Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
.......

Son düzenleyen: Moderatör:
ayrıca sinameki mis gibi ne koku ne bişi...sadece kendine has bir bitki kokusu hepsi o kadar canımcımmm...o da kalıcı bişi değil yani ruhun duymaz onuopuyorumnanaktan

hadi yorumlarınızı bekliyorum yukarda resmim yerimseniben

merve resimler arasındaki zaman farkı nedir..

ilk resimde saçlarının boyu dışında rengi de değişmiş..

yani nekadar zamanda böyle bir etkiye ulaştın söyleyebilirmisin..

merve resimler arasındaki zaman farkı nedir..

ilk resimde saçlarının boyu dışında rengi de değişmiş..

yani nekadar zamanda böyle bir etkiye ulaştın söyleyebilirmisin..

zaman farkı bir buçuk aydan biraz fazla oldu...ve evet rengini de değiştirdim koyu kızıl yaptım...çünkü zaten röfle yüzünden kestirmek zorunda olduğum saçlarımı röfleli görmek istemedim psikolojik olarak...koyu renk daha çok yakışıyor bana...

hıı ozaman gerçekten saçların iyi uzamış
:1shok:
saçlarım çok zor uzarlar ve belli bir boya geldiğinde kırılıdıklarından kestirmek zorunda kalırım..

dökülmeye karşı etkisi nedir onu bir araştırıp kullanmaya başlamayı düşünüyorum

saçıma döktüğüm paralarla zengindim şimdi valla.. mafoldumben

mrv_1987 ben de yapıyorum bu bakımı herhalde 2 ay olmuştur yapmaya başlayalı ben haftada 2 kez filan yapıyorum ama farklı şekilde. Yumurta sarısı badem yağı dalin şampuanı karıştırıp bekliyorum önce yarım saat filan sonra banyoda son su olarak demlenmiş sinamekiye 1-2 damla badem yağı koyup başımdan aşağıya boca ediyorum. Ama maalesef 10 santim kadar uzamasa da ( daha doğrusu ölçmedim ) acayip gür. Gerçi neredyse kökten yanmış saçlarım iyi performans gösterdi.

yaa arkadaşlar bu yumurtanın kokusunu çıkarabiliyormusunuz sahi..

ben tövbeliyim yumurtalı bakım yapmaya kokusu çıksın diye yaptığım şampuanlama işlemi zaten saçımı mahvediyor sonrasında..

........

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa arkadaşlar bu yumurtanın kokusunu çıkarabiliyormusunuz sahi..

ben tövbeliyim yumurtalı bakım yapmaya kokusu çıksın diye yaptığım şampuanlama işlemi zaten saçımı mahvediyor sonrasında..

benim zeytinyağında yumurta yok sevmiyorum yumurtayla yapmayı...ama hergün yumurta yerim mutlaka çok faydalısositososito

gercekten iyi uzamıs nazar degmesnbende baslım turplu suyumda var snemakde yapsarım zeytn yagıda:) dua edınn uzasın

ne güzel ya gerçekten baya uzamış. en iyisi bende bi deniyim. sevgilim saçlarımın uzun olmasını istiyo. geçenlerde uçlarındaki kırıkları aldırdım diye bi sürü trip atmıştı. :asigim: zaten saçlarım geneldede çabuk uzar.kestirdiğimde beğenmesem bile çok dert etmem :) inşallah sendeki gibi kısa zamanda uzar:sm_cool:

4-5 saat bekletiyorum..bir de saçlarımın ucundan bi 15 cm gidince sanırım toparlandı ve uzadı ama tek başına uzaması mümkün değildi..maskeler sayesinde oldu tatlımm:1hug:

cnm benimde gitti birden 15 cm benneyaptımki ondan sonra bi anda uzadı ama şuan uzamıyoo uzatıcak inşş bu formüllerle :lepi:

iki gündür seninla alakalı neredeyse tüm yorumları okudum kimsenin inanası gelmiyor benimde:) ama gerçekten bayağı uzamış saçların ayrıca saçların zaten çok gür eski resimdede öyle çok sönük ve sağlıksız durmuyor saçların tabi şimdi daha hoş ama canım sanırım sana açık tonlar daha çok yakışıyor koyu renk daha olgun göstermiş açık kahve tonlarıda güzel olur diye düşündüm tabiki ben fikrimi belirttim tercih senin

Hafta sonu okudum konuyu pazar günü bende yapmaya başladım hemenn kaydirigubbakcemile5 haftada 2 defa uygulamayı düşünüyorum inş cabuk uzar benim saçlarımdaa opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…