E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
iki gündür seninla alakalı neredeyse tüm yorumları okudum kimsenin inanası gelmiyor benimde:) ama gerçekten bayağı uzamış saçların ayrıca saçların zaten çok gür eski resimdede öyle çok sönük ve sağlıksız durmuyor saçların tabi şimdi daha hoş ama canım sanırım sana açık tonlar daha çok yakışıyor koyu renk daha olgun göstermiş açık kahve tonlarıda güzel olur diye düşündüm tabiki ben fikrimi belirttimtercih senin
hadi kızLAr sac uzatmayaaaaaaaaa (=
gercekten iyi uzamıs nazar degmesnbende baslım turplu suyumda var snemakde yapsarım zeytn yagıda:) dua edınn uzasın
herkasa merhaba
bende verdıgınız saç maskesının malzemelerını aldım ama o bemixin kokusu cok kotu ve saçtan cıkmıo kokusu dıye duydum bılgı verır mısınız? bıde bemixi serum seklınde aldım ne kadar kullanmam gerekıyo ?
kızlar ben yarın bu işlemi yapmak istiyorum
bemix, sinameki ve tatlı badem yağını alıcam bu akşam
peki mervecim saçına bu hazırladığımız suyu sürünce 5 - 6 saat bekletirken havlu mu sardın kafana
nasıl bekledin
yada bunu uygulayan diğer arkadaşlar nasıl beklettiniz saçınızda
çünkü ben bi yandan da evimin temizliğini yapıcam malum bayram geldi
şıp şıp kafamdan damlayacak bişi mi turplu su gibi
bu gecede zeytinyağını yapabilirim aslında
hafif ısıtıp saç diplerine ve saç uçlarına sürüyoruz değil mi?
cok teskkur ederım canım ya :)opuyorumnanaktan
bu uygulamayı yaparken basımızı posetle falan kapatmamız gerekiyormu
evet elini yakmayacak kadar ısıt saç dip ve uçlarına masajla yedir....ben tokayla tepeden topluyorum havluya sarmıyorum canım açıkta duruyo yanii hihoyyyt
anladım canım zeytinyağı sürünce kapatmıyoruz ona gerek yok zaten de
diğer formülü yapınca sanki şıp şıp saç uçlarından damlar gibi geldi aklıma da ondan sordum havluyla falan kapatıyor musun diye benneyaptımki
gerçekten mi canım yaaa ayyydelikafadulden
resimlerde belli olmasa da rengiyle oynadığım için;aslında buğday tenliyim ve çevremdekiler saçlarımın rengine bayılıyo çok yakıştığını söylerler..teşekkür ederim yorumun için genede herkesin fikirleri değişik tabii:1hug:
canım bu maskeyi bende yapıyorum, damlamıyor... yerimseniben ben iyice nüfuz etsin die sarıyorum yine de ama sarmasam da damlamaz yani zaten iyice yedirerek sürüyorsun ya... yarım çay bardağı su zaten zor bile yetiyor saça opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?