Ben bu eşle ne yapacağımm

Çalışma konularında evlenmeden önce nasıldı?
Konu ne olursa olsun öfke ile ailelerin aranması, onları dahil edip suçlamak onlara bağırmak falan, bunlar hiç de olgun davranışlar değil. Büyük terbiyesizlik ve bir daha yüz yüze bakamayacak duruma gelmek demek bence.
Boşanırsınız boşanmazsınız bilmem ama sağlam bir özür gerektirir. Yoksa telafisi biraz zor.

Geçen zamana yazık

Çoluk çocuk olsa sen anasiysan bende babasıyım der.

Boşanmak isteseniz çocuklarını koz yapar .

Daha fazla üzülürsünüz

Her sizi kırdığında affedildiginden otomatiğe bağlamış.

Ama sizin annenize ve babanıza saygısızlık yapmak sizi kaybetmek korkmuyor demektir.

Sizin tavrınızı ve ailenizin dik duruşunu çok beğendim.

Annen ve babanın mantıklılığı ve bunlar karşısında eşinin tutarsızlığı kaç yaşındasınız?

Tehditlerine boyun eğmeyin. Resmen babanızla ego savaşına girmiş. Aileniz pırlanta gibi. Kıymetlerini bilin. Bu terbiyesiz adamın ezmesine izin vermeyin

Ortalığı yakıp yıktıktan, karşılıklı bu kadar yüzgöz olduktan sonra kuzu olmuş - ama hiçbirşeyi de değiştirmemiş, dediğinden milim caymayan- kocayı hiçbirşey olmamış gibi nasıl koynunuza alıyorsunuz? Bi kere de siz deneyin onun yaptıklarını, sizden habersiz yaptığı şeyi büyütün büyütün, anasının suratına çemkirin gidip, sonra da kuzu oluverin, bakın o adam sizi döne döne boşuyor mu boşamıyor mu?

Siz istedikten sonra saygı duymalı, ne demek izin vermiyorum.

Özür dilediğinde ne oluyor peki?
Siz tadımız kaçmasın diye yapmak istediğiniz şeyden vaz mı geçiyorsunuz?
Yoksa eşiniz “evet ben abarttım senin dediğin gibi olsun” mu diyor?

Allah korusun ben o kadar okuyacama ailem emek verecek, savarin biri gelip ben çalişma diyorum diyecek. Kapiyı gösterin bir zahmet. Babaniz edeplininsanmiş başkası olsa küfru basardı buna

Çocuk falan yoktur umarım.

Ailenize yapılan bu saygısızlığa karşı ortalığı yıkmamış, o kapıyı çarpmadıysanız
eşinizin size aslında ne yaptığını asla fark edemeyeceksiniz.

Anne babama bağırıp tersleyecek kocanın alnını karışlarım höst
Aynı muameleyi annesine yapın bakalım nasıl oluyormuş. Size yaptığı davranışlar için özür dileyince yumuşarsınız yumuşamazsınız o sizin bileceğiniz iş ama babanızla böyle konuşan adama da yumuşamayın.

Konu sahibi, kv neler neler dedi ağzımı açmadım diyor. Bu halde bile eşi "annem iyiliğimizi düşündüğünden karışıyor." Diyor.

Konu sahibi kvyi arayıp öyle bağırıp çağırsa kocası o telefonu üstünde kırardı herhalde.

Ya abartmıyorum ben sinirden kudurdum burada.

Seneler önce alışverişte anlaşamadığımız bir pazarcının annemi iğrenç bir şekilde ağzına almasından dolayı tezgahını dağıtmıştım. 3-5 adam tutamamıştı ufacık boyum posumla.
Dayak yesem umurumda değildi. Beni tanısan bu kadının nasıl bu kadar gözü dönebildi dersin normalde sakin biriyimdir.
Çocuklarım ve anne babam en hassas noktamdır.

Her hangi biri anama babama bağırırsa , ki bu en çokta koca bey olursa, sez tellerini keserim.
Nikahını ortaya koymuş muş. Aman ne önemli bir şeyi koymuş ortaya.

İnanın şunu yap bunu yap demeyi çok isterdim..ama söyleyecek bişey bulamıyorum ne yapsanız ne dersem boş olucak gibi.. gördüğüm kadarıyla hani bazı insanlar daha baskın kişilerdir.. sizin ilişkinizde her yönden eşiniz baskın kişi..siz ne güzellikle ne de kavga ile cozemezmissiniz gibime geliyor..ve bu böyle sürüp gider gibi..bana kalırsa kesinlikle psikolojik destek alın.. imkanınız varsa..

Bence adam evlenince 1 gecede bu hale gelmistir. Sasirmakta haklisiniz ne diyim. Hani daha once de boyle olsa insan sasirmaz cunku.

Hamileyim ama eşim küs konusunda da aynı şey var...Eşim küstü, şok oldum falan...Burda da aynı..Sanki adamları dün tanımışlar, anlamak mümkün değil....O konuda da defalarca sordum ilk küsmesi mi diye asla cevap vermedi...Burda da sorsak eşim çalışmanla ilgili istemio muydu desek asla diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…