Hanımlar hepiniz çok güzel yorumlar yaptınız yön gösterdiniz hepsini uyguladım.
Hala benimle konuşmaya çalışıyor rica ediyor resim istiyor beni görmek istiyor bende ters ve kısa cevaplar veriyorum.
Yarın gidip yeni bir numara almak en mantıklısı. Ama bir yanım onu seviyor bazen özlüyor, bu yaptıkları aklıma gelince de buz gibi soğuyorum nasıl yüzyüze bakarız ki, o herşeyi unutmuş gibi davranabilir ama ben yapamam işte, söküp atmakta zor..
Adam gibi bekleseydi çalışsaydım okul okusaydım kendi ayaklarımın üzerinde durabileceğimi kanıtlasaydım..bir ihtimal evlenebilirdik seneler sonra. Ama huylu huyundan vazgeçmez ki.. Hem annemlere neler dedi, ona mesajlar attı beni suçlu çıkarmak için eski hatalarımı çıkıp gezmelerimi söylemek için. Benden aldığı şeyleri istedi işte bu en çirkin şeydi..
Ben en kısa zamanda bir işe giricem.. eğer derse ki; tamam bende yanındayım, yaptıklarım için binlerce kez özür dilerim ve bir daha tekrarlanmayacak cahillik ettim derse, onunlar görüşmeye devam etmeli miyim.
Herkes ikinci bir şansı hakeder mi? Lütfen kırıcı olmadan cevap verin biliyorum olumlu şeyler demeyeceksiniz ama aklıma takılıyor uyuyamıyorum.