- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- Konu Sahibi portakalcicegi555
Zaten o gün konuşurken dedi ki ben dedi evli gibi yaşarken sevgili olamam böyle bir şey görmedim eşler ayrı kalmaz dedi bende olur dedim bi süre ayrı kalırlar kafa dinlemek için dedim yok ya benle yaşarsın yada boşanmış say diyo tamam benim kararım bu öyle say sende dedim bu sefer kusmaya başlıyo bana aileme geçmişime hatalarıma hakaret etmeye,yok annenler yüzünden oldu kapılarına dayanıcam bilmem ne edicem agızlarına diye terbiyesiz.
zaten artık saygı diye birşey kalmadı bende uyuzluguna sürekli annesine laf ediyorum sinir edicek şeyler yazıyorum.
Nasıl yapıcam söküp atıcam bilmiyorum korkuyorum rezillik çıkarıcak diye
O rezillik çıkacak başka yolu yok yaşadım ben bunu tam 9 sene geçti üstündem evliyim şimdi çokta mutluyum şükürler olsun Rabbim beni yanlış yoldan çevirmiş. Evindesin mağdem birdaha gitme oraya ayağını çek ordan. Söylerse söylesin. Benim anneme bişey olmadığı halde neler söylediler annemde "benim kızım benim namusum size laf söylemek düşmez" dedi. Ki annem çoook katı bir kadındır. Çok şaşırmıştım bu cevabına. Birdefa sordu bana bende hayır anne dedim öyle bişey olmadı olamazda anlattım bigüzel dinledi beni birdaha da sormadı peşine düşmedi. Sadece aman kızım dilkat et böylelerine ben seni uyarmıştım ama sana tecrübe oldu bu bidaha yapmazsın diğer şryde mühim değil sadece ilerde evleneceğin kişi seni bu konuda ezsin laf söylesin istemem ona üzülürdüm dedi. Hep arkamda oldu babama ihtiyacım hiç olmadı açıkçası.