Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hala anlamadım neyle neyi karıştıracağımızı

Sanırım ilk sayfada yazıyordu ama ben az geliştirip yapıyorum 2 haftadır. Pörfek hissediyorum
1 tutam sinamekiyi 2 parmak seviyesi çay bardağı sıcak suda demle ve süz. İçine hint, tatlı badem, argan 1 er çay kaşığı herbirinden karıştır. Dilersen ampül olarak e ve b de katabilirsin ben yapmıyorum. Zeytin yağıda katabilirsin, bana yaramadığı için onunda yapmıyorum. Biraz kantaron kattım ben. Fısfıslı bir şişeye koy, çalkala çalkala diplere sık kalanı saçına sıva.bekle 4 saat, ben gece yapıp sabah yıkıyorum. Uzamaya küsmüştü, barıştık saçımla uzamaya başladı tekrar. Ama ayda 10 değil tabiki o senin saçının kendini beslemesiyle, yapısıyla alakalı. Normade 1.5 cm ise maks olsun 3 cm böyle güzel bakarsan ve yumurta gibi güzel şeylerle beslenip güzel su içersen

Tabi şampuanda saçına uygun olmalı. Ve tabiki 1 ay denedim olmadı deme, aksatmadan ilk 2 hafta 2 şer, sonra 1 er yap derim genelde. Küstürüdüğün saçın gönlünü almak kolay olmuyor. Bana toplam 1ayda 900 tl ye mal oldu okaddar zahmet cabası. yeni uzamaya başladı.

1 ayda 10 cm bilimsel olarak mumkum degil
Bence resmen insanlari kandirmak icin acilmis konular bunlar

Çam terebentin öneriyorum işe yarıyor kesin. denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…