Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bende okumuştum bunu cnm, kuaförüme sordum çok işe yarar dedi, bemix ve badem yağı süper besler zaten demişti.. çok güzel olmuş saçların güle güle kullan a.s.

arkadaslar denk geldim benim saclarım acaip dökülüyor çok fena bu bemix nedir

valla canım simdi fotona baktım süper cidden hemen uygulamak istiorumm bndeee kaydirigubbakcemile5

arkadaslar denk geldim benim saclarım acaip dökülüyor çok fena bu bemix nedir

bemix eczanelerde satılan bir vitamin,ampül şişelerde oluyor

saç dökülmene gelince,sana başka bir tavsiyem olacak
5diş sarımsak rendele ve şampuanının içine ekle
saçlarını bunla yıka,bekletebildiğin kadar beklet hatta şampuanı saçında ama 30 dk yı geçmesin.
sonra sarımsaksız bi şampuanla durula.
ben çok faydasını gördüm
saçlarımda dökülme yoktu ama alnımın yan kısımlarında açıklık vardı
yeni saçlarım çıktı oralarımda
saçları dökülen bir çok arkadaşıma bu uygulattım ve dökülmeleri durdu

inanmıorum 10cm nasıl uzar 1 ayda :O

merve canım bnde yaklaşık 20 gndür yapıorm bende hiçbi etkisi olmadı sen çok bekletiosun acaba ondan mı faydası olduu =/

canım sen sarımsaklı şampuanı da kullanıyordun doğru hatırlıyorum değil mi? :uhm:

ben de sarımsaklı şampuan kullanıyorum ama kokusundan rahtsz olmayan nadir kişilerdenim galiba
schwarzkopf gliss saç bakım spreyi nin pembe olanı süper kokuyor
sarımsaktan eser kalmıyor
bi deneyin derim

ben de sarımsaklı şampuan kullanıyorum ama kokusundan rahtsz olmayan nadir kişilerdenim galiba
schwarzkopf gliss saç bakım spreyi nin pembe olanı süper kokuyor
sarımsaktan eser kalmıyor
bi deneyin derim

canım bende banyo sonrası sürekli elseve gece bakımını kullanıyorum ama bana kokuyo gibi gelioo bilmiyorum içim rahat olmuo o yüzden bıraktım:1closedeyes:

eveett ama kokusuna daha fazla dayanamayıp bıraktım heryer sarımsak kokuoo ıykkk sende durumlar nasıl

sorma kokusu ayrı dert, bir işe yaramaması ayrı... aman aman bir fark yaratmadı bende bilmiyorum... :sm_confused: merve'nin yaptıklarını deneyeceğim şimdi zeytinyağı ve sinemakili maskeyi... a.s off ya n'apacağz biz böyle...? :teselli:

saol cnm denicem ama yan etksi falan olmaz dimi bide tamamen gitmesin saçlar :)

ya millet bu saçın ucundan kestirmeden uzamaz olayı gerçekten doğru mu yanlış mı ya sonuçta saç dipten uzuyo yani ben çok üşeniyorum şuan kestirmeye direkt bu formüle başlamayı düşünüyorum valla umaırm sonuç alırım

Ya çok ilginç 1 ayda on cm uzaması ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum işin ucunda 10 cm saç uzaması varsa hele:)) en yakın zamanda deniycem bende de aynı sonucu verirse süper olur gerçekten sositososito

evet bende okumuştum bunu cnm, kuaförüme sordum çok işe yarar dedi, bemix ve badem yağı süper besler zaten demişti.. çok güzel olmuş saçların güle güle kullan a.s.

teşekkür ederim;hep beraber inşallah...hihoyyyt

vallahi 2 kez köpürte köpürte yıkıyorum çok güzel arınıyor...sıcak suyla canım...iyice köpürt 2 kez o kadar..

merve canım bnde yaklaşık 20 gndür yapıorm bende hiçbi etkisi olmadı sen çok bekletiosun acaba ondan mı faydası olduu =/

4-5 saat bekletiyorum..bir de saçlarımın ucundan bi 15 cm gidince sanırım toparlandı ve uzadı ama tek başına uzaması mümkün değildi..maskeler sayesinde oldu tatlımm:1hug:

saçın ucunda kırıklar varsa eğer saçta kırıklar kopuyor ve kestirmeden kırıkları düzelmek zordur.Bende kestirmemekten yanayım,çünkü kuaföre kırıklarını aldırayım diyorum yarısı gidiyor saçımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…