Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben saçlarımı kestirmeye korkuyordum resmen, o kadar yavaş uzuyor ki
önce bu formülü uygulayıp bir ya deneyeceğim
saçım eğer epeyce uzarsa da gidip güzelce kestireceğim
kırıkları gitsin bi toparlansın sonra da bu formülü uygulamaya devam edeceğim tekrar uzatacağım saçlarımı zemuszemus

saol cnm denicem ama yan etksi falan olmaz dimi bide tamamen gitmesin saçlar :)

olmaz cnm korkma
ben bizzat denedim
ve dediğim gibi bir çok arkadaşıma da uygulattım
dökülmeler durdu,hatta saçım bile çıktı
sarımsaklı şampuanlar saç dökülmeleri ve saçkıran hastalıkları için tedavi amaçlı kullanılıyorlar zaten a.s

saçını kestirmezsen illa ki uzar eed
ama bir süre sonra uçtaki 4-5 parmaklık kısım kırıklarla dolu olur ve yıpranık,cansız görünür
örneğin ; aylarca bekleyip beline kadar uzattığın saçın son 1 karışı bu şekilde yıpranık görünsün istemezsin bence
kuaför de kırıklarını temizlemek için gögüs hizana kadar keser, başladığın yere geri dönersin.
ben 2ayda bir uçlarından 1cm kadar aldırıyorum.
(kuaföre kendim gösteriyorum,bu kadar keseceksin daha çok istemem diye.
korkuyo adam kaydirigubbakcemile3)
daha sağlıklı,bakımlı görünüyor
sağlıklı saç da daha çabuk uzuyor opuyorumnanaktan

tamam cnm çok saolopuyorumnanaktan

kızlar bende şu maskeyi denemeyi istiyorum.saçlarım bayaa seyrek ancak dipten gelen bisürü saç var..onları biran önce uzatmam lazım..ancak hamile kalmayı düşünüyorum..saçlarıma bu sinamekiyi sürmem hamile kalmamı engellermi acaba?
başka bir forumda arkadaşın biri sinamekiyi hamile kalmak isteyenler içimemeli demiş..ancak bu kez saça sürcez ..ne dersiniz?? fikirlerinizi bekliyorumsositososito

bende denemye baslıycam yarın uclarından biraz kesip baslıycam umarım ise yarar:)

...evet bende bugünden itibaren bu formülü uygulamaya basladim arkadaslar, hatta su an sacimda beklemekte kaydirigubbakcemile Umarim mervecim senin saclarin gibi benimkilerde uzar a.s Ayrica sunuda eklemek istiyorum... Almanya da yasayan arkadaslar icin, Sinemaki otunu burada eczanelerden alabilirsiniz, cok pahali degil...ismi " Sennesblätter " . Malesef Bemiks ampüllerini Türkiye' den almaniz ya da getirtmeniz gerecek, Allah' tan bende 4 ampül daha kalmisti....Insallah uygulayan herkesde etkili olur kaydirigubbakcemile2

kızlar ben bugün sarımsaklı şampuan aldım bide onu denicem bunun yanında bakalım etkisi nasıl olcak
ama ilk dün uyguladım maskeyi saçlarım bugün çok canlı ve parlak görünüyordu

akşam evde bu formülü anneme anlatıyordum eşim ve babam dalga geçtiler
bilime aykırıymış, normalde ayda ancak 1 cm uzayan saç 2 - 3 cme çıkabilirmiş ama 10 cm imkansızmış nasıl inanmışım falan filan
bu formülü uygulamayı zaten çok istiyordum şimdi sırf onlara saçlarımın kısa sürede ne kadar çabuk uzadığını göstermek için hırs yaptım en kısa zamanda bi aktar bulup bu malzemeleri alıcam eczaneden de ampülü alıp başlayacağım
görecekler saçlarımın nasıl uzadığını :dilcikar:

benimdee esim sasirdii:hulya:normalde sac,dogru ayda 2-3 cm uzar.bende deneyecem yinede..sac bakim yagim baya uzattiisira bu karisimdaakaydirigubbakcemile3

ben de dün akşam yaptım ilk maskemi,bakalım uzayacak mı.Bilmeyenler için malzemeleri aldığım fiyatları yazayım,dün aldım; bemix ampul =4 TL , sinameki (100 gr.) poşet içinde satılıyor aktarda=1 TL 'ya aldım.ınşallah upuzun saçlarım olur bir an önce

inşallah en kısa zamanda uzar canımmm...:1hug:

mrv cim suan için sacların nasıl fotosu varsa koyman mümkünmü acaba göreyimki istegim artsın :) bende turp suyu kaynattım sinemaki almıstım ama daha denememiştim kısmetse senden güzel haberleri okuyunca onuda yapmaya karar verdim benim planımda su haftada bir zeytin yagıhaftada bir turplu su hafta içide bu sinemekiyi saclarıma fıs fısla sıkmak koku yoksa ölece durmak kokusu varmı arkadasım bu sinemakininkaydirigubbakcemile5:1hug: cvbını bekliyorum cnm

saclarındaki farkı görünce inanamadım. baya uzamıs.

bende yaptım suan bekletiyorum:) ya surmesi zor bide az cıkıyo yettirene kadar cok ugrastım

Ben de yaptım:) 6 saattir falan saçımda. Bilerek çok beklettim. Arkadaş öyle yapmış 10 cm uzamış yaaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…