Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de zaten olacak diye çok ümitlenip başlamadım canım zaten o yüzden şok oldum yaahihoyyythihoyyyt bi dene herkeste aynı olur mu bilmiyorum ama neden olmasın:dance:

ben de zaten olacak diye çok ümitlenip başlamadım canım zaten o yüzden şok oldum yaahihoyyythihoyyyt bi dene herkeste aynı olur mu bilmiyorum ama neden olmasın:dance:

birsey daha sorucam bu bemix ne oluyor ilk defa duydum acıklasan bana zahmet olmazsa nerden alabilirim :kedi:

bemix eczanelerde satılıyor yanılmıyorsam
bahsi geçen tarifi ben de okumuştu kuaför birinden
hatta not da almıştım ama uygulamadım
sarımsaklı şampuan daha kolayıma geldi :roflol:
ama şimdi uygulayan birini görünce pişman oldum açıkcası
çünkü benim saçlarım sarımsaklı şampuan ve bakım yağı ile 2,5ayda anca 3cm uzadı
zeytinyağını uygulamam çünkü zaten bi bakım yağım var ve zeytinyağı saçtan zor arınıyor diye biliyorum ama sinemakiyi deniycem
zaten 1 ay kullansam yeter bana :icecream:
10 cm uzasa daha ne isterimmmm:asigim:

anormal bir koku değil içtiğimiz vitaminlerin kokusu varya öyle bir koku işte

yok yok öyle kötü bi kokusu yok bence vitamin şurubu gibi kokuyohihoyyyt

bemix eczanelerde...bi bemix ampul alabilir miyim deyin böyle cam şişe içinde sarı bi sıvı canım..:enbuyukkk:

5 tüp için bayaa ucuzmuş fiyatı da
saç dökülmesi filan olmuyor di mi
korktum da biraz

Son düzenleme:
yok yok dökülme filan yapmıyor gayet güzel saçım da yumuşacık :)sırnaşık şey

tmm o zmn ben de aliyim bgn :dance:
saçım zaten ggs altımda
bi 10 cm uzasa yeter :sm_cool::teytey:

tr gidince yapabilirim ancakk..belkide bulurum sinemaki ama zannetmiyorum..tarif icin tesekkurler.deneyecegim..

sinemaki nasil satiliyo paket seklindemi yoksa aciktami valla ben 6ay filan kullanirim izine bi gelebilsem bir ayim kaldi

valla 1.5 ayda 10 cm kusura bakma ama hiç inandırıcı değil mümkün mü ya ben inanmıyorum

evet çok zor ihtimal, bence arkadaşın saç yapısıyla alakalı tamamen çabuk uzuyor demekki.
hiç bi formül bu kadar çok uzatamaz.

sinemaki paket şeklinde aktarlarda satılıyor cnm
şimdi gittim aldım ben de
badem yağı ile sinemaki 6lira tuttu
bemix ampül de 3 küsur lira

uygulamadan önce kuaförlere sorayım dedim
bi kaç yere sordum
saç ayda 1cm uzar,ne yaparsan yap asla hızlı uzamasını sağlayamazsın dediler
moralim bozuldu :çok üzgünüm:

ama yine de aldum,denemekten zarar gelmez inş
tek korktuğum dökülme filan olması
zararını gördüğüm an keserim uygulamayı,sorun olmaz diye düşünüyorum

evet bencede çok zor olan bir durum bu kadar uzaması ama oldu işte...iyiki de oldu olmaya da devam ediyor...santim santim ben anlayabiliyorum saçımın halinden...isteyen denesin zaten doğal şeyler kimyasal şeyler değil..dökülme filan da yapmadı bende...geçen anneme de yaptımm çok yumuşak olduğunu söylüyor saçlarının onda da dökülme yapmadı...saç yapısıyla alakalı olabilir evet ama söyliyim önceden ne yaparsam yapıyım ayda 2 bilemedin 3 cm uzuyodu..şimdi nasıl bu kadar uzadı diye hayret ettiler teyzem ve kardeşim..annem de dedi baya uzadı diye..çünki ilk kesildiğinde resmen kısacıktı ve iyi ki yapmışım...iyiki de "japongulu" u tarifi vermiş..içimden bi ses yap dedi başta pek inanmamış olsam da ve iyiki de yapmışım ;her anlamda saçıma çoook faydası oldu...hihoyyyt:dance:

kuaforler sacınız bir ayda bir cm bile zor uzar diyorlar ama onlar urun satsın diyede soyluyor olabilirler inanmıyorum onlara..belki 10 cm uzatmaz ama 3-4 cm uzasa yeter:)

ya canım bnde turp yapıodum ama kokuo diye annm yaptırmıyor artık cidden de çok pis kokuyor
peki sinemaki kokuyormu lütfen kokmuyor deee(=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…