- 27 Aralık 2010
- 792
- 1.169
-
- Konu Sahibi portakalcicegi555
Bence annene ben bir hata yaptım diye başlayarak konuyu anlat. (Bu arada cinselligi hata olarak görmüyorum. Sadece anneni yumuşatman için dedim. Sakın kendini bu durum için suçlama) eğer bir şekilde öğrenirse bir de annene karşı yalancı olacaksın. Kol kırılır yeni içinde kalır. Siz aranızda bu konuyu çözüme ulastirirsiniz. Ortada gizli saklı olmazsa annen de seni daha kolay savunur. Karşı taraf tehdit edecek veya diyecek bir laf bulamaz. Bu deli kaynanayla ve oğluyla ömrün çürür. Ayrıca şu daha önce evlenmeyi planladığı kız kafama takıldı. Yanlış anlama ama bu adam her gördüğü kızla evlilik planı mı yapıyor?Annemler onu cok terbiyeli düzgün bir cocuk olarak gördü o kadar saflarki gelip annem seni dudagından öptümü diye soruyor düşünün,benimde asla öyle birşey yapmayacagıma eminler..mahfolurlar ama benim içimde el vermiyor aslında
böyle bir derdim varken nasıl üşeneyim boğuluyorum resmen..bir teselli bir yol arıyorum sadece.Haklisin bakmadim uzunluguna. En fazla ne kadar olabilir ki deyip okumaya basladim ve nefes alamadim yahu.... ama helal olsun usenmeyip yazmissin tebrik ederim.hemende alinganlik yapma dusuncemi yazdim sadece
aynen ailemin bilmesine gerek yok onlara üzüntü olacak..
Aileme söylemeli miyim ki?peki neden.Bence annene ben bir hata yaptım diye başlayarak konuyu anlat. (Bu arada cinselligi hata olarak görmüyorum. Sadece anneni yumuşatman için dedim. Sakın kendini bu durum için suçlama) eğer bir şekilde öğrenirse bir de annene karşı yalancı olacaksın. Kol kırılır yeni içinde kalır. Siz aranızda bu konuyu çözüme ulastirirsiniz. Ortada gizli saklı olmazsa annen de seni daha kolay savunur. Karşı taraf tehdit edecek veya diyecek bir laf bulamaz. Bu deli kaynanayla ve oğluyla ömrün çürür. Ayrıca şu daha önce evlenmeyi planladığı kız kafama takıldı. Yanlış anlama ama bu adam her gördüğü kızla evlilik planı mı yapıyor?
niye korkuyorsun anlatmamdan demişti gülmüştü o sinir anında bende benim bir korkum yok üzülmelerini istemiyorum sadece dedim. eşiniz tutucu bir insanmış nasıl söylediniz nasıl anlattınız merak ettimAynen öyle ve eşim tutucu bir insan ama birkez olsun yüzüme vurmadı. Ve hatta benimde oldu sana ne diyebilirim ki dedi. Doğru o vursa bende vururdum yüzüne korkma yani mühim bişey değil bunu takacak biriylede olma bundan ayrılınca. Sana sen olduğun için kıymet verenle ol. Birlez dahi yüzüne vursa bitir o ilişkiyide ömür boyu dinlersin yoksa
Zaten inatla benim isteğimi ailemle kalmamı okul okumamı kabul etmiyor onun istedigi gibi olmazsa evlenmezsek hücum ediyor kötülüğe..
Bu sacmaliklar aynen gecti basimdan.ailem üzülmesin diye evlendim.birlikte olmus olmasaydim belki ayrilirdim ama yapamadim. Ama bizimkisi uzak iliski oldugu icin boyleydi ve su anda birkizim var cok mutluyum. Sanada evlen diyemem cok kucuksun daha hayatini yasa...evlilik sorumluluk demek bu yasta yüklenmeböyle bir derdim varken nasıl üşeneyim boğuluyorum resmen..bir teselli bir yol arıyorum sadece.
niye korkuyorsun anlatmamdan demişti gülmüştü o sinir anında bende benim bir korkum yok üzülmelerini istemiyorum sadece dedim. eşiniz tutucu bir insanmış nasıl söylediniz nasıl anlattınız merak ettim
Zaten göz yumup evlensem ne ailem bana gelebilir ne ben onlara rahatça gidebilirim ne yardımcı olabilirm onlara.. annem eviniz kaç oda diye sormuştu o da tek salon var bir yatak odası birde giyinme odası demişti annemde keşke bir oda daha olsaydı demişti neymiş bundan gıcık kapmış annem gelip bizde kalmak için demiş annemler gelip bizde 10 gün kalırmış öyle düşünüyormuş.. hayır kalsa ne olucak..kadın kötü niyetlemi sormuş zorla gelip kalırımmı demiş.zaten annem bu lafları duyunca daha beter oldu ne biz sana gelebiliriz siz onlarla altlı üstü oturabilirken nede gelmek isteriz dedi oonla evlendigim sürece.başta cok iyidi annem anneannem onlar derdi oğluyum evin derdi ama annesi doldurdu değiştirdi kıskandı..Çünkü kötü biri sen ailene kendine yakıştırıyormusum böyle birini kalk aynaya bak evini dolaş bi etrafına odana sana özel şeylere bak bide ona bak yakışmadığını bi terslik oldupunu görürsün zaten. Okula devam edip ekonomik özgürlüğünü kazanıp aileni gururlandırıp, düzgün insanlarla güzel şeyler paylaşmak varken neden hapis hayatına mahkum edeceksin ki kendini
Umarım mutlulugunuz ömür boyu daim olur, sanırım burda beni en iyi anlayan sensin o kadar teşekkür ederim ki sana yüreğime su serptin..Evlenme kararından sonra mevzu açıldı bende direk anlattım bozuldu üzüldü gideyim istersen dedim hayır dedi elimi tuttu olan oldu benden sonrası mühim dedi 1 aya yakın yüzü asıktı sürekli hep sordum büyüzden dimi diye ama mevzu açılmasına izin vermedi. Birkere sadece Evet oyüzden ama içimde halletmeye çalışıyorum benimde oldu sonuçta dedi bu komuyı sorma hatırlatma kafaya taktığımı görüyorsun ama sende üzül istemiyorum dedi. Kıskançlık yapıyorum sadece ama geçicek dedi ve geçti 1 ay sürmedi sonrasında hep mutluyduk
hiç aklında yokmuş evlilik ama bana aşık olmuş işte bu demiş falan filan.. ah ah baştan deseydi okutmam ailenle görüştürtmem rahat rahat diye bende güle güle derdim.. bunu ona da söyledimKendimi annen olarak düşünmeye çalışıyorum. Çocuğum ne yaşarsa yaşasın bana anlatmasını isterim. Hele böyle bir olayı ağzına sakız ederek kızımı tehdit etsinler parçalarım o adamı. Elindeki en büyük koz bu sanırım.
Eski kız arkadaşıyla ilgili de herhalde kızı da delirttiler diye düşünüyorum. Yani sen bir daha evlenmeyi düşünmem diyorsun mesela. Ama adam o kızdan ayrılıp bir süre sonra seninle evlenmeyi dusunebilmis. Çok çabuk değil mi? Bence adamın arızalı olduğu buradan belli.
Aileme söylemeli miyim ki?peki neden.
Geçen sene de bir cocukluk etmiş yanlış kişiymiş ayrılmışlar zaten.öyle dedi aileside onaylamamış detaylı anlattılar bana
tesekkür ederim ilgin için. Allah mutlu etsin evladınızı size bagıslasınBu sacmaliklar aynen gecti basimdan.ailem üzülmesin diye evlendim.birlikte olmus olmasaydim belki ayrilirdim ama yapamadim. Ama bizimkisi uzak iliski oldugu icin boyleydi ve su anda birkizim var cok mutluyum. Sanada evlen diyemem cok kucuksun daha hayatini yasa...evlilik sorumluluk demek bu yasta yüklenme
bencede kızı delirttiler. kız cocuga demis ki keske annen ölse... eee bosuna dememis bende simdi anladım. o kızda kacıp gitmis bigün aynı sekilde onunlada birlikte olmuslar kız yüzüğü alıp gitmis yüzüğü almak icin aramıs. ben sunu anlamıyorum karım diyosun karın yapıyosun evliyiz diyosun ee -sözde- ona göre bosanırken işte yüzüğü niye alıyor ? derdim yüzük müzük degil yanlıs anlamayın yapılan haksızlık..Her duyduğuna inanma bence dürüstçe anlattıkşarını sanmıyorum kız belki baskıdan kaçtı senimde arkamdan istemiyorduk diyecekler belki yeni gelene. Yada belki kız senin gibi onların dediklerini yapmadı ondan yanlış kişiye çıktı adı. Araştırdın mı? Yerinde olsam kızı bulurdum netten falan konuşur bide ondan dinlerdim
Evet boyumdan büyük işlere kalkıştım. Ailem de istemiyor bende.. Nasıl yaparım ederim bir yol arıyorumŞuan senın tek derdının okul heyecanı, arkadaş bulamama korkusu olmalıydı.. Bunlar 18 yaşında genç bir kız için çok fazla, daha ne kadar uzatıcaksınız ailenize söyleyin her şeyi ve yol verin o kişiye de.
Amin, cümlemizi...tesekkür ederim ilgin için. Allah mutlu etsin evladınızı size bagıslasın
Umarım mutlulugunuz ömür boyu daim olur, sanırım burda beni en iyi anlayan sensin o kadar teşekkür ederim ki sana yüreğime su serptin..