Ben bu dünyaya sadece acı çekmeye geldim.Küçük şeyleri dert etmeyin olur mu güzel kadınlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
size kocaman sarılıp birlikte hüngür hüngür ağlayasım geldi,geçmişte kalmamış ama geçmemiş herşeye.
inşallah yolunuza güller serilir ayağınız hiç taşa değmez.
anneciğinizin de mekanı cennet olsun.

En azından iyi hatırlayacağın bir annen var. Bir de annesi yaşayan öksüzler var benim gibi.. yıllardır arayıp sormayan merak etmeyen görmek görüşmek istemeyen, kendi evladını sokakta görünce tanımayan.. hayatta herkesin bir imtihanı var. Sen böyle sınanıyorsun. Başkası başka şekilde. Kimimiz anne babamızla, kimimiz eşimizle, kimimiz evladımızla sınanıyoruz. Ama tüm bunların özünde benlik duygusunu kaybetmemek gerekiyor. İşin özü şu; sana iyi gelmeyen insanı çıkar hayatından.

Anne kaybı başlı başına travma...Beni en iyi siz anlarsınız.ben de anlamazdım annem ölene kadar...ve annem benim sırdaşım arkadaşım kardeşim herseyimdi.herseyi beraber yapardık.kanser sürecinde yaşananları anlatsam sayfalar yetmez.zaten ben de hayatı sorgulama olayı ilk teshiste başladı.doktor ortalama 3 ay ömür verdi ama biz 3 yıl mücadele ettik.o kadar zor ki...sona yaklaştıkça artik yemek yiyememeye başladı ben de yiyemedim.konusmasini kaybetti ben de kelimeleri toparlayamaz oldum.nefesi daralıyordu ben de nefes alamıyordum...ve bunlar olurken bana muhtaç küçük bir bebegim vardı.bebegimi götürüp kucağına koyuyordum gözleriyle seviyordu o kadar mutlu oluyordu ki anlatamam.annem çok istedi bebeğimi.
Annem bana "kendine iyi bak" dedi.o normal bir kendine iyi bak degildi.dağılma benden sonra demek istedi.
Toparlanmam gerekiyor.belki terapi alırım hiç içimden gelmiyor ama cocuklarim için...büyük olan çok zorluyor beni.annemle çok yakındı o da etkilendi.okul başarısı düştü bir de ergenlik malum.simdi daha yakın olmaya çalışıyorum endişeleniyorum onun için de...bana dua edin lütfen

Ben de bu yazdığınıza çok duygulandım Allah mekanlarını cennet etsin Allah sabır versin sizlere annemi kaybedeceğim günü düşününce ben de kötü oluyorum
Düşünmeyin kötüyü çağırmayın .uzun uzun sağlıklı ömrü olsun ,beraber çok vakit geçirin, bol bol sarılın, çok fotoğraf çekin

Amin...çok teşekkür ederim içten duanız için.
Belki de fazla hassas,duygusal olmamak lazım.ben hep kalbiyle hareket eden bir insanim herseyi çok icsellestiriyorum.bu defa da bitmiyor kalp sızısı..

Senin için de zor olmalı... anlayamam belki ama senin de içini acıtan ne varsa geçmesini diliyorum
Bunlar bana hem gücümü kaybettirmiş gibi hissettiriyor yani hayattan elimi eteğimi çekesim geliyor. bazen de diyorum ki bunları bile atlattin herseyi yapabilirsin..Bir an önce toparlanmak istiyorum öncelikle cocuklarim için.

Canım benim okurken içim cız etti keşke yanında olup dertleşebilseydik.Kendini üzmeyi bırak lütfen ve psikolojik destek alıp ilaç kullanabilirsin unutma sen çok değerlisin eşinden çocuklarından önce sen varsın.Geçmişe takılıp kalma lütfen düşünmemeye çalış eminim annen seni bir yerlerden görüyordur lütfen onun için mutlu olmaya çalış.Boşan veya boşanma eşinle konuş neler hissettiğini anlat belki bir nebze olsun seni anlar

İnanın tüm kalbimle edeceğim.Siz iyileştikçe çocuklarınızda iyileşecektir eminim .Terapi bence çok güzel fikir. Siz çok kıymetlisiniz kıymetinizi başkasının bilmesini beklemeyin :) ilk önce gereken özeni sevgiyi kıymeti kendiniz verin. Anne sözü dinleyin :) kendinize iyi bakın

İntiharı aklının ucundan bile geçirme dünyalık şeyler için ahiretini yakma.Maneviyata yönelmeyi dene dua et namaz kıl inan ki dua edip Allah’la konuştuğunda için bir nebze olsa ferahlar

Ben de bu yazdığınıza çok duygulandım Allah mekanlarını cennet etsin Allah sabır versin sizlere annemi kaybedeceğim günü düşününce ben de kötü oluyorum
Kaybedeceğiniz günü düşünüp üzülmeyin.Daha çok teşekkür edin ona daha çok sarılın daha çok koklayın onu daha çok sevin…Allah sağlıklı uzun ömürler versin anneciğinize ….Beraber nice günleriniz olsun inşallah

Düşünmeyin kötüyü çağırmayın .uzun uzun sağlıklı ömrü olsun ,beraber çok vakit geçirin, bol bol sarılın, çok fotoğraf çekin

Amin çok sağolun

Belki küçükken sevgi görmemiştir. Sevgiyi öğrense tavırları belki değişir.
Evet farklı bir aile yapısı...kalabalık ama herkesin kendi başının çaresine baktığı bir aile.sevmeyi bilmiyor ya da herseyi eksiksiz alınca görevini yaptığını düşünüyor.rahat ve gamsız bir insan.

İntiharı aklının ucundan bile geçirme dünyalık şeyler için ahiretini yakma.Maneviyata yönelmeyi dene dua et namaz kıl inan ki dua edip Allah’la konuştuğunda için bir nebze olsa ferahlar
Çok dua okuyorum rahatlatan tek şey bu...anneme çok dua ediyorum adına hayır yapıyorum biraz olsun içim rahatlıyor ama işte öyle bir an geliyor ki canımın acısı boyumu aşıyor ölsem de bitse diye düşünüyorum.sonra kendime kızıyorum.cocuklarina bunu yapmaya hakkın yok diye...
Normal bir psikoloji de olmadığımın farkındayım.ozellikle annemin ölümü bir de hiç destek görememek beni bunalıma itti.

Üstesinden gelinmeyecek bir durum değil bunu kendine yapma.Destek al dediğim gibi bunu erteleme her geçen gün senin aleyhine oluyor.Kocan bu durumu kullanmak isteyebilir anlayışla karşılamayabilir o yüzden tek başına git hastaneye

Yazdıklarınızdan ve cevaplarinizdan kibar, naif ve ayni zamanda guclu bir yapiniz oldugunu anliyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Bana da özelden yazabilirsiniz, evlatlarınız ile hayırlı güzel yıllarınız olsun inşallah

Sizin güzel bakışınız,çok teşekkür ederim moral oldunuz evlat diyince akan sular duruyor onlar için toparlanacagim insallah

Sizin güzel bakışınız,çok teşekkür ederim moral oldunuz evlat diyince akan sular duruyor onlar için toparlanacagim insallah
Ne güzel Rabbim size 2 evlat bahsetmiş. Evlatlarınız da ne kadar şanslı sizin gibi bir anneye sahipler. Rabbim yolunuzu aydınlık etsin, kocaman öpüyorum sizi ve evlatlarınızı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…