• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bıktım.

Eltinin derdi belli aslında. Kendi ailesi ilgilenmiyor diye hıncını sizlerden çıkarmaya çalışıyor.
Yerinde olsam sessiz kalırım elti kişisine.
Kv ye de söyle sizden değil ailesinden kaynaklı diye.
Ayrıca kaynın olacak zaten tokat filan atıyormuş baya mutsuz bir kadın bu elti. Üzüldüm onun için.

Ben eltime yeri geliyor cok kiziyorum yeri geliyor cok üzülüyorum sevgiliyken ve nisanliyken yedigi dayaklari sayamadim bile buna ragmen evlendi.. Evlenme hayatini mahfetme dedik kiskaniyosunuz bizi dedi..

Bende karismadim sonra biraktim iyice.

Şimdi ben kendimi dusunuyorum evimde huzurluyum mutluyum hamile olsam baskasi ne demis ne yapmiş umrumda olmaz ama bu takiyor.

Aynen size katılıyorum. Benim bir kaynım var iki çocuğu var çalışmaz etmez anca para yer ailesini sömürür yetmez kayınailesini sömürür. Geçen geldiğinde dedi ki siz kuş besliyorsunuz ondan mı olmuyor acaba çocuğunuz kuş dua edermiş ben tek olayım çocukları olmasın diye :oha:. Ben bu kadar kötüniyetli olmasına anlam veremedim. Umarım çocuklarından çıkmaz dedim sadece içimden....

Çok sasirdim inanmiyorum nasil insanlar var ya :(

Evet kaynimda o sekilde umrunda degil allah ne guzel sey vermis onlara ama degerini bilmiyrlar calismasa da alir parasini evde yatar..

Sizin kayniniz gbi peki eltiniz ne durumda ?

Bence kendini iyice geri cekmelisiniz ben olsam görüşmem bir günde lafı gelirse soylerim benim kendi derdim bana yetiyor birde başkasını cekemem karısımıyım kocasımıyım nazını eyleyeyim.Allah aşkına onların bebeği oluyor sizin üzüldügünüzü görmüyorlar umurlarında bile değilsin de niye bize heyecanlanmiyorsunuz diye trip at.O kaynının ağzına tuvalet terligiyle vurasım geldi.Bosver uzak dur bence bunlardan her söz gelir sonra siz daha çok kırılırsınız Allah size de sağlıklı bir bebiş nasip etsin vakti geldiğinde.Bak ben ilk bebeğime ikinci ayda hamile kaldım ama ikincisinde 8 sene bekledim olmadi gitmedigim doktor kalmadı babam vefat ettikten 3 gun sonra acımdan rahatsizlaninca hastanede hamile olduğunu öğrendim ne acı ki babamın görmeye ömrü yetmedi hep ikinci torun istedi. Allah sağlıklı bir bebis sana da verir zamanı gelince kocaman öptüm.

Basiniz sagolsun :(
Herkes kendi kismetini yer ama insan ister istemez uzuluyor. Onlar sevgiliydi ben cocuk icin ugrasiyordum. Nisanlandilar hala cocuk icin ugrasiyorum.. evlendiler ben hala cocuk icin ugrasiyorum dile kolay 4.5 sene.

Canim ben 3 aydir gorusmuyorum zaten. Bi gecen gun gordum ayakustu o kadar ondada bebegine aldigi seyleri falan anlatti. Daha be kadar mesafe koyayim :(

uzak durmaya devam et de böyle değil. şu an sizi kullanmaya çalışıyor ve kullanıyor da.
ya hu bizde hamile olduk. oğluma bir çöp istemedim kimseden. sadece bir kez banyoda ağladım. kimse heyecanlı değil bir çöp gelmedi diye.
yani bir patik alsa annem sevinirdim. ona da pişman oldum sonra. sonuçta benim çocuğum ve ben yapmalıyım diye düşündüm.
son olarak gidip kv ve kp e ilişkileri hakkında yorum yapma. senlik bir şey değil. sevmiyorlarsa sevmiyorlar

Kaynanam herşeyin farkinda ona da anne x iyi degil biraz agladi bugun cok içerledim acaba bu aralar biraz fazlami arasanz sorsaniz dedim.

O da konuda anlattigim seyleri soyledi.

Bakin evet heyecan cok farkli brsey ama sonucta onemli olan senin heyecanini kocanin paylasmasi. Kocan seni simartir kocan seni çeker kocan alttan alir kocanarar sorar o sana yeter. Ama bu ne istiyot anlam veremiyorum. Diyorki hastaneye tek basima gidiyorum. Kaynanamda diyorki kizim oglumunda hakki bebegini gormek bana kocamla gidecem diyor kaynimda gitmeyince tek gidiyormuş...

Yani aslinda tek sorun kocasi ama o bunun farkinda degil. Kaynim kendi ilgi gostermekten bikmis eltim faha fazlasini istiyor diye bize bagirip cagiriyor biraz heyecanlanin diye.

eltiniz ilgisiz bir ailede büyüdüğünden kaynaklaniyor.
ilgi görmediği için kaynanasindan ilgi istiyo daha çok..
yetinemiyo olmuyor annesinden istediği göremediği için hırçınlaşmış bu hamilelik hormonu tavana yapışmış..
siz elinden gelenden daha fazlasini yapmışsınız.
kaynin da eltinin psikolojisinden etkilendiği için oda hırçın olmuş. ne bilim. herşey eltinden kaynakli bence.
seni istanbullu gelin süreyyaya benzettim eltini de ipege..
allah senin o güzel gönülden en kısa zamanda hamile kalmaya nasip etsin inşallah

Bazen beni oyle aglatiyorlar ki cigerim yerinden cikarcasina agliyorum eger bilerek yapiyolarsa allahlarindan bulsunlar diyorum sonra geri aliyorum lafimi diyorumki bende kotu olacam ama beceremiyorum lanet olsun..

Beni cok uzdu soyledigi laflarla cocugumuz olmadigini yuzumuze vurdu sizin olmuyor diye kaynanamgil soguklar dedi. Ama ben yine o agladi diye onu teselli ettim. Keske kotu olsam ya keske kotu olabilsem

Bir arkadaş yazmış gerçektende bunların derdi=para.Yani istiyolar ki kv kp bebek odası bebek arabası vs alsın.Siz de söyle pahalı bir şeyler alın ki ilgilendiğinizi(!) anlasınlar.Ne öyle kur kuruya sevindim ettim diyosunuz!

Bebek arabasi var beşigi var oda yapmicam dedi bunlar alindi.. bebegin herseyi 5.ayinda hazirdi beşigi 6.ayda alindi...

O size yapmıyorlar etmiyorlar dediğinde söyle sende canım bak böyle böyle yapıyorlar neden haksızlık ediyorsun diye..

Ben ariyorlar soruyorlar seni neden oyle soyluyorsun dedigimde ogullari kizdi onlara ondan arayip soruyorlar ben içlerinden gelerek arasinlar sorsunlar istiyorum dedi..

Ve kaynanamla eltim hergun olmasada 2 gunde bir mutlaka gorusurler.

Iyi geceler kizlar bilen bilir sorunlu eltim kaynim var. Hamile oldugundan ve 4.5 senedir hamile kalamamamdan bahsetmistim bu kizin dunyasinin hamilelik oldugu ve surekli bunu bahsetmesinden de...

Neyse kaynanamla kayinbabam dunya tatlisi insanlar çok severim sukurki onlarda beni severler.

Ama zamaninda eltim kayinbabami tehdit ettigi icin kayinbabam eltimi pek sevmez bunu da her firsaatta hareketlerine yansitir.

Bu eltim hamile kaldigi gunden bugune hep ayni dertle kapimi caliyor.. Sorunlari şu şekilde..

Kaynanamla kayinbabam heyecanlanmiyormuş..

Hicbirsey yapmiyorlarmis

Onlara gitmiyorlarmis

Ilgisizlermiş

Torunumuz oluyor diye sevinmiyorlarmiş..

Arayip biseye ihtiyacin varmi diye sormuyorlarmis..

Cok sorumsuzlarmiş..

Kaynanam her firsatta cagirir Tek kalmasin diye elinden geleni yapar kahvalti hazirlar yemegini yapar.. sirf hamile diye klima alindi..

Ve her firsatta kaynim annesine bagirir ilgisizsiniz bizim cocugumuz oluyo hicbiriniz heyecanlanmiyosunuz diye..

Kaynim her firsatta bize laf sokar bizim bebegimiz olacak hic heyecanlanmiyosunuz , ilgilenmiyosunuz diye. Kendisi karisini hamile halde tokatlar , eve veya arkadasina birakip arkadaslariyla disari cikar..

Bende zamaninda sizinfe tavsiyeleriniz uzerine uzak durmaya baslamistim bu kizdan cunku benimde psikolojimi bozuyor. Kizla asla sohbet edilmiyor. Varsa yoksa kocasi ve bebegi... bende zaten iyi degilim kafam kaldirmiyor..

Zamaninda yine de gidip kayinbabamla konustum boyle boyle dusunuyorlar diye. Ama o da oglundan sikayetci ( ise gitmediginden ve benim esimin onlarin ayagina para goturdugunden, ise gitmedigi halde eltimin cani balik istiyor diye balik goturdugunden bahsetmistim ) birde evleri cok yakin olmasina ragmen esimi arayip bizi eve birak demelerinden de rahatsiz olmustum...

Dun kaynimdan serzeniste bulundugu bir mesaj geldi. O bizim bebegimiz neden hicbirsey yapmiyorsunuz ben sie boyle yapmam diye..

Bu arada bebege 3 takim 1 hastane ciikisi 2 battaniye 2 patik aldim... hatta besik istediler onu da aliyordum.

Sonra kaynanami aradim anne hormonlardan baya duygusal sanirm biraz daha ilgi gosterin dedim..

Bana ' daha ne yapayim kizim anlamiyorum bizden ne istiyor artik kafayi yicem bizde hamile kaldik hic boyle olmadik hastaneye birlikte gidiyoruz kahvaltisini hazirliyorum tek kalmasin diye elimden geleni yapiyorum ariyorum soruyorum bebege esya aliyorum kalkmasin yorulmasin diye ben yapiyorum cani bisey istediginde yine ben yapiyorum diye aglamaya basladi..

Şimdi kizlar 8 aydir ayni konu ben gercekten biktim artik bu durumda ne yapabilirim hep ayni konular kabul etmiyorum yine geliyor psikolojim altust oldu

Not: Eltimi kendi anasi babasi aramiyormus biseye ihtiyacin varmi diye.. 8 aydir 1 kez sormuslar bunu da kendi agiziyla soyledi.
Bizde hamile kaldık dogurduk bu nedir ya..ama böyleleri de kıymetli olur..siz hiç umurramayan banane bana mı doguruyon ben neden heyecanlanayim diyin .

Ya nerdeyse benzer bir durum bizde de var inan kisilikler o kadar yakin ki insan cildiryor....benm eltimin 2 cocugu var kicik 2 aylik ve ben de hamileyim 6 aylik ayni zamanda calisiyorum da hemde yogun bir iste, ama inan ilk hamileligim olmasina ragmen kimseye kapris yapmiyorum ilgi beklemiyorum yemek yapamiyorum cogu zaman yorgunluktan disardan yeriz falan sadece esimedr nazim ama gel gor ki eltimin hamilelignden tutunda lohisaligina kadat hep ilgi bekliyor hamileliginde kandrmaya calismisti farkli bir konuda soguk davrandim kizdim sonra agladi falan ben hamileyim sen ilgilenmiyorsun diye ben de dedim yuzune boyle boyle yaptin diye o da yok yanlis anladin faln dedi beyse dedim ama yemedim tabi....simdi cocuktan sonra laf sokup duruyor yok 2 cocukla cok zorlaniyorum esim yardi ediyor baska kimse yok deyip duruyor ama kv surekli onda yemek yapip goturur cocukla ilgilenir kaynim zaten ayni sizinki gibi aksama kadar ise gitmez esim tek calisir ama bebkten once de boyleydi....ama hanmefendi hala benden de bekliyor ya 6 aylik hamileyim isten eve kedimi zor atiyorum esimden baska kimseden birsey istemiyorum hatun hala benden bekliyor ben de gitmiyorum duymamazliktan geliyorum firsat buldukca arkadaslarimla cikip instaya foto atiyorum sinir ediyr beni

ilgi ilgi ilgi.... nedir bu ilgi dedikleri şey ya? vallahi hiç anlamadım, herhalde eve gelince alkışlayın falan mı istiyor nedir? karnını mı öpün istiyor? ilgi nedir ya? bu ne ya? valla ben burada daraldım, hiç duymadım görmedim böyle bir şeyi. maddi durumları yetersizse desteklersiniz biraz, ama siz ne anasısınız ne kardeşi ne babası, herkesin işi gücü var, her gün her gün yemek mi taşıyacaksınız, evini mi temizleyeceksiniz, bu mu ilgi dedikleri şey? ben olsam eğer çok gariban bir durumda değilse, vicdanımın elverdiği ölçüde bunlarla ne konuşurdum ne görüşürdüm. eşiniz çok seviyorsa kardeşini, ayda yılda bir alırsınız eve, onun dışında sadece dışarıda lokantada çay bahçesinde falan görüşürdüm, onda da eltiyle başbaşa kalmamak için kuzen arkadaş artık ne varsa toplardım...

Üstünü çizmek kolay olmuyor malesef. Çünkü görünüşte hicbir problem yok gbi gozukuyor ama buz daginin gorunmeyen yüzü cok farkli..

Iste eltim onu gormuyor anlatmaya calisiyorum anlamiyor..

Dogumuna da 8 aydir aramayan kimseyi istemiyormuş...

ya ben çok kıl oluyorum su kadına.
Eski konularınızı da biliyorum.
Besik falan sakin ha sakin almayın.
Dogumuna falan annenize gitme sansiniz var mi
Bi de yalan sallarsiniz annemin tansiyonu çıkmış ühuhüh diye. Hic onlarla o hengame de muhatap olup kendinizi daha fazla kahretmeyin.

Offf benim eltim olsa gırtlağını sıkmıştım
Sizde ne diye araya girip arıyorsunuz aman bulaşmayın ne hali varsa görsun .
Sanki padişah doğuruyor sultanım .
Bizde hamilelik geçirdik ama böyle şeyler yapmadık .

Öncelikle o ne söylerse söylesin kaynananıza falan böyle söylüyor düşünüyor demeyin araya girmeyin. Sizi ilgilenmemenzle suçluyorsa ne yapabiliriz doğmayan çocuğa diyebilirsiniz ya da kaynanam falan ilgilenmiyor derse sayın işte yemeğini yapıyor ya yardım ediyor ya falan diye umursamayın.

Sanki kendi hamile kalmış
Allah dilemeseydi olurmuydu acaba
bende sinir oluyorum hamile olup bebeği doğup niye sevmiyorsun niye sormuyorsun diyenleri
yahu senin çocuğun zorundaymıyım ya
sizde bence hiç uğraşmayın
Annesi babası kardeşi göstersin ilgiyi birinci derece akraba bile kasmıyor
sizi üzmek için gözünüze sokuyorlar
Umarım imtihan olmazlar
Allah sizede en güzel kısa hayırlı zamanda nasip etsin

Back