• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu gorumcemden kurtulamayacağım galiba 😏

Ayy 11 kisi 2+1 eve derken. Kadinlar cocuklar bir odada derken hem de bu siakta. Sizden bilsinler priblemi ne olacakki. Şu ne derler olayı da bi sacma. Kesinlikle gitmezdim net
Normalde 3gece 4gun tutmuş bide hepimiz biryerde kalalım diye. Ben asla istemediğim için işte eşim bir gece gidelim diye ısrar ediyor. Ben istemediğimi onlarada belli ettim de anlamak istemiyorlar

Evet işte bu sene tatil namına bişey anlamadım. Gittik vakit geçirdik bu nerden çıktı bidaha diye söylendim. Adam ayarlamış hepimiz birarada olalım bütün torunlariyla vakit geçirmek istiyor işte dedi. Zaten bu evide yine 3gece 4gun şeklinde tutmus. Eşim okadar gün hayatta kalmayacagimi bildiği için bı gecelik gidip dönelim diyor işte bende en başa bı gece diye yazdım. Onlar bizden once gidecek yani
O tatilden sonra gram bozdurup bir geceliğine de gitmezdim ben sanırım ya. Babası istediğini düşünsün, zaten tatil yapmışsınız onlarla. Görümce ile anlaşamıyorsunuz ne diye gideceksiniz bir günde olsa aynı evde kalacaksınız? O kadar görümce konusundan sonra şaşırtıcı bu teklifi kabul etmeniz.

Bence cocuklari esinle yolla. Kendine miss gibi kafa dinleme gunu yap. Onlar orda cinnetlik olsun 😈👸🏻
Ay keşke öyle gitse eşim. Ben gitmezsem oda gitmez yani olay başka yere evrilir eşime karını getiremedi derler oda onlara laf soktukları için kızar olan benim çocuklara olur gergin ortamda ne işleri var diye olmaz o iş yani. Biz gitmeyelim çok kalabalık olcak falan diye söyledim normalde 3gece 4gun tutmuş işte eşimde babasına maviş okadar kalamaz bir gece geliriz demis

O tatilden sonra gram bozdurup bir geceliğine de gitmezdim ben sanırım ya. Babası istediğini düşünsün, zaten tatil yapmışsınız onlarla. Görümce ile anlaşamıyorsunuz ne diye gideceksiniz bir günde olsa aynı evde kalacaksınız? O kadar görümce konusundan sonra şaşırtıcı bu teklifi kabul etmeniz.
Ya kabul etmesem benim gorumcemi sevmediğimi hepsi biliyor görümcem dahil. Sen bizim birlik beraberligimizi bozuyorsuna gelecek iş bir kere daha önce piknik mevzusunda tartıştık çünkü gitmek istemiyorum diye görümcem yine ortalığı ayağa kaldırmıştı gitmedim diye.

Ya kabul etmesem benim gorumcemi sevmediğimi hepsi biliyor görümcem dahil. Sen bizim birlik beraberligimizi bozuyorsuna gelecek iş bir kere daha önce piknik mevzusunda tartıştık çünkü gitmek istemiyorum diye görümcem yine ortalığı ayağa kaldırmıştı gitmedim diye.
Derlerse desinler.

Sevsinler birlik beraberliklerino, siz amem babasıyla tatil yapmışsınız zaten. Kızlarıyla yapmak zorunda değilsiniz. Ama zaten işin zor kısmını kabul etmişsiniz,kocanız da ekstra harcama falan yazmaz, sanmıyorum.

Sevsinler birlik beraberliklerino, siz amem babasıyla tatil yapmışsınız zaten. Kızlarıyla yapmak zorunda değilsiniz. Ama zaten işin zor kısmını kabul etmişsiniz,kocanız da ekstra harcama falan yazmaz, sanmıyorum.
Valla o konuşmadan sonra azıcık aklı varsa eşimin ona göre davranir. Benim kabul etmeyecegimi bile bile böyle ikidir teklifle geliyor normalde bu seneye kadar olan bişey değildi falan diye tamam dedim ama zaten kalmayı düşünmüyorum gece çocuklar uyumadan yola cikalim biz hadi diyeceğim banyoyu falan kullanmamak için zaten denizede girmeyi düşünmuyorum. Of ben girmesem nolcak çocuklar var 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Siz işte yumuşak kalmayın.Kimseye yaranmayin.Kiymet bilmiyor kimse.Kusen kussun darılan darilsin.
Aynen öyle. Karar verdim ya kalmayacağım çocuklar günü birlik eylensin diye gideceğim ama akşam hadi çocuklar uyumadan kalkalım biz kalınmaz burda mülteci kampı gibi diyip yola çıkmayı planlıyorum

Altın bozdurup 11 kişi 2+1 evde bir günlük deniz tatiline -ki yazarken ter bastı- gitmezdim.
Kim ne düşünürse düşünsün
O ne öyle ayol tatil mi mülteci kampı mi?
Azcik mantığa davet edin onları

Altın bozdurup 11 kişi 2+1 evde bir günlük deniz tatiline -ki yazarken ter bastı- gitmezdim.
Kim ne düşünürse düşünsün
O ne öyle ayol tatil mi mülteci kampı mi?
Azcik mantığa davet edin onları
Sizinle aynı fikirdeyim zaten kayinvaldem ve kayinpederin yanında da belirttim biz zaten 5kisiyiz nasıl olcak o iş olmaz diye. Bide bu tatil 3gece 4gunluk zaten. Ama eşim ben yokken annesiyle babasina maviş okadar kalamaz bir gecelik geliriz demis oyuzden bir gece yazdim

Sizinle aynı fikirdeyim zaten kayinvaldem ve kayinpederin yanında da belirttim biz zaten 5kisiyiz nasıl olcak o iş olmaz diye. Bide bu tatil 3gece 4gunluk zaten. Ama eşim ben yokken annesiyle babasina maviş okadar kalamaz bir gecelik geliriz demis oyuzden bir gece yazdim
Eşiniz de yani...
Siz disinizden tirnaginizdan artırıp altın alın.Adam gitsin böyle saçma sapan bişey için bozdurup harcayalim desin ne feci

Biz sadece kendi harcamalarimiz için bozdurcaz cocuklar için falan yani sonuçta gitgel benzin yiyecek orda çocuklar harcayacak falan diye ama yinede bir gün için iki gram hibe etmek hele bide istemediğim zerre keyif almayacağım bir gün icin.. aşırı sinirliyim 😏

Back