E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
arkadaslar denk geldim benim saclarım acaip dökülüyor çok fena bu bemix nedir
canım peki bu maskeyi haftada bir mi yaptın yanii nasıl onu anlayamadım ben aydınlatırsan sevinirim
merve canım bnde yaklaşık 20 gndür yapıorm bende hiçbi etkisi olmadı sen çok bekletiosun acaba ondan mı faydası olduu =/
canım sen sarımsaklı şampuanı da kullanıyordun doğru hatırlıyorum değil mi? :uhm:
ben de sarımsaklı şampuan kullanıyorum ama kokusundan rahtsz olmayan nadir kişilerdenim galiba
schwarzkopf gliss saç bakım spreyi nin pembe olanı süper kokuyor
sarımsaktan eser kalmıyor
bi deneyin derim
eveett ama kokusuna daha fazla dayanamayıp bıraktım heryer sarımsak kokuoo ıykkk sende durumlar nasıl
bemix eczanelerde satılan bir vitamin,ampül şişelerde oluyor
saç dökülmene gelince,sana başka bir tavsiyem olacak
5diş sarımsak rendele ve şampuanının içine ekle
saçlarını bunla yıka,bekletebildiğin kadar beklet hatta şampuanı saçında ama 30 dk yı geçmesin.
sonra sarımsaksız bi şampuanla durula.
ben çok faydasını gördüm
saçlarımda dökülme yoktu ama alnımın yan kısımlarında açıklık vardı
yeni saçlarım çıktı oralarımda
saçları dökülen bir çok arkadaşıma bu uygulattım ve dökülmeleri durdu
canım peki bu maskeyi haftada bir mi yaptın yanii nasıl onu anlayamadım ben aydınlatırsan sevinirim
evet bende okumuştum bunu cnm, kuaförüme sordum çok işe yarar dedi, bemix ve badem yağı süper besler zaten demişti.. çok güzel olmuş saçların güle güle kullan a.s.
:1hug:
kesinlikle katılıyorum arkadaşım (istisnalar hariç elbette ama) yok ucundan almazsak uzamaz ayda bir uçlarından alalım vs. saç kökünden uzar ağaç dalı mı bu, ucundan uzasın kaydirigubbakcemile3 işini hakkıyla yapan insanlara hayranım gerçekten... tarif için japongülüne, ben denedim deyip bizimle paylaştığın için de sana teşekkür ediyorum cidden... opuyorumnanaktan yanlız bir şey soracaktım zeytinyağını nasıl arındırıyorsun..? yaptım maskeyi ama hem çok zor çıkarttım hem banyoyu temizlemek zor oldu kaydirigubbakcemile3
malzemeleri yarın alıyorum ve deniyorummmmm hemen zemuszemus
teşekkürler paylaşım için opuyorumnanaktan
merve canım bnde yaklaşık 20 gndür yapıorm bende hiçbi etkisi olmadı sen çok bekletiosun acaba ondan mı faydası olduu =/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?