Ben Bilmem Eşim Bilir

Ben olsam katılırdım. Evli olsanız da ayrılmamanın garantisi yok sonuçta onlar napsın?
Hem ailenizden yana da sıkıntı yok.
Katılın eğlenin.
Kazanırsınız belki de belli mi olur :)

Ben olsam, gitmezdim sizin yazdığınız sebeplerden
Ayrilik
Ani bir akraba catismasi vs.
Ama bence siz benim gibi korkaklik yapmayın gidin gidin

Canlı yayında sevişme yarışması değil ya yahu,kime ne ?
Sen kendini bildikten sonra ilerideki kocan da dahil hepsine b.k yemek düşer
Git Eğlen yaşa
Ah şu eşim kabul etse dakika düşünmem ama "biz kesin birbirimizi yer kavga ederiz orda,rezillik "diyo :KK70:
Ederiz valla ikimizde çok hirsliyiz :KK37:

Anı yaşa bence..gelecegi dusunupte boyle farkli bir aniyi pas gecmemen gerek.. hem aileninde onayi var, gelecekte ne olacagi mechul.. bence katilin hos bi ani kalir size

Bencede gidin ailenin onayı varsa
Yanlız orda heyecana gelip acayip hareketler yapmayın :110:evli çiftlerde bile çok abes oluyor:KK43:bende çok istedim eşim istemiyor :KK43:komşumun oğlunu çağırdılar nişanlısıyla kabul olmadı :KK12:
İnş sizi seçerler bizede slm yollarsınız :KK45:kadınlar Kulübü'ne reklama girmedin sen KK de biz anlarız:KK66:

Bence gidin. Ama şu var benim arkadaşlarım da ön görüşmeye çağrıldı ama elendiler :) Ön görüşmeyi geçmek için çok konuşkan, yırtık ve biraz da anormal olmak gerekiyormuş. Rating getirecek tipler seçiliyormuş. Böyle değilseniz pek şansınız yok :)

Ailem tepki göstermedikten sonra giderdim ben..
Hem ayrilik oldu diyelim Allah korusun , ne olacak yani hos bir ani olarak kalir daha sonra hayatiba giren sanki bilmeyecekmi sevgilinin oldugunu .. ne var bunda.
Cok istiyorsan git bence ..

anı yaşa tatlım belkilerle hareket etme katıl bence yarışmaya... bir olumsuzluk olursa onu da o zaman düşünürsün... :) şimdiden başarılar :)

Bence gidin. Ama şu var benim arkadaşlarım da ön görüşmeye çağrıldı ama elendiler :) Ön görüşmeyi geçmek için çok konuşkan, yırtık ve biraz da anormal olmak gerekiyormuş. Rating getirecek tipler seçiliyormuş. Böyle değilseniz pek şansınız yok :)
Yok bee..ben ne çiftler görüyorum mal mal bakıyolar...diyorum bunları nasıl almışlar yarışmaya diye...
Şans meselesi :KK51:

Açıkcası ayrılırsan ve başka biriyle evlilik yoluna girersen onun için sorun olur mu olur. hani herkesin eski ilişkisi oluyor ama bunda direk göstermiş oluyorsunuz. Çıkarsanız da iki şey söyliycem. Birincisi aşırı samimi bir hava çizmeyin sonuçta nişanlı falanda değilmişsiniz babanızda rahatsız olabilir ileride ayrılık durumu olursa eşinizde rahatsız olabilir. ikinci söyleyeceğim şeyse olurda çıkarsanız bize de haber verin biz de izleyelim :KK48:

Bakalım gideceğiz olursa olur ya, dediğiniz gibi bu işler kısmet.. İnşallah seçiliriz, inşallah olur yani şimdi düşündüm de istiyorum.:nazar: Ben normal sizin gibi bir kızçeyim, erkek arkadaşımda bitiyor olay bakalım o seviliyor genelde ortamlarda neşeli, espirili bir tip:nazar: Ben de öyleyim sanırsam gibi gibi yani..o_O

Tabiki KK 'den destekçilerime selamlar kızlar biz çok güzeliz bizi üzenler bizden daha çok üzülsün inşallah dicem:KK53::KK53::KK53:

Moral ve destekler için çok teşekkür ediyorum güzel hanımlar:KK200:

En Büyük KK

Aile desteğine gelirsek evet onlar bir çerçeve sınırında aktif olmama izin veren insanlar. Biliyorsunuzdur konum olmuştu ben bir trafik kazası geçirdim, malesef canım arkadaşımı Halide'mi kaybettim. Canımı Rabbim bağışladığı günden beri daha coşkulu olmaya çalışıyorum. Ailem de öyle geniş insanlar değiller. Erkek arkadaşım olduğunu bile ben yoğun bakımdayken öğrendiler, öğrenmek zorunda kaldılar desem yeri. Her şey kader.

Benim ilkokul arkadasim sevgilisiyle katildi hatta kazandilar arabayi.Ama ayrildilar.Arabayi naptilar bilmiyorum.Cocuk fazlasiyla zengindi belki kiza vermistir arabayi.Soramadim da sorulmaz ki boyle seyler.

Ben de inanılmaz eğlenceli buluyorum ya :)
Arabayi geçtim sırf eğlenmek için katılabilirim :)
toplumda büyük bir çoğunluğun eğlenceli bulduğu bir gerçek ki senelerdir yayınlanmaya devam ediyor. ben tvnin antenini komple söktürdüm artık laptop direk tv ekranına bağlı, izlemek istediğim şeyi netten açıp izliyorum. yoksa kaptırıp saatlerimi tv karşısında bu tip programlara(yarışmalar, insanı mal yerine koyan diziler vs) harcadığımı farkedip kendime kızıyordum. sevmeme rağmen hipnotize olmuş gibi saatlerce ben de izliyordum yani anteni sökene kadar

On çekim yapıyorlar daha sonra olumlu olduysa asıl çekime cagiriyorlar. Iç sesini dinle istiyorsan git yanında ki kişi degisebilir her şey olabilir hayatta ama bazı fırsatlar geri gelmez.

Katılmak istiyorsan katıl tabii ki, doğmamış çocuğa don biçmeye gerek yok. Bazen hayatı akışına bırakmak gerek... Hayırlı olsun, umarım katılır ve alırsınız arabayı.

X