Ben Bilmem Eşim Bilir

Madem para lazım ve para için başvurdun savaş için herşey mübahtır diyip gideceksin.

Ayrılık heryerde herzaman olabilir. Bunu aklından çıkart.

Ben yarışma için değil iş için tavsiyede bulunucam sana.

Ben eşimle nişanlıyken işyeri kurdum 3 aylık gideride Artı sermayeyide hazırladım ilkayda koyduğum sermayeyide harcadığım parayıda kazandım.
Çok güzel para kazandık hiç iş yok dediğim karaları bağladığım ay cebime 10bin kalıyodu. Iş olan zamanı sen düşün.

Ama biz birbirimizden soğumaya başladık sürekli birliktesin, iş için ayrı fikirler ortaya çıkınca kimin dediği olacak kavgaları

Ben eşimi evliliğimi Seçtim kapattım işyerini Erdoğdu kararı verdim.

Biarada olmak paranın ortak olması zor.

Ayrılırsınız belki gitme diyenleri ben anlayamıyorum.. Evli olanlar da gitmesin o zaman, nişanlı olanlarda.. Hayır yani diyelim ki gittiler sonra ayrıldılar ee ne olacak dünyanın sonu mu ? Kim ne diyebilir, ne hakla karışabilir.
Ben olsam kesinlikle gider eğlenmeme bakardım.. Öyle bir ayrılık durumunda sonraki sevgiliniz bunu kaldıramazsa sizin için de daha iyi olur yol yakınken anlamış olursunuz.. Ayıp bir şey sanki bu..

Çok teşekkür ediyorum güzel moralleriniz için, mülakata gideceğiz inşallah. Eğer olursa buradan bildireceğim. Iyi ki varsınız gerçekten gaza geldim, insan tek karar veremiyor böyle şeylerde destek arıyor.

Evleneceğimin garantisi olmayan adamla gitmezdim tatlım.. Bunun yanında büyük bir para söz konusu olsa da o programın katılınacak bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. 1-2 kez izlemeye kalktım sinir krizleriyle kapattım. Ben sevdiğim adamı para için topuklu ayakkabılarla koşturup yada bilmemkaç tane acı biber yedirtip sağlığını riske atamam. Benim sevdiğimin sağlığının ölçütü bir araba değil benim için. Öyle bir ölçüt söz konusu dahi olamaz. Ayrıca başka kadınların bacaklarını, ayaklarını falan ellektikleri yarışmaları da var, rezillik diz boyu.. Boşverin bence.

Bizim iş ticaretten ziyade çocuklarla ilgili bir şey olduğu için öyle maddi açıdan ekonomik olarak sürekli kaygı da duyulmayacak bir şey sadece kayıt döneminde olacak bu para mevzusu. Zaten kendi mesleklerimiz de var o yüzden böyle sanmıyorum sürekli didişme olacağını. Misyonumuz ve vizyonumuz ortak olduğu için karar verdik buna, çocukları sevmek de önemli tabi. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için gerçekten başvurduk bir şeye sonu hayırlı olsun bakalım.

Arkadaşlar gitmeye karar verdik, en azından mülakata. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Buradan seçilirsek bildireceğim daha o bile kesin değil. Kazanamasak bile eğlence bir anı olsun bize dedik, sonuçta bir ortaklık ile giriştik biz işe. Daha büyük bir şeye imza atmıştık beraber. Bu şimdi düşündükçe çok ufak bir şey. Ayrı görüşlere sahip olsak bu ilişkiyi hem bitirirdim hem böyle şeylere kalkmazdım. Seviyorum, ayrılık düşünmemeliyim benim hatam belki de anı anına yaşayamamak. Rabbim bizi ayrmasın. Kimseyi de ayırmasın sevdiğinden.

Canım diyelimki ayrildiniz yeni ilişkin ya da evlendiğin kişi bu yarismanin eski bölümlerini açıp açıp izleyen bir hayranı olacak yarismanin.unutulur gider ya.ben 1 ay önce yarisanlari dahi hatırlamıyorum orda burda görsem tanımam.
Söz konusu olursa da biri filan söyler hadsizler...dersin aaa evet olmuştu öyle birşey iki güler geçersin.
Gidiyormuş sunuz başarılar.

ben giderdim ya
hayatta her şey belirsiz ki
ileride olur da ayrılırsak diye bu kadar çekmem kendimi doğrusu:)

Evet konuya tam bir uygun örneğim var.
Ortak arkadaşlarımın olduğu bir çift bu yarışmaya katıldı ve kazandı.
Sonrasında ayrıldılar, ve arabayı satıp parayı ikiye böldüler.
Kısaca kaybedeceğiniz bir şey yok katılın bence.
Tamamen maddi yönden baktım yalnız asddfgh.

Benim okuldan bi arkadaşım katılmıştı. Kızı gördüğümde çok sasirmistim hatta o erkek arkadaşıyla ayrıldı şimdi gayet başka birisiyle evli :) kazanamadilar bu arada :) ben o medeni cesareti gösteremezdim açıkçası :)

Sevgiliyle katılmak bence de ciddi cesaret:)
Ben milleti değil geleceği düşünerek gitmezdim.
Ayrılık durumunda yeni birliktelik bunun kiskancligini yapar, takabilir.
Ben de takarım çünkü.. Empati kurar gitmezdim..

Evli olsaniz ya bosanirsak da tekrar evlenirsem sorun olur diye gitmeyecek misiniz? Istiyorsaniz gitmeye karar vermekle en dogrusunu yapmissiniz.
Ben olsam gitmezdim evli oldugum halde cunku yarismanin formatini begenmiyorum. Boyle bir dusunceniz yoksa simdiden iyi sanslar :)

ya ayrılırsan diye değil de ben komple bu tip yarışmaları çok ama çok itici buluyorum. bir araba nihayetinde ama millet sanki 10 gündür ağzına lokma girmemiş açlıktan kıvarnıyormuş , çoluk çocuk sefalet içindeymiş gibi saçma sapan bir sürü oyunu(!) insanlıktan çıkarak yapıyor. evlilik programına bir de bu tip yarışmalara girenleri hiç anlamıyorum bu nedenle.
kısaca yarışmayı gurur kırıcı ezici buluyorum. ve ben olsam bu nedenle başvuru dahi yapmazdım..

Ben de inanılmaz eğlenceli buluyorum ya :)
Arabayi geçtim sırf eğlenmek için katılabilirim :)

Giderdim
Bu hayata bir kere geliyosun, acisi tatlisi yanina kaliyor. Akraba ne der, ileride ne olur diye hayat yasanmiyor acikcasi. Hem kazanirsaniz kariniza, kazanmazsaniz guzel bir anı olarak kalacak.
Erkek arkadasinla ister evlen ister evlenme ama ben olsam kacirmazdim.

Millet agzina torba soksun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…