- 27 Nisan 2012
- 15.414
- 18.294
- 498
ohaaa demek istedim içten içeİlk giderken bişey istediler onlar denize inmişte falan filan neyse ben aldım 250tuttu onların istediği şey bende 4 tane içecek aldım onlar 100tl ama benim ondan alacağım 250 suanlik. Gittik sahile daha totomuz yer görmeden görümcemin çocuklar bağırıyor dayiii biz acıktık midye mısır ve dondurma istiyoruzzz dedi. Tamam dedi eşim ben geçiştirdi sanıyorum birazdan görümcemin çocuğuna 500lira uzattı alda getir diyeneyse dedim yani heralde akşam gezmeye gidilmez sonuçta eşim su gibi harcamaya başladı daha oturmadan. Sonra icecekti falan biz daha suya girmeden islandik yani 1000 lira gitti. Akşam yemek yenicek dünden kalan 10 tane köftenin yanına pilav yapıp yiyelim diyor görümcem o köfteler senin çocuklarına anca yeter dedi kayinpederimde kasap hemen evin yan tarafında işte gorumcemde babasına diyor baba sen gitme eşim için x gitsin 2 kilo tavukla 2 kilo köfte alır. Lan ben yemek yemek yemeden ordan ayrilsaymisim keşke kendi kocasını yollamak yok. Tabi içecek ivirzivir bahsetmiyorum bile. Ordada hemen 1500tl gitti. Akşam yemekten sonra sahile çay içmeye inelim öyle gidersiniz dediler bende yapın çayı termosla götürün ben çay sevmiyorum dedim çünkü hesap yine bana kalacaktı. Neyse derken tabi orda çocuklar için oyuncaklar var görümcem dalga geçer gibi 100tl uzatıp çocukları oraya götür dedi. Eşimde sende gel beraber gidelim dedi bana biz çocukları alıp oraya gittik
bir bilet 50lira 4 çocuk iki benimki iki onun ki birer sefer binme hakları var onun verdiği paraya göre :) tabi benim eşim bonkör ya onada binelim bunada binelim su dondurmadanda yiyelim ordada 1000lik olduk 300lira sadece dondurma tuttu zaten gerisi oyuncaklara binme falan. Döndük onların yanına görümcem çocukların elinde dondurma görünce bize niye almiyosun yaa bizede getir dedi eşimde dönemem oraya şimdi diyor tamam sen ismarlarsin diyor bide ver parayı benim çocuğa o getirir dedi eşimde yolluyor 6tane aldırıyor açıkta onlar top hesabı olduğu için haliyle oda tutuyor baya 400 verdi oda geri para üstü vermedieşimde bana uzatıyor dondurma bende ablana ver o yesin elindekiyle doymaz o az gelir bidaha gitmezsin almaya dedim. Eve döndük tam bir somurulecek eseksin valla iyi yetistirmisler seni böyle dedim.
bu kadar nasıl sabrettiniz ben olsam yarısında yok alamayız o kadar paramız kalmadı
enişteye söyle de o alsın bana da şunu alsın derdim (biraz cadıyımdır da :))
çalışıyorsanız siz eve vermemeye başlayın şöyle sıkışsın biraz eşiniz
çalışmıyorsanız da görümceye böyle çat çat söylemeye başlayın