Ben bu hale nasıl geldim?

Allah'ım ben ne diyim e kızlar size. Vur dedik, öldürmüşsünüz.
Herhalde galiba sanırsam en abla benim
Toparlanın abla geldi:63:

Konumuz şu....
Bu hatun evine gidecek. Az arkasından itelesek gidecek.
Gitmezse ben bişey bilmiyorum.
E madem gidecek bari yeni yıla kocasıyla girsin dimi:KK69:

Var önümüzde 1.5 gün
Haydi kızlarEn Büyük KK
aslında tanıdık olsakta ıkısını bı yere bırbırınden habersız cagrsak kapıyıda ustlerıne kıtlesek ne hallerı warsa gorsunler :)):KK1::KK1::KK1:enınde sonunda o odadn barısmadan cıkarmasak..:KK74::KK74::KK64::KK64:

:KK1::KK1:ablaaa elimizden anca bukadar geliyo sen gelene kadar kandırdık işteee :KK37:

ya birde şu psikolog ablanın dediği şey olursa eve gidince adam hepten umursamaz olursa geliyo nasılsa kendince diye
bence bir görüşme ayarlasın dışarda bir tur görüşülsin derim ben çocuğu göstermesin ama
çocuğun sadece sesini duysun telden
dışardaki görüşmeyede çok süslenip püslenip öyle gitsin yukardan baksın kocaya
yada eve eşyalarını toplamaya gitsin gidince herşeyini toplasın iğne bile bırakmadan
yalnız süslenip püslenip öyle gitsin kocanında nevri dönsün..:KK23::KK23:

psikolog değil psikiyatr lütfen aman diyim:KK9:

psikiyatr abla sanırım tr_lellimizin k.validenin evinden çıkıp geldiğini zannetti, doğal olarak da k.valide yanına döneceğini düşündü. sonracığıma mütemadiyen beraber oturduklarını zannetti, sadece yılın 2 ayı oolduğunu kaçırdı. en son olaraktan tr_lellimizden inat olmasın pek inat eniştemizin normal şartlarda pek iyi bir koca ve gayet iyi bir baba olduğu noktasını kaçırdı. o nedendendir ki genel bir yorum yaptı.

ee bizim kızın durumu ortada. k.valide de evden gitmiş. hatun kişi kendi evine dönerken herhalde kimseden izin almıcak. (kendi evinden çıkarken nasıl kimseden izin almadıysa).

ben bizim hatun kişine dışarda yemek yiyin fikrini taaaaaaa geçen hafta verdim bir hafta geçti tık yok. o yüzden direk action diyorum. Kocasına bile haber vermesine gerek yok. Girsin evine hiçbişey olmamış gibi: Temizlesin evcağızını, pişirsin yemeklerini diyorum.

Ohhh kafama esti gitti gezdim dolaştım, canım istedi geri döndüm. Hesap mı vericem edasıyla:KK55:

Son düzenleme:
psikolog değil psikiyatr lütfen aman diyim:KK9:

psikiyatr abla sanırım tr_lellimizin k.validenin evinden çıkıp geldiğini zannetti, doğal olarak da k.valide yanına döneceğini düşündü. sonracığıma mütemadiyen beraber oturduklarını zannetti, sadece yılın 2 ayı oolduğunu kaçırdı. en son olaraktan tr_lellimizden inat olmasın pek inat eniştemizin normal şartlarda pek iyi bir koca ve gayet iyi bir baba olduğu noktasını kaçırdı. o nedendendir ki genel bir yorum yaptı.

ee bizim kızın durumu ortaa. k.valide de evden gitmiş. hatun kişi kendi evine dönerken herhalde kimseden izin almıcak. (kendi evinden çıkarken nasıl kimseden izin almadıysa).

ben bizim hatun kişine dışarda yemek yiyin fikrini taaaaaaa geçen hafta verdim bir hafta geçti tık yok. o yüzden direk action diyorum. Kocasına bile haber vermesine gerek yok. Girsin evine hiçbişey olmamış gibi: Temizlesin ev cağızını, pişirsin yemeklerini diyorum.

Ohhh kafama esti gitti gezdim dolaştım, canım istedi geri döndüm. Hesap mı vericem edasıyla:KK55:
kız sen pek bi fena oldunn hee :))gerçi sana dıom ama ya ben ya ben :))bende ole oldm onca ysanan sey olunca ınsan cadı oluyo wesselam..ee bırazda kocanın basını dondurse fena mı :):KK30::KK30::KK1::KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
kız sen pek bi fena oldunn hee :))gerçi sana dıom ama ya ben ya ben :))bende ole oldm onca ysanan sey olunca ınsan cadı oluyo wesselam..ee bırazda kocanın basını dondurse fena mı :):KK30::KK30::KK1::KK1::KK1::KK1:

e işte kocanın başını da güzel hazırlanmış bir sofra ve kırmızı bir elbise ile yapacak (yeni yıl ya kırmızı adettendir):KK55::KK55::KK47:

biz senle aynı akıldayız
kocanın başını döndürsün ama :) kaçsın kocası ulaşamayacağı birşeye sahip olduğunu hissetsin..:KK53::KK53:

biz senle aynı akıldayız
kocanın başını döndürsün ama :) kaçsın kocası ulaşamayacağı birşeye sahip olduğunu hissetsin..:KK53::KK53:

ewet ewet kesınlıkle ole..o halde konussun adamda bıraz fıtık olsn zaten 10 gundur gorusmuyolar adam sakınlesmıs kandırmann tam zamnı kozları elıne almanın tam zamnı...bacım huhuuu nerelerdesn bak ne planlar yaptık :)

kız netten wamp kadın fotolarına baktım öyle bişey giyip gitsin eve eşya toplamaya
kocası zaten eşya meşya toplatmaz ona :KK23::KK23::KK24::KK24::KK47:

$195382-jessica-alba-en-couverture-de-gq-en-637x0-4.jpg

:82: bele bir sey mesela

valla utanmasan burada paylaşırım bir iki tane :KK9::KK9:

kız ama valla adam yola gelir
karıcım aşkım bidenem balım böcüğüm diye dolanır ortada :KK9::KK9::KK17:

ne yani bizim neyimiz eksik o hatunlardan da bizim kocalar demiyor:KK17:

valla utanmasan burada paylaşırım bir iki tane :KK9::KK9:

kız ama valla adam yola gelir
karıcım aşkım bidenem balım böcüğüm diye dolanır ortada :KK9::KK9::KK17:

ne yani bizim neyimiz eksik o hatunlardan da bizim kocalar demiyor:KK17:

benımkı artık dıyo :)) baktı ben vazgecmıcem yola geldı :)):KK1::KK1::KK1:

Bütün gelinler toplandık toplandık biz kaynanaları şutladık şutladık şutladık....:KK1::KK1::KK1::KK1::KK47::KK47::KK47:

:) bıde bnm konumu okudun mu bılmıyorum ama artık kozlar bende her seferınde caktırmadan laf soluyorm sakaya vuruyorm kı gozu korksn ıyıce :)) ama ıse yarıyo...:KK47::KK47:

link ver kız okuyum :)
ben bazen bunalıma bağlıyorum diye bir derdim var konusuna girmiyorum :KK25::KK25:

buldum konuyu okudum şekerim
çok geçmiş olsun
allah onların gönlüne hidayet versin ne diyeyim :KK43:

Son düzenleme:
X