- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
-
- Konu Sahibi KomandoYareni
Katılda izleyelim
Tabiki es es, bildiririm öyle durum olursa da konularımı silmem gerekecek ama, tüm KK'yı çirkef hareketlerle savunacağım
Ayrılma ihtimaline karşı yarışmaya katılmamak yerine, sevinince adamın kucağına atlayıp aaaşşşşkııııımmmmmmmm diye çığlıklar atmamanız yeterli bence.
Zaten bende o yüzden giderdimilerde ayrilirsaniz bir dahaki koca adayı yarışmaya gelene kadar ohoo başka seyleri kiskansin
Bence gidin ya amaan akrabalarda issiz gucsuz anca oturur arastirir eskileri serer o da onun ayibi olur bosverin dusunsenize evlendiginizde harika bir hatira olur :))
Hahahahahahahhahahaha ay güldüm buna. Yok öyle bir tip değilim yahu. Olursa, karar verirsem görürsünüz zaten.
HahahaahhhaNe kadar eder o araç bakıyorum şu an Ben de sanki seçildim de hemen kazandım. Sanki hemen karar verdim Gaza getirdin beni harbi kız Babam diyor git git ajanstan seçtiler diye sallarız
Ya çok teşekkür ederim moral için. Çok haklısınız. Hayat kısa zaten.. Güzel anı olur ya gerçekten.. Bakalım o da bir ailesi ile konuşsun da..
Kız beleş araba 60 bin bile olsa ki daha fazladir bence az para mi biz fakirler için
HahahaahhhaNe kadar eder o araç bakıyorum şu an Ben de sanki seçildim de hemen kazandım. Sanki hemen karar verdim Gaza getirdin beni harbi kız Babam diyor git git ajanstan seçtiler diye sallarız
Ben olsam gitmezdim zira muhkkak rezil oluyor insan sonra uzun bir süre dillere düşme riski var.
Fakat sizin açınızdan baktığımda gitmede bir sakınca görulmuyor sonuçta aileniz razı, başvuru yaptiginiza gore rezil olma falan umrunuzda da değil tek sıkıntı ya ayrılırsamsa bunu çok takmayin çünkü bu tür şeyler çok konuşulmaz. Millet konuşur konuşur susar pek sürmez. Ki bu da bi ihtimal zaten ne malum ayrılacağıniz. Fırsat ayağa bi kere gelir ayrıca
Canim orda konustuklarina,hal ve hareketlerine dikkat ettikden sonra ne olacak sankiaamaann bosverr gidin keyfini cikarin
Kız beleş araba 60 bin bile olsa ki daha fazladir bence az para mi biz fakirler içinBende katılmak istiyorum yaaa,kocam ikna olmuyo utanirmis sen git bize de selam soyle
ben olsam katılırdım
siz zaten kendi edebinizi bilirsiniz yok kucağa atlama, dudağından öpme diye size akıl verecek kişiler biz değiliz :)
aileniz bir şey demiyorsa başkalarına çok da takılmayın bence
elinize güzel bir fırsat geçmiş değerlendirmenizi tavsiye ederim
Gözlerim yaşardı o ka güzel planHahahahahahah bence siz de gelin koalisyon yapalım 2 çift daha güçlü oluruz, bölüşürüzGüzel plan yaptım söyleyin
Yaa bu susmayan insanlara gore yasasak,evde hapis yatmamiz gerekHaklısınız ya, herkes kendine bakmalı.. Ihtiyacımız da var, anaokulunaçacağız Allah nasip ederse.
Canım ben dikkat ederim etmesine de işte eleştirecek bir şey buldu mu susmazlar bu insanlar..
Gözlerim yaşardı o ka güzel planbenim kocam bahçeli gibi koalisyona pek sıcak değil hayın heriff