Ben bir hata yaptım, bana yol gösterin..

Güzel şeyleri düşğn beni özlemicek misin vs vs..diyip duruyo anlamıyor
Evlilik zor ablam güzel zamanlar kadar zor zamanlarda geçiyor..
Ama karşındaki seni esir gibi görmeyince birlikte atlatılıyor.
Sakın sakın kanma, ne demek sadece annenle çık! Kendine sahip olamıyomusun birinin bekçi olması mı lazım?
Aklınca köprüyü geçene kadar dayı çağırıyor.
Engelle gitsin telefondan moral bozfuğuna değmez

İğrenç insan ya tam bir hasta... E versene ne aldıysa göndersene... Eşyanın kavgasını mı yapacaksın bu kişiyle? Gönder de ciddiyetini anlasın bir daha da muhattap olma bıçak gibi kes.

Niyeyse konunuz bana hic samimi gelmiyor ki onceden eglenmek icin acilmis bir konuyu devam ettiriyor gibisiniz.Bosanmis aile cocugu anne anneanne disiyle tirnagiyla buyutecek 17-18 yasinda git ailede kal diyecek gelsin bizde kalsin (konu komsu ne der baskisi olmadan)bosanmis kadin demek tecrube demek kimin ne niyetle yaklastigini anlamak demek vs o kadar hasta ruhlu birini tanimayacak her gun 3 gun orada 3 gun burada kalinacak 18-23 yas atesle barut bise oldugunu dusunmeyecek, ustelik es dost boyle seyleri hos karsilamiyor konu baska yere cekilmesin lutfen herkes istedigini yasar bizede saygi duymak duser ancak burasida Turkiye bunu kabul edelim 18 yas demek cocuk demek aile davranislari abartili geldi

Neyse eger konunuz gercekse bise olmaz onun istedigi erken yasta sahip oldugu cinsellik siz degilsiniz okula yuklenin erasmusa katilin guzel bir ulkeye gidin kendinizede ordan bir es bulun hem bahsi gecen konu sikinti olmaz hemde acik konusucam evliliklerde bizden 50 kat paylasimcilar guzel bir evlilik yaparsiniz

Ya biseyler yaşadığını ailene anlatmakla tehdit ediyor demişsin de o kadar birbirinizin evinde kalmışsınız birşeyler yaşandığını tahmin edemiyorlar mi ben anlamadim ateşle barut ayni odada uyur mu hic?

Seni tehdit ediyormuşya o sşerefsiz herşeyi anlatirim diye sende oylemi tamam benyanarsam sende yanarsin gider polise anlatirim zorla cinsel saldirida bulundu diye de bu durumda senin şikayetin olmasa bile yaşi kucukle ilişki yaşamaktan catir catir bi ton ceza yer

olan olmuş. evlenme, görüşme, irtibatı tamamen kes. kendine hayatına ailene yazık etme. okulunu oku, güzel bir meslek edin. kendi ayakları üstünde dur. o zaman hiçbir erkeğin egemenliğine gerek kalmaz hayatında. ileride insanın karşısına ne çıkacağı belli olmaz arkadaşlık yönünden diyorum. onu o vakit düşünürsün. hem sen ne kadar kendine öz güvenli kendi ayakları üstünde duran genç bir bayan olursan, karşındaki erkek de o denli olacaktır.
bence tek yapman gereken herşeyi unutup, ailene ve kendine sahip çıkıp, okulunu bitirip, kendi ayakları üstünde duran bir birey olmandır. sevgiler...

İnsan bir gömlek bir pantalonla idare eder yine de o adam bozuntusuyla muattap olmamak için eşyalarını geri verir.
Göndermeyeceğim diye direterek tek yaptığınız şey onun sizinle konuşmak için elinde bahane tutması demek. Ver gitsin hepsini. İdare eddecek kadarını annen alır sana, zamanla da eşyaların çoğalır merak etme.

Vay arkadas 4 sene olacak evliyim bu kadar karım da karım lafı duymadım. :) Çok itici gelir evlenmeden birbirlerine karıcım kocacım diyenler :)

Belli ki sen konustukca sacmalayacak. Ayrılmayi kabullenemeyecek. Hattini degis. Heryerden engelle. Ne yapabilir ya? Kapina dayanirsa aninda polis ve uzaklastirma iste.

hanı bılırsınız ya genclıkte boyle seyler vardır...
hanı bılırsınız ya cahıllık ...
gıbı cumlelerınız benı 18 yasında bı kızın hayat hıkayesını anlatan bı 30 yaslarında kadının yazısını okudugumu hıssettırdı.

Sen ona aldıklarını sonuna kadar versen de o bırakmak istemeyecek seni.
Çünkü takıntılı psikopatın teki belli.

Aslında ben böyle birini nasıl sevdin diye düşünmüyorum.
Kendini sevdirmeyi de çok iyi bilir nefret ettirmeyi de bilir bu tipler.

Babasızlığından yakaladı baba, eş, aşk hepsi oldu sana böylece her şeyin oldu. Saçmaladın.

Kesinlikle evlenme bununla.

Ama senin yakandan kolay düşmeyecek.

Yerinde olsam benim için bundan sonra okulum var, ailem var.
Evli de değilim olmak da istemiyorum sayende evlilikten korktum senden de çok soğudum.

Sen çok mu seviyorsun, bensiz yapamaz mısın?
Benim şartlarımla sadece sevgilim olarak kalma şansın var.
Birlikte kalmak da olmak da yok, okulum bitip evlenene kadar böyle.
Evlenme kararını da vermem için gözümde o eski masumiyetini kazanman gerekir o da çok zor görünüyor.

Bu şartlarda istemiyorsan güle güle.
Bana aldığın ne varsa hepsini kargoyla gönderirim, rahatsız etme beni.

Aynen bunları söylerdim.

Öyle bişey yapamaz. Yani bumca zaman birlikteymişsiniz ona deki mağdem karındım evlilik akdinde alınanlar yarı yarıyadır de parçalayıp geri ver hiç uğraşmak istemiyorsan ver gitsin ama o görüşme için istiyor onları karşına çıkınca dıygu sömürüsü yapacak

ya bi konu vardi genc bi kiz biriyle evlenmeden hasır nesir olmuslardi evli gibiydiler
ailem boyle seylere izin vermez ama deyip duruyordu ama oglanin evinden de cikmiyordu
e bu o konunun aynisi degil mi ya
hatirlayanlar bilir
ayni konuyu yine acmis sanki

Kusura bakma da çocuk problemliymiş zaten. Ailesi varlıklı diyorsunuz 18 yaşında kızı evinde niye yatılı kabul etsin yada oğlunu size göndersin. Zaten senden önce de başka bir kız kaliyormus. Her selam veren kıza önce yüzük alıyor sen benim karım oldun diyor. Ailesiyle görüşmesine izin vermiyor işler yolunda gitmeyince yüzüğünü geri istiyor sen benim karım değilsin diyor. Emin ol senden sonra da birini bulunca aynı şeyi yapacak. Ayrıca anne babası bu duruma bu kadar tepkisiz kalmasının nedeni ya oğulları akıl hastası ses çıkarmıyorlar yada ailece klinik vakalar.

Bekaret konusuna gelince, yaparken ailen aklında değildi, herkese karşıydın. Sevgilin sizde kalırken, sen onun evinde kalırkende ailen umrunda değildi şimdi ailem ne der diyorsun. Diyecek olsalardı zamanında derlerdi. Zaten az çok tahmin ediyorlardır. Ayrıca evleneceğiniz insanı da ona göre seçersiniz. Bunları düşünmek yerine okulunu düşün bence.

Var mı gelişme! Her daim sert ve kararlı dur!
Ya en son o mesajı yazmıstı uyumuştum ,bi uyandım, bana yazmıs cok kötü seyler oldu uyanınca ara hastaneden yeni geldim bilmem ne,bakmadım uyumaya devam ettim sonra annem geldi bana yazıyor dedi anneme yazıyormus iste böyle böyle bunları yaptım bunları ettim biz mutluyduk falan filan sonra telefonu bi elime aldım ki anneme önceden yaptıgım hataları sıralamış yok obsesifmadamın yanlış bi kız arkadası vardı onla cıkar gezerdi geceleri bilmemne diye bir iki cıkmısım o kızla hata etmisim tamam gelip bunu anneme söylüyort aradım annemden bagırdım cagırdım sen dedim ne yapmaya calısıyorsun bir anneyi üzmek bu kadar kolay mı defol git hayatımdan bi daha yazmıyosun annemede banada aramıyosun insallah geberirsin diye bagırdım artık sinirden.hala yazıyo ben düzeltmeye calısıyorum lütfen sensiz yaşayamam.yok iki litre alkol icmiste midesini temizlemişler şimdide bir kutu tansiyon düşürücü ilaçla agrı kesici içmiş bana veda mesajları atıyor dedim anneme babana söylerim onların telefonuda bende uyuyolar ben evden cıkıyorum yaptım bile elveda son kez sesini duyim başım bönmeyr başladı falan filan illallah geldi tamam git hastaneye konusucaz dedim kustum cıkardım hepsini cesaret edemedim ama bi gün yapıcam dedi.bu arada evin üst katındaymış.ruhen çökmüş durumdayım ne yemek ne uyku hicbi düzenim kalmadı asıl ben hicbisey icmeye gerek kalmadan kriz geciricem. Annemlerde arıcak annesini dicek böyle böyle haberiniz olsun.of ya of

Sürekli o da kendi ailesini dinliyor. Nasıl sana annenleri dinleme falan diyo anlamadım. Ya bosver gerçekten. Bu sacma iliski bitmeli. Sana tavsiye. Evlenmeden kimseyle ilişkiye girme. Sonra kendini ona mecbur hissedersin. Simdi yasadiklarin gibi.

Aynı konu 2. 3. Sayfa da hatırlayanlara belirtmiş gelişmeler varmış konuda oyüzden yeni üyelikle baştan anlatmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…