Ben bıktım.

Bence muhattap bile olmayin uzak durun bu ne simariklik ya...benm bir arkadasim da bebek istiyor ben hamile oldugumu 4 ay soylemeyedim cunku biz de bebek istedigimz donemde baska hamilelikleri duyunca insann ici bir tuhaf oluyor kiskanclik degil ama uzuluyor jnsan, sonra mecbur soyledim baskasindan duysa daha kotu olur diye...ama siznki bilerek yapiyor kotu kalpli insanlar siz de artik yuz vermeyjn yatak falan da almayin bebege

Kac aylik hamile? Ben olsam asla dusunmez soylerdim. Kendine gelsin biraz. Hamile diye alttan almak baska gel tepeme s*ç demek baska afedersiniz ama...

Asla dillendirmedim bugune kadar ama biliyor canim yani nasil uzuldugumuzu biliyor zaten bilerek yapmasi canimi yakiyor.. Bende oyle soyledim zaten. Biz istiyoruz olmuyor ama bu sizin sucunuz degil dedim. Sirf insanlara yansitmamak icin sirf kimseyi uzmemek icin cikmiyorum bile ama bak sen geldin uzdun beni dedim. Hic uzulme olur falan demedi. Devam etti ben maneviyat istiyorum falan diye. Ne diyeyim benim de sinavim buymus. Esimle 5 senedir tanisiyoruz ve ben 5 senedir kaynimla eltimin dertleriyle ugrasiyorum. Zamaninda da bana yapmadigini birakmadi. Kaynanam hep derki sen kotuluk yapma ki iyilik sana gelsin kizim kafani rahat koy yastiga gerisi onemli degil.

Canim anlatsin herkese doksun icini ama bana gelince biraz fedakarlik istiyorum cok sey degil. Ilk zamanlarda eve gidip cok aglardim. Kaynanam eltimi aldi karsisina konustu. Kizim bak pink uzuluyor bebek konusunu onun yaninda acma diye. Verdigi cvp onun olmuyor diye biz mutlulugumuzu paylasamicakmiyiz demis. Eve gitmis aglamis uzerine birde kaynanam kaynimdan azat işitti.

Ve beni hic arayip sormadi. Birde mesela geliyor psikolojik sordurtuyor. Yani sen karsindakiyle basbasaysan evine gelmisse napiyosun nasilsin dediginde kotuyum ya dediginde sormazmisin neyin var diye. O da hemen basliyor hamilelikten falan diye gecen gun kontorlum vardi diyip susuyor.. ee ne deyim bende diyorum hii nasil gecti basliyor sonra susmuyor. Konu degisirse tek kelimeyle gecistiriyor. Oof oof.

Madem öyle diyorsunuz o zaman küçük küçük önlemler alın bari. Yani hayatınızdan çıkaramıyorsaniz sorunlara teker teker çözüm bulmaya calisin. Allah kolaylık versin

Bugun hastaymis kaynim hastaneye gdecez sende gel dedi. Bir kere gidersem eminim sonrakilere de cagircaklar emrivaki.. haftada 1 gidiyor cunku kaynanamdan rica ettim o gitti. Ama yanina geldim gecmis olsun dedim

Halbuki ilginin kralini yaşiyor. 1 dedigi 2 edilmiyor..

Canim soylenir soylenir de boyle degil. Hadi soyledin o kisiden bekledigin ilgiyi goremedin hala dermsiin ya cok kirildim bana ilgi gostermiyolar diye.

Dersin ki uzuldu heralde bidaha sormassa anlatmayim dye. Soguguz ki bi bildigimiz var esiminde benimde. Demekki cok dillendiriyorlar.

Kac aylik hamile? Ben olsam asla dusunmez soylerdim. Kendine gelsin biraz. Hamile diye alttan almak baska gel tepeme s*ç demek baska afedersiniz ama...

8 aylik. Inanin dogumunda düsünemiyorum. Nst de sancisi cikmiyor 2 haftadir ama cok sancim var diye dolaniyor ortalarda cok kotuyum iyi degilim falan diyor. Ben yine iyi durumdayim kaynanam daha kotu.. Kaynanami baska odadan cagirir mutfaga bana yemek koyarmisin diye. Iyi cektiler. Allah bana boyle hamilelik yasatmasin amiiiinnnn....

Birde diyoruzki bu kadar sakınma bu kadar oflayip puflama bisey olr cocuga azicik kalk is yap dolan yürü.
O zamanda biz kiskaniyor oluyoruz.

Ya konuşmayacak görüşmeyeceksiniz ya da bütün ömrünüz evliliğiniz bunlarca geçecek. 5 yıldır bununla uğraşıyorum diyorsunuz, bir sürü Öneri geldi şunu yap bunu yap diye, eğer bunlardan birini uygularsanız yazın merak ettim valla.
Ama tekrar söylüyorum hayat çoook kısa... belli ki çok strese sokuyor bu kadın bu adam sizi. Sağlığınıza zarar.
Bunun iyilikle kötülükle alakası Yok tutup kadına iftira at gıybetini yap demiyor kimse. Kapatın kapınızı herkes rahat etsin. Ben en çok kaynanaya üzüldüm valla ne melek kadınmış ne çilekeşimiş ya. İyi bile sabretmişsiniz bu prensese siz.

Ee dogumdan sonra da lohusa sutu kesilir vs vs mi diyeceksiniz. Sizde de suc var kusura bakmayin ama. Yine de allah sabir versin..

Ben aileye girdigimde beni kabul etmedi. Herkese kotuledi herseye sorun cikardi. Cocuktu cahildi yapti neyse dedim o zamanlar icin. Sonra kendi kabuguma cekildim. Beni strese sokuyor bunun farkindami bilmiyorum ama surekli benimle iyi olmak istiyor. Mesela birsey istesem kirmaz yapar. Yardima cagir gelirim der. Ama iste artısı kadar eksisi var. Ve beni onunla olmak mutlu etmiyor bazen dusunuyorum kimsesi yok destek olayim ne olcak elime mi yapisir diyorum ama olmuyor.

Ee dogumdan sonra da lohusa sutu kesilir vs vs mi diyeceksiniz. Sizde de suc var kusura bakmayin ama. Yine de allah sabir versin..

Şuan susuyorum biliyorum zamani gelecek o zaman konuşacagm. Bana karsi hicbir saygisizligi yok ama strese sokuyor beni.

Iyi olmasa laf soksa bunu hissetsem neyse dicem basicam yaygarayi. Ama yok yapmiyor o yuzden suan elim kolun bagli.

Ah ablacım şuan bu anlattıkların tam olarak annemin bana anlattıkları. Önceden oda çok çekmiş eltiden. Böyle kaprisliymiş oda. Hamileyken yemek yapmaz, annemin yaptığı yemek çıkartılırmış. Daha komiği annem hamileyken yine onlara hizmet edermiş. Annemler ilk zamanlar kaynanasıyla kalıyormuş mesela ogün balık günü diyelim, kaynı gelip balıkları anneme verirmiş pişirsin de o evde yiyelim diye. Nedenide kendi evi balık kokuyormuş... güler misin ağlar mısın.
Daha neler neleer.. Kısaca çok tanıdık geldi bu hikaye emin ol bu kadar fedakarlığa değmiyor. Ama annem der şimdi içim rahat onları Allaha havale ediyorum diye.
Şimdi bayramdan bayrama görüşüyoruz. Sen de mesafeni koy dedikleri gibi, kimsenin arasını yapma. İşleri düşmüş gene aramışlar, hastaneye de gitme. Geçiştir, bırak laf yapsınlar. Kendini düşün sen ablacım, hayat kısa bukadar stresse değmez.
İnşallah seninde yakında güzel, sağlıklı bir bebeğin olur :).

Amin canim tesekkurler :)

Çok sasirdim inanmiyorum nasil insanlar var ya

Evet kaynimda o sekilde umrunda degil allah ne guzel sey vermis onlara ama degerini bilmiyrlar calismasa da alir parasini evde yatar..

Sizin kayniniz gbi peki eltiniz ne durumda ?

Hayattan bıkmış gibi cansız bir kadın, kendi ailesiyle daha çok vakit geçirir.

Ne uzucu bir durum. Insanlat cok memnuniyetsiz

Aslında memnuniyetsiz diyemem kadına da hak veriyorum. Şöyle ki benim eşim de bütün parayı çarçur etse sonra da çalışmak istemese her işe bir kulp bulsa ben de onu yük yapmak istemezdim kendime. Ama kadında da hata var ki adam paraları harcarken tavır koymadı, bana miras kalacak diye havalar attı. Sonuç ne miras var ortada ne de geçincek para.

Bekledikleri bişey vardır.yapılanlara tatmin olmadıklarına göre.sorsunlar gelin hanim daha ne istiyormuş.

Canim yani cocugu bize dogurmuyor. Kimsenin ondan boyle bir talebide olmadi. Ama ozellikle bizim ustumuze yukleniyor. Hani bizim olmuyor ya ondan mi herkes soguk diyor.

Ama soyle bir durum var. Sanki ben kapisini calmışta ya bebegimin taşiyici annesi olurmusun demisimde ilgilenmiyor olduk... Sizler haric her gorudugume bu konuda fikir danistim. Hepsi cocugunuz olmadigini biliyorlarsa yaptigi sey cok sacma sımarıklık dedi.

O zaman herkees baskasinin sirtindan gecinsin olurmu oyle. Benim esim maasini bana veriyor. Ordan tek kurus boşa harcamiyorum. Cunku yazik alin teri var diyorum. Kayniniz masallah..

Yok yani zaten çok saçma davranış.anlamsız.ya düşündükleri bişey var ya da çekmiyorlar kötü olmak için bahane arıyorlar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…