Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sadece normal bi bitki kokusu o kadar hepsi bişeyi yok

benim düşüncem şu yönde;bazen kuaförler insana saç konusunda destek olucak yerde köstek oluyolar bence...kendi saçları da çoğunun yoluk yoluk ve kötü olur bakımsız olur...tabi hepsi için demiyorum bunu asla...sora saç kestirmeye gelenlerin saçının hepsini keserler kısacık yaparlar...bi değişik oluyo bazıları yani anlayamadım...saç konusunda bi bilgileri de olmuyor..bişey soruyosn ben bilmem anlamam diyor..bence bi kuaför araştırmalı bilmeli kendi alanındaki konuları...japongulu arkadaşımız gibi mesela...insanlara faydalı olmak adına kendi yaptığı maskeyi vermiş yapın 3 ayda uzasın öenmli ölçüde demiş...ben de denedim ve oldu...kaldı ki bakım yaparak ayda 3-4 cm uzatanlar da var bence 1 cm uzar daha da uzamaz diyenlere aldırış etmemek lazım....bu benim fikrim tabiii a.s:1closedeyes:

ay şimdi düşündüm de cidden kendi saçları çok bakımsız sırnaşık şey
ve sürekli ünlü - pahalı marka ürünlerini tavsiye ediyorlar
kırık alma adı altında bayaa kesen kuaförüm olmadı hiç (bu kdrdan fazla kesmiceksin lmaz: dediğim için hepsine,baya korkuttum galiba gözlerini) ama genel olarak baktğmda dediğin gbi saçlarımıza garezleri var galiba kaydirigubbakcemile3
ç

tatlım bence çoğu kıskanıyo gelenlerin saçlarını kendi saçları çok kötü olduğundan;ama çok iyi kuaförler de var onları kesinlikle ayrı tutarım da geneli kısacık keser...ne biliyim kötü muameleler yaparlar...olmaz derlser uzamaz derler...yaaa ne biliyosn??hiç saçı uzamayanlar var 1 sene boyunca aynı kalanlar malesef..bence en başta beslenme sonra da uygun bakım ve saçlar mis gibi oluyor abatmamak koşuluyla çünki o zaman da saçlar yoruluyor...dün de dediğim gibi çok öenmli bi nokta bana göre "peygamber efendimizin eşi" de saçlarına zeytinyağı maskesi yaparmış..hintli kadınlar da hint yaı yapıyo mesela uğuzun saçları var ve gür...kaydirigubbakcemile2

bunu ne şekilde sürüyorsun peki
beklediğimden daha sıvı oldu
koyu kıvamda olcak sanıyordum(yağımsı fln)

ve son bi şe dha sorucam :asigim:
tüm saç diplerime sürmeme rağmen baya arttı bu karışımdan
benim saçım mı az :çok üzgünüm:

mrv_1987 cookk tsk edeRm bunu mutLAka yapıCm vaLLa uzaR inş seninki
kadaR cok saoLL

bunu ne şekilde sürüyorsun peki
beklediğimden daha sıvı oldu
koyu kıvamda olcak sanıyordum(yağımsı fln)

canımm sıvı oluyo zor sürülüyo ama lavabonun başına geç parmaklarını daldır ıslat tük kafanı diplerini ;masajla her yerine iice sür 15 dk da anca sürebiliyorum ben :jeyyar: saçlarının ucuna da sür;topla saçını değmesin üzerine oh misss hihoyyyt

dediğin gibi yaptım
kalanı da fısfıslı bi kaba koydum (önceden kullandğım saç bakım spreyinin kabıydı kaydirigubbakcemile2 )
bi de onla fısfısladım
eer işe yararsa bol bol hayır duamı alıcaksın opuyorumnanaktan
cwplarn için de çok mersii buyrunnnnnnnnn

yok yok yanlış anlama ben sadece uyguladım tarif benim değil...sadece uygulayınca dikkat çeksin diye resim koydum konu açtım..kuaför arkadaşımıza teşekkür edelim o hak etti çünkü sağolsun:asigim::enbuyukkk:

:1hug:
kesinlikle katılıyorum arkadaşım (istisnalar hariç elbette ama) yok ucundan almazsak uzamaz ayda bir uçlarından alalım vs. saç kökünden uzar ağaç dalı mı bu, ucundan uzasın kaydirigubbakcemile3 işini hakkıyla yapan insanlara hayranım gerçekten... tarif için japongülüne, ben denedim deyip bizimle paylaştığın için de sana teşekkür ediyorum cidden... opuyorumnanaktan yanlız bir şey soracaktım zeytinyağını nasıl arındırıyorsun..? yaptım maskeyi ama hem çok zor çıkarttım hem banyoyu temizlemek zor oldu kaydirigubbakcemile3

biliyorum tarifin senin olmadığını
ben aylar önce okumuştum o kuaför arkadaşımızın yazısını
hatta not defterime yazmıştım malzemeleri almak için ama sonradan sarımsaklı şampuan daha kolayıma gelmişti,bunu uygulamamıştım:1rolleyes:

sac derisindeki dolasimi hizlandirdigi ve yag nemlendirdigi icin uzama olayi hizlanabilir..

malzemeleri yarın alıyorum ve deniyorummmmm hemen zemuszemus
teşekkürler paylaşım için opuyorumnanaktan

merve canım bnde yaklaşık 20 gndür yapıorm bende hiçbi etkisi olmadı sen çok bekletiosun acaba ondan mı faydası olduu =/

ben de bgn başladım
saat 16.30 dan beri duruyorum böyle
22.30 gibi yıkıycam :icecream:

canım peki bu maskeyi haftada bir mi yaptın yanii nasıl onu anlayamadım ben aydınlatırsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…