• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu gorumcemden kurtulamayacağım galiba 😏

Sürekli adamın gözüne sokmayın şimdi bilezik alacağım bilmem ne diye. Burda başka bir üyeye de tavsiye etmiştim borçtan çıkartmayın adamı arabaniz yoktu deivl mi once araba sonra ev . Neden üç çocukla bir arabanız bile yok . Görümce yiyor zıkkım olsun ya ben çıldırıyorum burda 😅
Ev araba var ama araba düşük model işte yükseltmek istiyoruz onu öne sürerim. Bilezik alacagimdan haberi yok bir iki güne yatar maaşı kart bende gidip alacağım sıkıyorda sesini çıkarsın bana orda ağzımı açtırmadı bakalm yedirmek nasıl oluyor

Aynen demiştim burda böyle olacağını biliyordum zaten. İnanın eşimi oda ırgalamaz. En iyisini almışım bir kalem kutuya 500lira veriyim neden aldın demez. Yani böyle şeyler onu kiskirtmazda para bırakmamak için bilezik alacagim simdi geçinmek nasıl bişey öğrensin

Seneye tatil için bozdurmasın 😆

Bence adam da 1 gün kalırız döneriz yeaa diye yalan söylüyor. Oraya gidince ailesinin baskı yapacağını belki çocukların da ağlayacağını biliyordur. O eve gidince 1 günde çıkması bence mümkün değil.

Dönmüşler ama bir günlük masraf 5 bin
Sanırım yol parası hariç.

Dönmüşler ama bir günlük masraf 5 bin
Sanırım yol parası hariç.
1000lirada benzin almış bide çakal kendi cebindeki bitmiş benim karttan çekmiş bana mesaj gelince uyandım kartı istedi arabadan inerken kendisininki okumamış ben sanıyorum geri atar bana dönünce at benim kartımdan harcadığını dedim maasta atarım diyor meğerse hepsini harcamış orda kredi kartı bendeydi allahtan

Görümce yüzsüz evet ama ona bu rahatlığı veren kocanız.
Birgünde beş bin lira harcamak için kimse onu zorlamamis.
Çok param var, harcıyorum imajı vermeyi seviyor. Aile içinde var olmak için harcıyor kadar fütursuzca muhtemelen.
Siz kocam görümceme laf söyledi falan diyordunuz ama asıl düşünceleri değil, sizi geçiştirmek için söylüyor ne söylüyorsa. Sizin hassasiyetiniz falan da umurunda degil. Gözünüzün içine baka bak harcamış o kadar parayı.
Ayrıca evde de harcadığım karışmaz mesela 500 liraya kalemlik alsam laf etmez demişsiniz. Bu da normal değil ki. Eşiniz hayır diyemeyen, pasif biri maddi konularda demek ki. Keske yeri geldiğinde size de dur dese, herkese karşı olmasi gereken bir duruş sergilese.

Allah'tan günübirlik gitmişsiniz , 2-3 güne neler olurdu kim bilir.

Son düzenleme:
Ev araba var ama araba düşük model işte yükseltmek istiyoruz onu öne sürerim. Bilezik alacagimdan haberi yok bir iki güne yatar maaşı kart bende gidip alacağım sıkıyorda sesini çıkarsın bana orda ağzımı açtırmadı bakalm yedirmek nasıl oluyor
Bence araba borcuna sokun bir arkadaşim aynı sounlari yaşıyordu o hem ev hem araba borcuna soktu artık kılını kıpırdatamiyot

Görümce yüzsüz evet ama ona bu rahatlığı veren kocanız.
Birgünde beş bin lira harcamak için kimse onu zorlamamis.
Çok param var, harcıyorum imajı vermeyi seviyor. Aile içinde var olmak için harcıyor kadar fütursuzca muhtemelen.
Siz kocam görümceme laf söyledi falan diyordunuz ama asıl düşünceleri değil, sizi geçiştirmek için söylüyor ne söylüyorsa. Sizin hassasiyetiniz falan da umurunda degil. Gözünüzün içine baka bak harcamış o kadar parayı.
Ayrıca evde de harcadığım karışmaz mesela 500 liraya kalemlik alsam laf etmez demişsiniz. Bu da normal değil ki. Eşiniz hayır diyemeyen, pasif biri maddi konularda demek ki. Keske yeri geldiğinde size de dur dese, herkese karşı olmasi gereken bir duruş sergilese.

Allah'tan günübirlik gitmişsiniz , 2-3 güne neler olurdu kim bilir.
Tabiki de rahatlığı veren eşim. Ben burda geçen seferde konu açtım nasıl dur diyim eşime diye sonra konuşup hallettigimizi düşünüyordum. Bana tamam dedi ama hiç bişey halletmemisiz. Keşke banada dur ya sen napiyosun çanta parasına kalemlikmi alınır desede kimseye harcamasa. Valla hiç pasif falan değil resmen ego sahibi kendini maddi olarak tatmin ediyor herkesin onun hakkında kim bilir ne kadar kazanıyor böyle harciyorsa diye düşündürüyor ya o hoşuna gidiyor. Dışarıya böyle olunca evin içinde bişey diyemiyor. 8/10 bin civarı taksitimiz var zaten daha napayım ben buna cebinde para kalmasın başkasına bari gitmesin diye ihtiyacın olmayan şeyleri alıyorum e ben böyle birikim yapamam ki

Aynen bana en mantıklı gelen bu arabayı yenile diyeceğim ne kadar kredi cikiyorda hepsini çek 800binlik bı araba istiyordu alsın işte ödesin dursun
Aynen öyle yapsın izin verin sonra da ev yetmiyor büyük eve çıkalım deyin üç cocugunuz var bari mala yatırım yapın görümceyi semirteceginize

Aynen öyle yapsın izin verin sonra da ev yetmiyor büyük eve çıkalım deyin üç cocugunuz var bari mala yatırım yapın görümceyi semirteceginize
Aynen ben izin vermiyordum kredi çekmesin faizi çok diye ama madem böyle boşa gidiyor bari öyle arabaya binerim de içim rahat olur. Ufak tefek borçlar onun gözüne hiç geliyor hemen biseyi 3e bölüyor haliyle bütçesini zorlamadan bitiyor odesinde okadar krediyi bakalm savurabiliyormu

Onuda düşündük elimizdekini satmayip ayrı bir araba alınabilir aslında banada lazım bunları herturlu kabul eder esim zaten o bisekilde alalım diyordu en iyisi bu şekilde yüklü borca sokmak

Çocuğu özele de kayıt yaptirabilirsiniz. Vala vampir gibi özel okullar 😆😆

Tabiki de rahatlığı veren eşim. Ben burda geçen seferde konu açtım nasıl dur diyim eşime diye sonra konuşup hallettigimizi düşünüyordum. Bana tamam dedi ama hiç bişey halletmemisiz. Keşke banada dur ya sen napiyosun çanta parasına kalemlikmi alınır desede kimseye harcamasa. Valla hiç pasif falan değil resmen ego sahibi kendini maddi olarak tatmin ediyor herkesin onun hakkında kim bilir ne kadar kazanıyor böyle harciyorsa diye düşündürüyor ya o hoşuna gidiyor. Dışarıya böyle olunca evin içinde bişey diyemiyor. 8/10 bin civarı taksitimiz var zaten daha napayım ben buna cebinde para kalmasın başkasına bari gitmesin diye ihtiyacın olmayan şeyleri alıyorum e ben böyle birikim yapamam ki
Yanlış hatırlamıyorsam sizin eşinizin maaşı çok yüksek değildi. Konularınizdan aklımda öyle kalmış.
3 çocuğunuz var. Aldığınız altınlar, bilezik bile sizin için fazla geliyor bazen okuyunca açıkçası.

Öneriler verilmiş, kendine araba al, var olani yükselt falan diye bunları yapacak durumunuz varsa onlara yönelin tabi. Ödediğiniz kredi harici bunları yapabilecekseniz yapın ama eşiniz gibi birini ne kadar durdurur bunlar bilemedim.

Yanlış hatırlamıyorsam sizin eşinizin maaşı çok yüksek değildi. Konularınizdan aklımda öyle kalmış.
3 çocuğunuz var. Aldığınız altınlar, bilezik bile sizin için fazla geliyor bazen okuyunca açıkçası.

Öneriler verilmiş, kendine araba al, var olani yükselt falan diye bunları yapacak durumunuz varsa onlara yönelin tabi. Ödediğiniz kredi harici bunları yapabilecekseniz yapın ama eşiniz gibi birini ne kadar durdurur bunlar bilemedim.
Bulunduğu iş yerinde konumu yükseldi şuan eski maaşının dahada üstünü alıyor geçenlerde üstüne yine ikinci zammı aldı herkesle beraber. 15gram bilezik 24bin civarı yapıyor 8bin civarında taksit var daha üstüne ev geçindirmek için para kalıyor ama bu konuma daha yeni geldik yani iki ay yada 3 ay oldu o hemen havalara girdi. Neolcak sanki havasında sürekli ama böyle sacarsa bı halt edemicek farkında degil

Back