye istila ettin? Fikir danışmak, bu sorunları aşmak için. E hayatım madem öyle bak kamuoyu yoklaması sonucu belli: kocan adam olmuyorsa sen adam edeceksin! Ama nazla ama niyazla ama evi terkeder ama GERİ DÖNEREK! Tamam madem şu anda hemen eve gitmek istemiyorsun ara hemen şu dakika kocanı yarın öğle yemeği ayarla. Hadi tatlım bunu kendin için çocuğun için yuvan için yap. Bak ilk günlerde kuaför alışveriş dedim dinletemedim sonra bir gittin sen de mutlu döndün. Demek ki naçizane tavsiyelerimiz o kadar da kötü değil. Biz de (en azından ben) sevdik seni kardeşimiz gibi bağrımıza bastık, kendi derdimiz gibi üzüldük. Hadi ara bakim kocanı. Daha uyanıktır senin adam yanlış hatırlamıyorsam geç geliyordu. Hadi bakalım kadınsın sen kullan dişiliğini adamı bir daha aşık et kendine :78:

:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK55::KK55::KK55::KK55:
dip not: arıyamaz malum takılarla ilgileniyor şu anda:84::84::84::84:

Son düzenleme:
Trlellicim bak Ala sinirin son demlerinde. Bu gidişle Alayı tutmak mümkün olmayacak, eee kadın haklı dilinde tüy bitmiş resmen :KK55: Evet ya hatun hala incik boncukta :KK31: İkisi de ayrı inat ederse nasıl olacak bu yuvanın hali? Ben aşkta gurura inanmam. Elbette insanın onuru var, kendime saygısızlığı da kabul etmem ama bir adım atılacaksa da atarım ki ilerde pişman olmayayım "ah o adımı atsaydım belki herşey farklı olurdu" demeyeyim. Kır inadını da ara kocanı. Saat kaç olursa olsun ara! Kocan o senin! Çocuğunun babası. Sen ona bir evlat doğurarak her saatte rahatsız etme hakkını kazandın zaten :KK55:

en son onu yapıcam zaten.
bana da yakınmış.
gidicem tutucam götürücem evine de
diyorum ya babasından korkuyorum
:KK51:

bunların karşılaştığı anı görmek isterim.......
anında birbirlerinin boynuna sarılıp ağlaşırlar heralde.........
sonrası allah kerim:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

Aynen katılıyorum. Birbirlerine sarılcaklar sıkı sıkı sonra da salya sümük ağlaşmalar ve barışacaklar ama ah bizim deli kız bir inadından vazgeçse :KK31:

Aynen katılıyorum. Birbirlerine sarılcaklar sıkı sıkı sonra da salya sümük ağlaşmalar ve barışacaklar ama ah bizim deli kız bir inadından vazgeçse :KK31:

ben de adım gibi eminim de bir karşılaşsalar.
tr lellime kocn seni aldatıyor bir dost diye mesaj mı atsak
o sinirle gitse adamın dükkanı bassa:KK55:

inatmı gençliğin verdiği cesaretmi valla bilemedim
ben bu mesajları okuyunca anladım bi arkadaşımın dediği gibi ''benim böcüğüm ölmüş''
teşbihte hata olmazmış

kız öğle yemeği olmaz akşam yemeği olsun
şööle degaje megaje artık :KK23::KK23:

:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK55::KK55::KK55::KK55:
dip not: arıyamaz malum takılarla ilgileniyor şu anda:84::84::84::84:

hani bi sağır modeli vardır işine geleni duyar işine gelmeyeni duymaz bizimkide işine gelmiyo ya aramaz bence :KK23::KK23:

hani olur ya türk filimlerinde koşma sahnesinde yavaş çekim o misal :90::90:

okadar diyom şuh bir elbise :90::90: ama tık yok bacım :90::90:

kaç gündür beyin jimnastiği yaptık geldimiz ortak nokta malum:KK69::KK69:
bundan sonraki günleri düşünemiyorum bacılarrrrr

ben de adım gibi eminim de bir karşılaşsalar.
tr lellime kocn seni aldatıyor bir dost diye mesaj mı atsak
o sinirle gitse adamın dükkanı bassa:KK55:

iyi fikirmiş de telefon numarasını nasıl alcaz :KK53::KK53: zaten enişteye biz ulaşabilsek şurada adam ağlıyor olsaydı adamı ikna eder yollardık tr_lelli ye barışırlardı ama bzimki hepten inat çıktı :90::90:

ben bu mesajları okuyunca anladım bi arkadaşımın dediği gibi ''benim böcüğüm ölmüş''
teşbihte hata olmazmış

hytdnz canim hsogeldin

bana lutfen bu mesajini aciklarmisin?

travma yasatti psikatrist doktor egitimimden oturu

son bes alti saatir zor algiliyorum bazi seyleri.. bocuk derken?

Trlelliiiiiiiii duy bizi artıkkkkkk! Bak herkes dekolteni nasıl açsan onu konuşuyor. Bu yemek yenmeli. Farz oldu artık. Bu adam senin kocan madem istesen parmağında oynatırsın :KK17:

teşbihte hata olmazmış

teşbihte hata elbet olmaz da
ben şu böcüklü deyimi anlayamadım:KK17:

kaç gündür beyin jimnastiği yaptık geldimiz ortak nokta malum:KK69::KK69:
bundan sonraki günleri düşünemiyorum bacılarrrrr

:90::90: ayyyyy koptum yerlere yattım
bundan sonra ne yapcaz biliyonuz mu
tr_lelli nin boybeden ölçülerini alıp kıyafeti alıp evini basacaz silah zoruyla giydirip evine yollayacaz evdende kaynanayı silah tehdidi ile çıkaracaz ki
başbaşa kalabilsinler
sonrada kadının ağzından girip burnundan çıkıp dediği lafları burnundan getircez :90::90: ben size deyim bu gidişle yaparız :KK53::KK53:

X