Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

resimlerde belli olmasa da rengiyle oynadığım için;aslında buğday tenliyim ve çevremdekiler saçlarımın rengine bayılıyo çok yakıştığını söylerler.. teşekkür ederim yorumun için genede herkesin fikirleri değişik tabii:1hug:

herkasa merhaba
bende verdıgınız saç maskesının malzemelerını aldım ama o bemixin kokusu cok kotu ve saçtan cıkmıo kokusu dıye duydum bılgı verır mısınız? bıde bemixi serum seklınde aldım ne kadar kullanmam gerekıyo ?

kankama verdim hemen linki geçende diyodu saçım hiç uzamıyor diye

bende zeytinyağını hafif ısıtıp sürerim saçıma arada, 1- 1,5 saat falan tutuyordum ben ama şimdi daha fazla tutarım,

kızlar ben yarın bu işlemi yapmak istiyorum
bemix, sinameki ve tatlı badem yağını alıcam bu akşam
peki mervecim saçına bu hazırladığımız suyu sürünce 5 - 6 saat bekletirken havlu mu sardın kafana
nasıl bekledin
yada bunu uygulayan diğer arkadaşlar nasıl beklettiniz saçınızda
çünkü ben bi yandan da evimin temizliğini yapıcam malum bayram geldi
şıp şıp kafamdan damlayacak bişi mi turplu su gibi
bu gecede zeytinyağını yapabilirim aslında
hafif ısıtıp saç diplerine ve saç uçlarına sürüyoruz değil mi?

yok kokusu vitamin şurubu gibi ve çıkıyo bişi kalmıyo...her maskeye birer adet koysan kafi canımm :)

evet elini yakmayacak kadar ısıt saç dip ve uçlarına masajla yedir....ben tokayla tepeden topluyorum havluya sarmıyorum canım açıkta duruyo yanii hihoyyyt

..................

Son düzenleyen: Moderatör:
bu uygulamayı yaparken basımızı posetle falan kapatmamız gerekiyormu

evet elini yakmayacak kadar ısıt saç dip ve uçlarına masajla yedir....ben tokayla tepeden topluyorum havluya sarmıyorum canım açıkta duruyo yanii hihoyyyt

anladım canım zeytinyağı sürünce kapatmıyoruz ona gerek yok zaten de
diğer formülü yapınca sanki şıp şıp saç uçlarından damlar gibi geldi aklıma da ondan sordum havluyla falan kapatıyor musun diye benneyaptımki

canım bu maskeyi bende yapıyorum, damlamıyor... yerimseniben ben iyice nüfuz etsin die sarıyorum yine de ama sarmasam da damlamaz yani zaten iyice yedirerek sürüyorsun ya... yarım çay bardağı su zaten zor bile yetiyor saça opuyorumnanaktan

gerçekten mi canım yaaa ayyydelikafadulden

çok beğendim yaaa a.s bende karar veremiyorum kısa saç yakışıo kes kısalt bir daha diolar ama böyle upuzun bakımlı saçları gördükçe de içim gidio senağlama yazın belime kadar geliodu saçlarım şimdi omzuma gelio anca ama senin resimleri görünce heves ettim uzatacağım yeniden :1hug:

şuandada hoş gözüküyosun sadece fiki belirttim ama çok sağlıklı ve tok duruyor saçlar buarada en sonunda nazar deydireceksin kendine:) bir iki ay sonra hayır dualarıyla dolar taşar buralar:)):1hug:

mervecim saçın toplanacak kadar dalgalı değil hatta ilk resmindeki dalgalı ama sonrakiler daha düz yani uzunluğunu bir hayli gösterecek gibi ama ben ilk resimdekiyle bariz bir şekilde uzama göremedim canım ilk resimdeki gibi foto çekinirsen anlaşılır belki bi kaç cm o kadar

teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için
dün zeytinyağını biraz ısıttım, evde de has zeytinyağı vardı onu kullandım, mis gibi koktu ısıtınca
içine biraz tatlı badem yağı, bir tanede bepanthene ampül kırdım 2 saat beklettim saçımda
saçlarım pırıl pırıl oldu ama çok elektriklendi yaa uçuşuyo tel tel kaydirigubbakcemile3

bugün eve gittiğimde de sinameki otunu kaynatıp, içine bemix ve bepanthene ampül kırıcam, birazda tatlı badem yağı ekleyip bakımımı yapıcam
yeterki saçlarım uzasın ya, çok yıprandı kendine gelsin, ben hafta bir yaparım bu maskeleri

Mervecim çok teşekkürler canım paylaşım içinn..
Valla maşallah demeden geçemicem..
Ve bende hemen bugün denicem malzemeleri alıp.
Ben de çamterabentin badem yağı zeytin yağı karışımını ara sıra uygularım ama istikrarlı yapmazdım.
Bunu inşallah istikrarlı yapıcam.
Benim saçlarım kısacıkkk..
Küt olsun yeter yaa az kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…